Apple Ngaleupaskeun Patch Samentawis pikeun Masalah iMessage

kakuatan-épéktip

Apple dipasang sababaraha jam ka pengker halaman wéb pangrojong sareng sababaraha léngkah pikeun balikeun deui iMessage upami urang nampi "pesen anu dilaknat", masalah anu kapendak kira-kira 48 jam ka tukang sareng anu ngajantenkeun aplikasi pesen asli urang henteu aya gunana upami urang nampi sekuen karakter anu khusus.

Urutan ieu, dibaptis salaku "Unicode of death" atanapi "Power Effective", mangrupikeun masalah anu muncul ku jalan ios ngadékodasikeun sababaraha karakter Unicode, janten kaleuleuwihan mémori alat anu nyababkeun reboot. Aya seueur pangguna anu teu tiasa muka aplikasi pesen sakali saurna téks parantos katampi, dina sababaraha kasus ngémutan restorasi iPhone.

Dina sababaraha jam mendakan bugna, Apple parantos ngalaporkeun yén éta nalungtik masalahna sareng, sakitar dua dinten saurna, éta parantos ngagaduhan ngalereskeun samentawis bug. Dina halaman wéb pangrojong ngeunaan masalah anu tiasa urang baca:

Apple sadar kana masalah iMessage anu disababkeun ku string karakter Unicode khusus sareng kami bakal ngaleupaskeun tambalan sareng pembaruan parangkat lunak. Dugi ka pembaruan sayogi, anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu pikeun muka deui iMessage.

  1. Kami pencét sareng tahan tombol mimitian pikeun nelepon Siri sareng urang naros "maca pesen anu teu kabaca".
  2. Siri bakal nyobian maca pesen (éta moal tiasa) sareng, nalika éta naroskeun naha urang hoyong ngawalon pesen, urang nyarios leres. Sakali urang ngaréspon, urang tiasa muka aplikasi pesen deui.
  3. Dina aplikasi pesen, urang gesek kénca ka mupus sadaya paguneman. Urang ogé tiasa némpél sareng nahan pesen anu jahat, toél Langkung sareng ngahapus pesen.

Seueur sistem teoritis pikeun milikeun deui iMessage saatos nampi téks anu dikutuk parantos parantos beredar dina jaring, tapi teu aya anu resmi, anu ngajantenkeunana tiasa dianggo pikeun anu sanés sanés pikeun anu sanés. Kalayan léngkah-léngkah anu diusulkeun ku Apple, urang kedah tiasa nyingkahan masalah dugi ka pembaruan ios dileupaskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Dina hal kuring, henteu aya léngkah anu kuring kapendakan dina internét anu ngajantenkeun hirup iMessages, tungtungna nalika kuring iPhone 6 sareng Jailbreak, lebetkeun folder sistem anu ngandung pesen sareng mupus na, teras balikan deui sareng iMessages wangsul kana kahirupan.

  2.   The Saavedra Stallion cenahna

    Abdi gaduh solusi

    1.    Fernando Ramos cenahna

      Pilarian heula solusi pikeun éjahan anjeun !!

    2.    Erick Espinosa Skeffington cenahna

      Pamutus Cooooooombo

  3.   Erick Espinosa Skeffington cenahna

    Teu pernah jalan
    Urang cobian sareng babaturan sakelas kuring sareng teu aya kajadian Hahaha