Kumaha nyambungkeun iPhone ka TV

iPhone nyambung ka TV

Pasti seueur diantara anjeun anu parantos ngantepkeun laptop lami anjeun di luhur rak atanapi dina laci sareng saat ieu anjeun henteu ngagaduhan niat ngarobih éta kusabab ti iPhone atanapi iPad kami kami tiasa ngalakukeun sadayana, urang ogé tiasa nunjukkeun sadaya eusi alat kami dina layar ageung di ruang tamu urang. Apple nawiskeun kami metode anu béda pikeun tiasa sambungkeun iPhone atanapi iPad kana TV. Upami urang hoyong nyambungkeun kana komputer urang, perusahaan sorangan ogé nawiskeun kami pilihan anu béda, nganggo atanapi henteu nganggo kabel. Tapi kami ogé ngagaduhan pilihan anu sanés tanpa ngalangkungan leungeun Apple.

Sababaraha aplikasi anu sayogi di App Store anu ngamungkinkeun urang pikeun menikmati streaming eusi, gaduh fungsi AirPlay ditumpurkeun ku developer, fungsi anu ngamungkinkeun urang pikeun nembongkeun eusi alat kami dina layar ruang tamu kami ngaliwatan TV Apple. Untungna, kamampuan nunjukkeun eusi iPhone atanapi iPad urang ngalangkungan kabel moal tiasa dinonaktipkeun, janten janten hiji-hijina padika pikeun tiasa ngaraosan eusi aplikasi ieu di ruang tamu urang tanpa kedah dilakukeun dina layar telepon kami. iPhone atanapi iPad.

AirPlay

Seueur pangguna anu parantos ngamimitian nyéépkeun laptopna utamina kusabab kurangna panggunaan kusabab nganggo iPhone atanapi iPad anjeun tiasa ngalaksanakeun tugas anu sami, sok ngahémat jarak. Nalika smartphone parantos mekar, henteu ngan ukur iPhone, penjualan komputer parantos turun ka tingkatan bersejarah sareng trend na henteu acan katingali robih. Dina taun 2008 ampir 90% alat anu nyambung kana internét nganggo sistem operasi Windows, tapi pikeun sababaraha bulan, Android parantos janten sistem operasi anu paling sering dianggo pikeun nyambung kana internét, anu ngagambarkeun parobahan trend anu ngalaman pasar dina taun-taun ayeuna.

Sambungkeun iPhone kana TV tanpa kabel

Apple TV

Apple TV generasi ka-4

Cara anu pangsaéna pikeun ngabagi eusi iPhone, iPod touch atanapi iPad urang nyaéta ngalangkungan protokol AirPlay, didamel ku Apple ka ngamungkinkeun pertukaran eusi video, musik atanapi gambar nganggo TV atanapi sistem musik. AirPlay ngabutuhkeun duanana anu ngirim sareng anu nampi disambungkeun kana jaringan WiFi anu sami sareng namina nunjukkeun, komunikasi dilaksanakeun tanpa aya jinis kabel.

Apple TV mangrupikeun alat anu sah pikeun tiasa nunjukkeun eusi iPhone, iPad atanapi iPod touch urang dina layar TV bumi kami. Mangtaun-taun, fungsi anu ditawarkeun ku Apple TV parantos dilegaan, utamina saatos Apple TV generasi ka 4, alat anu ngagaduhan toko aplikasi na nyalira anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur nganikmati jasa musik streaming sapertos Netflix, HBO, Hulu .. .tapi éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngaraosan gim ios dina layar ageung di ruang tamu kami tanpa kedah ngabagi atanapi ngeunteung layar, salami aranjeunna parantos adaptasi antar muka kana alat ieu.

