Saminggu nganggo iPhone 6, ieu kesan kuring

iPhone 6

Abdi saleresna parantos saminggu sareng anjeunna iPhone 6 tapi kesan kuring ngeunaan terminal Apple anu anyar parantos atos atos kuring tiasa ngabagi éta sareng anjeun. Sateuacan ngalaksanakeun masalah éta, kuring badé nyarios tina sudut pandang jalma anu ngagaduhan iPhone 5 janten panginten aya hal-hal anu anjeunna nyatakeun yén anu gaduh iPhone 5an moal heran, tetep émut.

Sateuacan kuring ngamimitian, kuring kedah nyarios éta iPhone 6 nyaéta anu paling kaget kuring dugi ka ayeuna, éta leres-leres henteu nawiskeun naon-naon anu luar biasa anu sateuacanna atanapi mobile anu teu aya, janten priori, éta ngan saukur parobihan anu masihan kuring paningkatan kinerja, layar anu langkung ageung sareng estetika énggal pikeun pembaharuan udara anu tangtu saatos dua taun kalayan desain iPhone 5.

Kesan munggaran tina iPhone 6

iPhone 6 vs iPhone 5

Teleponna dina panangan anu virguería nyata, Kuring leres henteu ngahargaan poto rumor kusabab sakali éta dicandak, perasaan éta bakal robih pisan sareng ngéléhkeun seueur poin anu dipikaresep. Jelas yén dina hal rasa teu aya tulisan tapi payunna iPhone 6 hideung sigana ngan saukur brutal, upami upami, tukangna sigana kuring langkung saé tibatan iPhone 5s. Sacara umum, hapé sigana langkung canggih sareng modéren, yén pangirangan kandelna parantos cocog pisan.

Ukuran anyarna henteu ngajantenkeun henteu raoseun dina saku, justru kusabab ngirangan ketebalan ieu. Lucuna kumaha mimitina kuring nempatkeun kana saku kuring, kesan anu mimiti masihan kuring nyaéta yén éta kirang diperhatoskeun tibatan iPhone 5 sanaos nyandak langkung seueur permukaan. Deui, ieu bakal gumantung kana jinis pakean anu urang anggo sareng upami éta ketat pisan, anjeun parantos terang yén anjeun ngagaduhan résiko anu tiasa dibengkokkeun (henteu lulucon, aya seueur kasus dina internét).

Anu anjeun kedah hilap nyaéta tiasa ngokolakeun éta ku hiji panangan. Sanaos langkung ergonomis, kuring ngaraos langkung leueur Sareng sanaos kuring gaduh panangan ageung, ngamanipulasi ku hiji leungeun tiasa dimungkinkeun pikeun hal-hal anu khusus, sanaos jalan ka jalan sapertos anu ngagoda tuah. Anjeun tiasa ngalakukeun uji coba nyalira nyobian ngahontal sadaya permukaan layar, upami anjeun tiasa kusabab anjeun gaduh panangan ageung sapertos kuring, ayeuna cobian pencét tombol bumi sareng anjeun bakal ningali yén éta mustahil teu aya kamungkinan kamungkinan yén iPhone réngsé dina taneuh atanapi urang kasurupan.

iPhone 6 vs iPhone 5

Sedengkeun pikeun parobahan kinerja, Kuring parantos perhatosan amarah. Saatos ngamutahirkeun ka ios 8 kuring parantos jelas yén iPhone 5 kuring parantos langkung saé tibatan biasana, gejala anu kuring henteu ngarepkeun dugi ka peluncuran ios 9 tapi anu pamustunganana ngayakinkeun kuring komo deui pikeun kabisat ka iPhone 6.

Teu masuk akal pikeun nyebut yén iPhone 6 éta kawas shot sabab éta no-brainer. Éta mobile Apple anu pangkuatna sareng aranjeunna nembé ngaluncurkeun éta upami éta parantos nunjukkeun kalemahan, urang bakal ngagaduhan masalah.

Setélan kaméra IPhone 6

Kaméra siga anu saé pisan pikeun kuring Sareng tiasa nganggo aplikasi nganggo kontrol manual parantos suksés. Upami urang gaduh pangetahuan minimal ngeunaan fotografi, urang tiasa ngamangpaatkeun setélan manual éta pikeun nyumputkeun cacat kaméra terminal dina kaayaan sesah (gelap). Maénkeun nilai ISO sareng waktos apertur penting pisan pikeun ngahontal tingkat noise anu handap sareng sanaos poto na tiasa rada kusam, hasilna saé saé pisan.

