Moal lami deui urang bakal tiasa maénkeun Microsoft xCloud dina Safari

proyék xCloud

Saatos naon apel y Microsoft Aranjeunna bakal maénkeun ucing sareng mouse sababaraha bulan, sigana yén Xbox parantos nyandak ucing kana cai, sareng tungtungna kami bakal tiasa maénkeun platform kaulinan xCloud tina alat Apple kami.

Apple parantos nempatkeun seueur halangan pikeun Microsoft supados henteu ngantep aplikasi na tiasa maén xCloud éta di Apple Store. Tungtungna, Microsoft parantos capé, sareng tungtungna bakal tiasa diaksés ngalangkungan wéb, ti Safari, Edge sareng Chrome. Ngaluarkeun direngsekeun.

Microsoft nembé ngumumkeun yén saatos tés béta parantos dilakukeun sareng sakedik pangguna, éta badé ngaluncurkeun jasa na kaulinan streaming xCloud pikeun alat Apple "dina minggu payun."

Pamilik anu Xbox parantos nyobian ngaluncurkeun layanan streaming gimna, anu ngamungkinkeun pangguna maén ti awan tibatan nyimpen kaulinan lokal dina alat, dina sistem Apple salami lami.

Microsoft sareng Apple ngagaduhan diskusi umum anu panas taun ka tukang ngeunaan pedoman éta App Store. Apple nolak ngajantenkeun aplikasi sapertos xCloud sayogi di App Store.

Jalma-jalma ti Cupertino nyatakeun yén ku aplikasi ieu aranjeunna tiasa maénkeun kaulinan anu Apple henteu tiasa ngendalikeun konténna, anu tiasa janten telenges, sareng adegan séks, jst. Kalayan alesan "jaga" kaamanan pangguna na, nampik ngirimkeun aplikasi dina App Store.

Alesan anu teu didasarkeun, sabab éta henteu tiasa ngendalikeun eusi audiovisual tina platform tina video streaming, sareng anu nyéépkeun sadayana di App Store.

Apple pamustunganana ngarobih kabijakan, ngamungkinkeun aplikasi sapertos dina platform, tapi meryogikeun unggal pertandingan anu ditawarkeun ngalangkungan jasa dikintunkeun sacara mandiri kanggo dianggo. ulasan.

Microsoft parantos hasil ngaédap Apple

Microsoft parantos bosen sareng mutuskeun henteu badé mayunan kawijakan anyar Apple, sareng bakal nawiskeun aksés ka xCloud ku pangguna Safari dina iPhone sareng iPad. Sareng upami Apple datang sareng Safari pikeun aksés sapertos kitu, jasa streaming ogé bakal diluncurkeun dina sisi y Chrome. Janten urang tungtungna bakal tiasa ngaraosan xCloud pas dina iPhone, iPads sareng Macs urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto Carlier cenahna

    Pasti sesah nyerat tulisan ieu tanpa nyebut Stadia sakali, anu parantos ngajalankeun cara anu sami dina IOS sababaraha bulan ayeuna ...