Hiji pangguna nyatakeun yén Apple Watch parantos nyababkeun ngabeuleum dina pigeulangna

apel-awas-sabab-kaduruk

Salaku pangguna Pebble Steel sareng ayeuna Apple Watch, Kuring henteu pati ngartos jalma anu ngaku yén anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami pisan sareng kadua alatna. Henteu lami ka tukang kuring nyingkirkeun Pebble Steel kuring tapi nepi ka ayeuna kuring masih teu tiasa berinteraksi sareng béwara pikeun tiasa ngaréspon aranjeunna sareng sababaraha réspon anu parantos ditangtoskeun sahenteuna sakumaha anu kajantenan ku alat anu nganggo Android Wear yén urang tiasa nyambung sareng iPhone urang, kusabab kana watesan anu ditawarkeun ios pikeun platform pihak katilu.

Sabalikna sareng Apple Watch urang tiasa ngaréspon sareng berinteraksi sareng aplikasi tanpa watesan saolah-olah urang mendakan sareng platform anu sanés. Jam tangan Pebble sareng Android Wear ngan ukur nunjukkeun bewara dina iPhone kami salian ti ngadalikeun putereun musik bari Apple Watch ngamungkinkeun urang pikeun ngaréspon email, pesen, telepon ...

Sadaya barang ieu muncul dina koméntar kontinyu ngeunaan pangguna anu teu gaduh gangguan pikeun nyobaan béda jalan pinter anu aya di pasar pikeun diparios kumaha jalanna leres sareng naon watesan atanapi henteu masing-masing nalika nyambung ka iPhone (Kuring henteu nyarioskeun platform anu sanés). Sareng nyumbang kana gaduh pendapat relatif tanpa kamungkinan pikeun ngarobihna, berita muncul ngeunaan pangguna anu ngalaman kaduruk dina pigeulang leungeun nalika nganggo Apple Watch.

apel-nonton-nyababkeun-nundutan-2

Koran Ekstra Bladet nembé nerbitkeun carita ngeunaan lalaki anu bonéka warga Jorgen Mouritzen ditingalikeun dimana urang tiasa ningali kaduruk di daérah pigeulang tempat jam tangan dianggo. Mouritzen nyarios yén dumadakan Apple Watch mimiti panas tanpa alesan anu jelas sareng tanpa sumber panas éksternal ngahalangan. Dina gambar urang tiasa ningali tanda dina pigeulang Apple Watch sareng tali Milan anu dianggo ku pangguna.

Ningali gambar-gambar anu dilakukeun ku pangguna nyalira tina cilaka anu disangka disababkeun ku alat éta, sesah ngartos salaku alat anu bentukna buleud di handapeunna, éta henteu kéngingkeun jinis bentuk sapertos anu kaduruk. Salaku tambahan, jarak antara dugaan kaduruk sigana henteu saluyu sareng Apple Watch. Hal sanés anu kuring henteu ngartos naha pangguna henteu gancang-gancang ngaleupaskeun jam tangan nalika mimiti panas pisan.

Surat kabar nyatakeun yén anjeunna ngirimkeun alat ka Apple pikeun nalungtik naon anu kajantenan tapi sadayana sigana nunjukkeun éta éta parantos kajantenan sporadis, tanpa nawiskeun langkung seueur inpormasi perkawis éta. Dina sababaraha bulan Apple Watch dugi ka pasar, sababaraha mangrupikeun pangguna anu ngaku nawiskeun réaksi alérgi kana komponén anu alatna diproduksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    tingali "ngabeuleum" anu dipiboga ku sepuh dina ramo indéksna anu ngagaduhan pola anu sami sareng anu aya dina pigeulangna ... sigana anjeunna hoyong waktos anu leutik pikeun kamashuran.

  2.   mitoba cenahna

    Buka panangan, upami katingalina sapertos jago sareng buuk!

  3.   Andrés cenahna

    Teu aya hiji talina anu gaduh kontak sareng arloji di sisi sabab tali anu diduruk siga kitu, janten jalmi éta kedah ngaduruk dirina tina hiji hal sareng teu kabeneran.

  4.   Merlin cenahna

    Rakun parantos nyerang anjeunna ...