Dina kaayaan cahaya anu langkung saé urang tiasa ngahontal poto sapertos anu anjeun gaduh di handap ieu. Pikeun kuring éta mangrupikeun kasuksésan anu parantos difokuskeun ku Apple ningkatkeun kualitas kaméra sareng hindarkeun ningkatkeun resolusi sénsorna. Éta ogé sigana aya padamelan anu hadé dina tingkat parangkat lunak, ngolah poto éta pas dicandak pikeun dicobaan dibenerkeun, sajauh-jauhna, kalemahan anu aya dina tingkat perangkat keras.

IPhone 6 Poto

Tungtungna, anu leres-leres dipikaresep ku urang sadayana nyaéta kualitas poto sareng sajujurna, aranjeunna leres-leres saé. Urang tiasa ngahontal hasil anu pantes pisan upami urang usaha sakedik.

Modeu tina ngarekam pidéo dina 240 pigura per detik éta ngan saukur spektakuler. Kaayaan cahaya anu saé diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna, tapi upami kaayaan na saé, pidéo anu dihasilkeun saé saé pisan. Kalayan imajinasi sakedik, pidéo gerak laun sapertos anu ngeunaan sagelas anggur tiasa dihontal.

Aspék sanés anu kuring parantos perhatoskeun pisan saatos ngaluncatan iPhone 6 nyaéta otonomi. Batréna tahan kuring langkung lami tibatan iPhone 5. IPhone 5 parantos panas sacara permanen salami lami, bahkan nalika nganggur. Saatos restorasi bersih sareng sababaraha kunjungan ka genius Apple, aranjeunna nyarios ka kuring yén sadayana henteu kunanaon sareng teu aya anu kedah dilakukeun. Kusabab kuring parantos ngarobih padumukan, kuring nyababkeun masalah panutup tapi teu aya anu jauh tina bebeneran.

IPhone 6 sanés ngan ukur seger tapi ogé otonomi na istirahat héran (sok nyarios dina kisaran iPhone). Kalayan panggunaan, éta bakal ngirangan langkung atanapi kirang ku intensitas anu sami gumantung kana tugas anu urang lakukeun tapi pikeun masihan anjeun ideu, di handap ieu kuring nempatkeun data anu kuring gaduh ayeuna, saur aranjeunna rada saé sareng langkung luhur tibatan naon iPhone 5 kuring masihan kuring, anu dina waktos ayeuna parantos parantos némpél 45% batréna sésana.

IPhone 6 Batré

conclusions

iPhone 6 dina panangan

IPhone 6 nyaéta iPhone anu kuring atos lami ngantosan. Abdi peryogi layar anu langkung ageung sareng sanaos kuring langkung resep langsung luncat kana lima inci, pigura terminal henteu ngabantosan pikeun ngaoptimalkeun dimensina, sakumaha ageung sakumaha telepon kalapa kalayan layar 5,2 inci (satengah inci langkung dina Ukuran anu sami ).

Terminal langkung saé tibatan iPhone 5 dina unggal aspék (jelas anu sanés) tapi bedana katenjo dina ngagunakeun. Upami kuring ngagaduhan iPhone 5s, éta moal deui janten jelas yén bédana bakal ditandaan pisan ningali hasil patokan, Nanging, ku iPhone 5 aya lompatan kualitatif anu penting dina sadaya aspek.

Sakumaha biasa, panghalang harga éta tiasa janten halangan utama pikeun kéngingkeun iPhone 6, komo deui upami sigana pilihan anu paling masuk akal nyaéta mésér édisi 64 GB anu némbak dugi ka 799 euro.

Salaku titik négatip, sajaba ti harga, kuring henteu resep posisi tombol konci. Dina langkung ti hiji kasempetan kuring mencét éta sareng anu kanggo naékkeun volume na éta rada ngaganggu, sigana éta pilihan anu goréng pikeun ngajajarkeun aranjeunna.

