Toca Life: Sakola gratis pikeun waktos terbatas

touch-life-school

Sigana mah akhir minggu ieu pamekar gim pikeun barudak alit parantos satuju nawiskeun salah sahiji gimna gratis, sapertos biasa, pikeun waktos anu kawates. Dina postingan kuring sateuacana kuring parantos ngawartosan anjeun ngeunaan gim Sago Mini Forest Flyer, dimana anu pangleutikna di bumi kedah maénkeun sareng réréncangan énggal kalayan cucuk sareng bulu. Ayeuna giliran giliran pangembang game séjén pikeun manula, kumargi Toca Life: School dirancang pikeun barudak umur 6 sareng 8 taun.

Di Toca Life School barudak kedah nyandak ranselna sareng angkat ka sakola, nyandak kelas, milih loker, ngiringan perang dahareun di kantin, nganggo kostum kanggo didandan, nyampur cairan warna dina lab kimia, maén di luhur tangkal, latihan sareng marching band, palatih tim baskét, sareng seueur deui. Sakumaha urang tiasa tingali, kaulinan Toca Boca ieu nawiskeun pikaresepeun bari. Toca Boca mangrupikeun pamekar anu sanés ngan ukur ngaluncurkeun aplikasi kanggo pangleutikna bumi sareng sapertos Sago Sago, éta henteu kalebet iklan atanapi pameseran dina aplikasi. Harga biasa Toca Life School nyaéta 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis.

Toca Life: Fitur sakola

  • Lima lokasi anu kedah dijajah: bumi, kantin, gedong sakola, klub nonoman, sareng tempat kaulinan
  • 34 karakter pikeun maénkeunana sareng baju anu béda pikeun dianggo.
  • Pendakan gedong sakola kalayan téma anu béda-béda pikeun loker, kantor sareng kelas anu kalebet laboratorium kanggo ékspérimén
  • Tempatkeun alat panyiram seuneu sareng anggo pemadamna
  • Diajar maénkeun keytar mitos sareng nyiptakeun band di klub nonoman
  • Maénkeun olahraga atanapi nyayogikeun kaulinan di teras
  • Kunyah permén karét sareng buang bom bau
  • Mimitian gelut tuang di kantin sareng bersihkeun saurna
  • Rékam carita anjeun dina aplikasi sareng bagikeun ka babaturan anjeun
  • Teu aya waktos atanapi skor skor: maén salami anjeun hoyong
  • Teu aya iklan ti pihak katilu
  • Henteu aya pameseran dina aplikasi.
Touch Life: School (AppStore Link)
Kahirupan Toca: Sakola4,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.