Salju mangrupikeun masalah panganyarna di Toko Apple anyar Chicago

Ngan sababaraha bulan ka pengker toko Apple anu anyar, sareng ayeuna legendaris anu aya di Walungan Chicago's Michigan, muka panto na. Dina dinten-dinten operasi munggaran, sababaraha kelompok nyarios yén lampu di Apple Store aranjeunna bingung manuk lingkungan, anu tungtungna maot nalika aranjeunna tabrakan sareng kristal raksasa anu janten bagian tina struktur toko.

Tapi sigana henteu ngan ukur "masalah" anu ditepikeun ku perusahaan ieu pikeun lingkungan. Numutkeun kana blog Chicago Spudart, Apple Store anu énggal nuju gaduh masalah sareng és sareng salju numpuk dina hateup Apple Store kumargi tétéla éta mangrupikeun masalah anu sanés anu teu diperhatoskeun nalika ngarancangna.

Apple Store anu anyar di Chicago didesain tanpa ngémutan usum salju anu parah di daérah éta, kusabab teu aya talang anu tanggel walerna salju anu lebur, janten kajadian éta, tumiba dina dua sisi toko, anu parantos maksa aparat pikeun nempatkeun pager panyalindungan di sakuriling toko, supados nyegah sapotong salju tina tumiba dina jalma anu lalar liwat di daérah éta.

Ngabahayakeun yén ku investasi awal 62 juta dolar, anu tungtungna dikirangan janten 27 juta dolar, Toko Apple anyar ieu kaserang sababaraha jinis masalah desain ieu, khususna anu terakhir, kusabab éta masalah anu tiasa diperhatoskeun ku nempatkeun sababaraha talang desain anu henteu mangaruhan éstétika di toko atanapi ngahijikeun kana hateup, tapi sigana studio arsitéktur Zeller Realty Group aya di anu sanés hal bari dirancang Apple Store mitis ieu di Chicago.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Arguiñano cenahna

    kanéloni? nyaan?

    1.    D. cenahna

      Anjeunna bakal lapar nalika nyeratna ...

    2.    fanalAir cenahna

      Normal yén teu aya cannelloni, sadayana tuangeun di festival Sant Esteve di Catalonia.

  2.   Mori cenahna

    "Dirancang", dina garis terakhir, sigana anjeun hoyong nempatkeun dirarancang

  3.   Jan cenahna

    Hateup toko dirarancang kalayan saé. Nyatana, éta gaduh sababaraha pamanas anu nyegah salju tina akumulasi sareng ngagaduhan sistem anu ngajantenkeun cai ngalir ngaliwatan interior kolom wangunan. Nanging, waktos ieu, aranjeunna ngagaduhan masalah parangkat lunak anu nyegah fungsi sistem anu leres, anu nyababkeun kabentukna és stalaktit anu dipisahkeun.