Sajauh anu kuring prihatin, Abdi bagja ku robihna janten upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan hiji hal khususna sareng anjeun hoyong naros ka kuring, anjeun gaduh koméntar pikeun ngalakukeunana sareng kuring bakal ngajawab anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raul cenahna

    Kuring henteu acan ningali ulasan ngeunaan iphone 6 anu nyarioskeun perkawis panyaturna. Naha aya anu leres-leres merhatoskeun ieu?

  2.   Joel cenahna

    Naon kajadian ka panyatur?

    Di Kapuloan Kanaria masih mustahil pikeun ngagaleuhna. Ngan sakitar 16 model parantos sumping sareng kanggo reservasi; Kuring parantos nyayogikeun 64, tapi teu nanaon.

    1.    Guanche70 cenahna

      Abdi bosen ngantosan sareng kurangna berita ngeunaan paréntah, kuring parantos disayogikeun kanggo Pisang, Media Markt, Worten ..., sareng teu nanaon, sakedik anu aranjeunna bawa nyaéta 16 Gb., Janten kuring nyungkeun 4 ti Apple Simpen ka Abdi sareng 3 rerencangan, aranjeunna masihan ka réréncangan di Madrid sareng kuring nyekel penerbangan murah pikeun € 70 sareng kuring milarian milarian aranjeunna sareng kami parantos ngagaduhan éta. "Janten di Afrika" ieu hanjakal, aranjeunna teras-terasan ngubaran urang salaku jajahan ...

  3.   Vanessa cenahna

    Nya, kuring henteu ngarobih 5 kanggo ieu!
    desain tukangna nyaéta baju palsu adidas trackuit palsu,
    kaméra anu nonjol ngarobih hiji panon dina apel dina desain, kalayan JOBS detil ieu parantos dipoles.
    dimana jalma anu ngritik android kalayan jenis layar ieu? Ayeuna tétéla yén ipis ngirangan inci dina saku anjeun?
    Hayu Nacho, tong saring! ti payun nyarios geulis, tapi ti tukang éta langkung goréng tibatan mobil handapeunana!
    Jelas dialungkeun kana sora tanpa ideu sareng nawiskeun sami sareng anu sateuacanna, tanpa langkung seueur inovasi, langkung seueur layar sareng batréna, naha leres-leres méakkeun € 700 teras-terasan pikeun ngarobih iPhone 5? éta bakal yén anjeun gaduh sésa pasta 😀
    jujur, pikeun seueur penjualan sareng sarébu langkung gerakan pamasaran, telepon ieu henteu mawa anu énggal dibandingkeun anu sateuacanna, kuring miharep modél S mawa seueur berita deui yén ieu atanapi persaingan henteu.

    1.    Alex cenahna

      Kalayan Jobs aranjeunna ngaluncurkeun iPod Touch ku kaméra anu tetep sareng aranjeunna tetep saé-saéna. Sareng tingali éta hits saeutik sareng éta katingalina goréng, sacara umum bagian tukang tina iPhone anyar sigana langkung sapertos lulucon tibatan anu sanésna sareng hal anu paling parah nyaéta jalma-jalma membela éta ... pasang sampéan sareng éta waé! Anjeunna henteu ngahampura, kaéndahan telepon sélulér nyaéta nunjukkeun sakumaha anu kapayunna upami anjeun hoyong anjeun tiasa nempatkeun panutupna.
      Sahenteuna éta pendapat abdi.

    2.    tanda cenahna

      Kuring sapuk pisan sareng anjeun, tapi kuring mikir yén ti batur anu asalna tina iPhone 4 sapertos kuring, ogé manusa, parobihanna bakal lumayan dina sadaya aspek ... hahaha

      1.    Clara Giménez cenahna

        Kuring ogé asalna tina iPhone 4 sareng bédana henteu kasar, dina hal layar, kagancangan, kualitas, sareng sajabana ... kuring resep pisan

  4.   Danny cenahna

    Éta saé tapi mahal pisan

  5.   emily cenahna

    Nya, kuring pikir sami sareng Vanessa, hanjakalna kuring konsumen sareng kuring bakal ngagaleuh, sareng ngan, kuring ngulang deui, éta ngan ukur pikeun layar, kuring kaserang layar 5an, anu paling narik kuring deui desain tukangna, éta awon, hayu urang tingali, henteu goréng, ieu, sareng kuring ningal hiji dina emas, sareng ku bodas éta tandana, Gusti mangrupikeun hal anu saé, ku indahna Emas 5an. Sigana mah kuring bakal tetep nganggo pérak atanapi abu abu, kuring bakal mairan