Upami anjeun ngan ukur hoyong nunjukkeun eusi alat ios anjeun dina TV, sareng Apple TV generasi ka-3 langkung ti cukup. Apple TV generasi ka-3 lirén ngajual teu lami saatos peluncuran modél generasi ka-4, sakedik langkung sataun katukang, tapi ayeuna urang masih tiasa mendakannana sakitar 60 euro dina internét. Atanapi urang ogé tiasa milih angkat ka pasar kadua, dimana urang sigana mendakan langkung mirah.

ayeuna Apple nawiskeun kami dua modél Apple TV, 32 sareng 64 GB. Apple TV generasi ka-4 dibanderol dina 179 euro, sedengkeun modél 64 GB sayogi pikeun 229 euro dina Apple Store Online. Alat ieu henteu sayogi dina Amazon Kusabab kanyataan yén layanan streaming video Amazon henteu dipasang sacara asli dina alat éta, langkung ti cukup alesan pikeun kapala Amazon nolak ngajual alat ieu.

Mac atanapi PC nyambung kana TV

Mac atanapi PC nyambung kana TV sareng AirPlay

Upami urang gaduh Mac Mini salaku pusat multimédia di ruang tamu kami anu nyambung kana tipi, urang ogé tiasa nganggo fungsi AirPlay. Pikeun Mac urang ngamimitian nawiskeun jasa ieu urang kedah nganggo aplikasi sapertos Panyawat udara, Réfléktor 2, LonelyScreen o 5KPlayer. Dua aplikasi munggaran dibanderol dina 13,99 sareng 14,99 euro masing-masing, sedengkeun 5KPlayer sareng LonelyScreen leres-leres gratis. Salaku tambahan, 5K Player mangrupikeun pamuter pidéo lengkep anu cocog sareng ampir sadaya pormat.

Ku cara kieu, ngagunakeun salah sahiji aplikasi ieu dipasang dina Mac kami anu nyambung kana tipi urang, urang tiasa ngabagi eusi iPhone, iPad sareng iPod touch urang langsung dina layar ruang tamu urang tanpa kedah mésér adaptor, alat atanapi kabel. AirServer, Reflector 2, LonelyScreen, sareng 5KPlayer sayogi pikeun ékosistem Windows sareng macOS.

Sambungkeun iPhone kana TV nganggo kabel

Mac nyambung ka TV

Mac nyambung ka TV sareng QuickTime

Upami urang henteu hoyong masang aplikasi naon waé dina Mac kami pikeun ngaktipkeun pungsi AirPlay urang tiasa ngadamel aplikasi QuickTime asli. Salila sababaraha taun, Apple ngijinkeun kami nunjukkeun eusi alat kami ngalangkungan QuickTime, bahkan ngamungkinkeun urang tiasa ngarékam sadaya anu ditingalikeun dina layar. Kanggo ngalakukeun éta, urang kedah nyambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod touch kami ka Mac nganggo kabel Kilat.

Kilat kana adaptor konektor VGA

Upami televisi Samaun urang terus gelut sareng urang henteu ngarencanakeun ngarobihna. Atanapi sanaos tipi urang sareng konéksi HDMI henteu ngagaduhan sambungan bébas tina jenis ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun éta Kilat kana adaptor VGA, adaptor anu ngan ukur nembongkeun gambar alat kami dina layar tipi atanapi monitor urang (upami éta leres), kusabab jinis sambungan ieu henteu sanggup ngalirkeun sora, saolah-olah urang tiasa ngalakukeun éta sareng Kilat ka HDMI .

Upami urang ngagaduhan stereo caket dieu, urang tiasa nyambungkeun sambungan headphone tina alat kami  supados henteu kedah ngaraosan konténna ku audio alat kami. Atanapi, upami urang gaduh spéker Bluetooth, urang tiasa ngirim sinyal audio kana alat ieu. Atanapi ogé, urang tiasa nyambungkeun headset Bluetooth kana alat pikeun mikaresep audio kalayan henteu ngaganggu saha waé. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya solusi pikeun sagalana.

