Salinan AirPods ngarugikeun Apple

Perusahaan Cupertino dibuka dina bulan Désémber 2016 Headphone True Wireless anu, sapertos biasa, janten poko tina seueur meme dina Twitter, utamina ku jalma-jalma anu henteu ngarencanakeun kéngingkeun hiji alesan atanapi alesan anu sanés. Ti saprak éta, AirPods parantos janten patokan dina industri, sareng éta nyababkeun munculna pasar alternatip.

Salinan tina AirPods dugi ka ayeuna biaya Apple sakitar $ 3.200 milyar kalayan memperhatoskeun sababaraha rupa faktor. Émut, upami anu sanés didedikasikan pikeun nyalin anjeun, éta kusabab anjeun leres-leres ngalakukeun tapi… Sakumaha tingkatna?
nurutkeun Émbaran ti, pulisi perbatasan Amérika Serikat Amérika rutin mendakan ratusan salinan AirPods, anu beuki hese diidentipikasi dibandingkeun sareng AirPod Asli. Ngan dina semester kamari diperkirakeun yén Apple bakal kaleungitan dana anu sami sareng 62 juta dolar kusabab penjualan AirPods palsu ieu. Dina genep bulan terakhir administrasi Amérika Kalér ieu nyita henteu kirang ti 360.000 unit "FakePods" nilai anu luhur pisan, sajumlah artos anu Apple jelas-jelas ngeureunkeun penghasilan sanaos ngurus sagala rarancang, perangkat keras sareng iklan pikeun produk éta.

Masalahna nyaéta seueur AirPod palsu ieu kalebet seueur téknologi anu asli sapertos sambungan otomatis, animasi dina ios sareng seueur deui. Jelas kualitas sora, bahan sareng hususna daya tahan mangrupikeun poin anu langkung saé pikeun versi Apple asli, tapi ieu henteu pantes pikeun kaseueuran pangguna. yén aranjeunna ngahémat langkung ti 70% tina harga biasa ku angkat ka pasar hideung ieu AirPods. Di dieu di iPhone Aktualidad kami ngagaduhan kasempetan pikeun nguji sababaraha produk ieu sareng kanyataanna nyaéta aranjeunna heran sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.