  6.   Vanessa cenahna

    Abdi parantos ngawartosan anjeun Emzi!
    emas anu ka 6 mangrupikeun kanu paling anu kuring tingali ku belang anu bodas ku Gusti! 🙁
    Abdi langkung resep nempatkeun aluminium foil dina tonggong sateuacan ningali desain na hahahahaha 😀
    Kuring masih mikir yén 5 ngagaduhan desain anu langkung saé, langkung elegan

    1.    Hermann cenahna

      kanu upami batur sapertos anjeun nganggo ... jelas yén desain sareng raos anu sanés sanés kanggo sadayana ...

  7.   Ricodrile cenahna

    +10000 pikeun Vanessa

  8.   Raul cenahna

    Yoél; Hiji-hijina hal anu kajantenan panyaturna nyaéta sora anu pangsaéna anu kuring kantos nguping dina telepon sélulér. Musik tanpa spéker bluetooth éksternal, pilem tanpa headphone …… Éta anu paling kuring ngesankeun tanpa ngandelkeun otonomi atanapi kaméra.

  9.   icingdeath cenahna

    Abdi resep kana versi Plus sarébu kali.

  10.   pyriz99 cenahna

    pengeras suara disada tapi endog, langkung seueur deui, sareng ngageter perkawis 5 ogé kuring henteu nyaritakeun, hiji poé pingping kuring dileungitkeun sareng urang dibungkus éta

  11.   Franz cenahna

    Saé apresiasi anjeun, dugi ka ayeuna kuring gaduh keraguan dina ngarobih 5S abdi kanggo 6, naha anjeun nyarankeun ngarobihna? Pantes na dilakukeun ?? Pribadi, kuring henteu resep pisan desain anyar, kuring bakal ngahargaan koméntar anjeun.

    1.    Nacho cenahna

      Hai Franz, gaduh 5-an kuring ngan ukur bakal luncat ka 6 upami anjeun hoyong langkung layar ... dina tingkat performa aranjeunna saé pisan.

  12.   Pendé28 cenahna

    IPhone 6 ngagaduhan rarancang anu saé pisan, ngan ukur aya dina panangan anjeun anjeun bakal perhatoskeun parobihan tina android plastik sareng iPhone elegan dugi ka maksimal sareng bahan na saé ngajantenkeun ponsel anu mantep dina waktos anu sami langsing, tanpa ragu iPhone 6 lamun datang ka bayar Natal.

  13.   Rafa cenahna

    Memang leres yén aranjeunna henteu nyarios nanaon tentang panyatur sareng sora na saé pisan sareng nyaring, langkung seueur tibatan z2 sareng kuring pikir éta langkung ti g3, éta langkung saé langkung saé tibatan iphone sateuacana

  14.   Raul cenahna

    Franz: Abdi angkat dinten anu sami tanggal 26 ka toko apel kalayan henteu niat mésér tanggal 6, kuring gaduh 5S dina saku sareng kuring resep pisan !!! Pamajikan kuring ngiringan sareng nalika urang ningali éta nyalira anjeunna nyarios ka kuring, kuring bakal tetep 5S anjeun sareng anjeun nyandak anu ieu. Henteu aya deui.
    Henteu ngan ukur payuneun hideung anu cool pisan, nyaéta, sapertos dina modél-model sateuacana, perasaan anu anjeun pasihkeun nalika nyandak, cairanana, kacaangan layar, naon anu anjeun carioskeun ..... . enya, didieu di toko éta katingalina saé tapi nalika kuring kaluar sareng panonpoé anjeun moal tiasa ningali deui, muhun henteu, sabalikna kuring henteu acan némpél kacaangan di jalan, anu ku 5S kuring .
    Sigana mah kuring hoyong ngical iphone6 ​​nyalira, saolah-olah kuring kéngingkeun naon-naon, tapi anu leresna kuring kantos sareng Apple salami sababaraha taun sareng dina waktos ieu gampang, gancang, kualitas ……. moal aya anu ngaleuwihan éta. Salam.