Konektor Kilat ka VGA Éta ngagaduhan harga di Apple Store 59 euro. Ti jaman ka jaman konektor resmi anu sami ieu, ditandatanganan ku Apple, sayogi kanggo dijual di Amazon.

APPLE MD825ZM / A - Adaptor pikeun nyambungkeun iPhone kana TV

Kilat Resmi kana kabel HDMI

Kilat Resmi kana kabel HDMI

Resmi katelah Konektor Kilat kana Digital AV Adapter. Kabel ieu anu ngagaduhan harga di Apple Store 59 euro, ngamungkinkeun urang maénkeun eusi toél iPhone, iPad sareng iPod urang ku konektor Kilat kalayan résolusi dugi ka 1080p dina tipi, proyektor atanapi tampilan anu cocog sareng HDMI, definisi langkung ti cukup pikeun 32 inci TV ti ayeuna, sanaos panginten rada pondok upami anjeun gaduh TV 50 inci atanapi langkung ageung. Ku cara kieu urang bakal tiasa ngaraosan pertandingan maén bal, serial televisi atanapi pilem ti alat ios kami dina tipi, proyektor atanapi layar kalayan cara anu gedé.

Adaptor ieu nawiskeun kami input HDMI sareng konektor Kilat supados tiasa ngeusi batre alat nalika urang nganggo eusi dina layar ageung. Pikeun tiasa nyambungkeunana urang kedah mésér kabel HDMI nyalirasabab adaptor ieu henteu kalebet. Upami urang henteu buru-buru mésér adaptor ieu, urang tiasa rutin nganjang ka Amazon, dimana adaptor ieu kadang-kadang dijual.

Jelas upami urang henteu hoyong nyéépkeun artos anu adaptor hargana, urang tiasa nganggo adaptor teu resmi anu sayogi boh dina eBay sareng Amazon, tapi dumasar kana waktosna aranjeunna lirén damel kumargi Apple mendakan yén éta sanés resmi sareng ngantepkeun kami nganggo. Ogé, kualitas pangwangunan sareng bahan-bahanna peryogi pisan.

Naha anjeun terang metode anu sanés pikeun tiasa sambungkeun iPhone kana TV?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego cenahna

    Ezcast, xiaomi tv, sareng chromecast mangrupikeun pilihan anu saé.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Teu salah sahiji tina tilu alat ieu ngamungkinkeun urang nunjukkeun sadaya eusi iPhone kami dina TV, éta henteu cocog, éta sababna aranjeunna henteu kalebetkeun kana tulisan.

  2.   bmdarwinergio cenahna

    Naha Apple TV ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun anu sami sareng Screen Mirroring tapi layar iPhone pareuman?
    Kuring mikir mésér na, utamina kusabab kuring gaduh Vodafone TV, sareng illuminaos henteu nyiptakeun aplikasi SmartTV, sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kumargi nganggo kabel lampu-HDMI tetep kuring kedah gaduh iPhone nganggo layar dihurungkeun.

  3.   Dani cenahna
    1.    Sergio cenahna

      Ayeuna, masalahna nyaéta ku kabel éta layar iPhone kedah diaktipkeun.
      Maka kuring henteu terang naha AppleTV ngalereskeun éta.

  4.   Jose cenahna

    Balik kana web, mustahil maca naon-naon kusabab gerakan anu tetep kusabab iklan

  5.   umat suci cenahna

    Mang. Wéb naon.
    Anjeunna ngalir luhur sareng ka handap nalika anjeunna pikaresep. Buka musibah

  6.   Nathanael Gonzalez cenahna

    Iphone 6 abdi henteu nyambung kana tv ngalangkungan kabel HDMI sateuacanna, upami kuring nyambung, kuring nyambungkeunana sareng upami engké abdi sambungkeun deui teras éta nyambung ayeuna sareng kuring henteu terang naon anu kajantenan, naon anu kuring tiasa, tiasa anjeun tulungan abdi