  15.   Vanessa cenahna

    Pende28 henteu kedah membela android deui, tapi saur kuring seueur logam sareng kualitas anu saé ,,, saur telepon anu saé sanés ngan ukur diwangun ku matéri tapi pakakasna ,, kuring ngingetan yén Apple ogé ngagaduhan tabung bahan dina plastik atanapi pvc ...
    jalma anu membela terminal ngan ukur pikeun matérialna ngan ukur fanboy gambar ... upami urang nyarioskeun perkawis perkawis perkawis upami urang tiasa nganilai hiji terminal atanapi anu sanés ...
    tapi buka terminal pikeun bérésna, android ngagaduhan langkung seueur tibatan apel, anu anjeun pikahoyong langkung atanapi sanés anu sanés

  16.   Pendé28 cenahna

    Caritakeun anu langkung saé dina bahan sareng bérés.
    Pakakasna? Apple henteu kedah angkat ka anu terakhir, langkung seueur pisan inti atanapi gigabyte mémori, supados kanggo konsumsi anu langkung ageung? Aranjeunna sadayana nyarioskeun hal anu sami tapi perangkat keras anu dikembangkeun ku apel kaluhur sareng sanés kusabab kakuatan. Ayeuna kuring gaduh galaksi s4 (awéwé éta) sareng éta mangrupikeun kastanye dina iteuk sareng nexus anu dibalikan deui unggal dua ku tilu upami henteu, kuring kedah ngabalikan deui, sareng galaksi kaleungitan sinyalna sareng 3G kuring masih ngantosan mangpirang-pirang bulan pikeun pembaruan éta, sabab sinyalna android sedih pikeun ngalereskeun kagagalan ka terminalna, kuring moal pernah balik deui ka android sateuacan telepon windows

  17.   Gerxam TrendingTopik cenahna

    Naha aya anu terang upami toko apal semenanjung ngabiayaan éta? Kuring ngantosan didieu di Tenerife kanggo anu sami, tapi teu aya jalan anu langkung ti 16 gb bakal sumping ... Kuring badé ka Madrid sareng Barcelona sababaraha dinten, sareng panginten, upami aranjeunna tiasa dibiayaan, kuring bakal nyobian .

  18.   Raul cenahna

    Gerxam: Kuring pikir yén aranjeunna dibiayaan di toko fisik, tapi anu pangsaéna nyaéta anjeun buka wéb sareng langsung ngahubungi aranjeunna.

  19.   Juan cenahna

    Wilujeng siang sadayana…. Kabeneranna, sanaos kuring nganggo iPhone tina 2G sareng biasana kuring ngalihkeun nomer, sababaraha nyerep teu raoseun, sigana apole ngeclak sadayana sareng sanaos aman pisan dina nyandak kaputusan sareng sistem anu tertutup, aranjeunna nawiskeun pangalaman cair anu kuring resep Upami aya jinis spésifikasi anu sanés anu henteu leres sareng aranjeunna hirup ngantosan terminal ttas terminal tanpa dinten aranjeunna sumping, aranjeunna bakal katingali pireu kana pamundut kami ... Kuring henteu acan robih kana terminal anu sanés, Nanging, parios kaéndahan SONY Xperia Z3 Compact ... Kanggo kuring titik anu kuat batréna ... Kumaha saur anjeun?

  20.   Vanessa cenahna

    Pende28 ... naha teu aya bahan anu langkung saé tibatan iphone?
    Saur anjeun henteu ngagaduhan Z2 atanapi Z3 dina leungeun pikeun henteu nyarioskeun M8, sateuacan iPhone nganggo logam éta parantos dianggo ku HTC nalika iPhone nganggo plastik, anu anjeun nyarioskeun sareng iPhone 2 3G jst ...
    sareng iphone 6 ieu katingalina lemes pisan! Dina paningali ieu, kuring tetep 5 ,, kanggo raos warna, tapi € 800 dina telepon sélulér anu henteu nyayogikeun naon-naon "anyar" salain ti layar sareng sakedik deui ,,, ogé, kusabab éta henteu nyaring

  21.   pend28 cenahna

    plastik anu anjeun carioskeun mangrupikeun bahan anu langkung saé tibatan pabrik anu sanés, kumargi sadayana plastik henteu sami.
    Kuring ngagaduhan z2 di imah kadua ningali éta sabab aranjeunna nyarios panacea (beuleum, layar, jsb, ..), dina kecap. Kuadrat sareng tanpa keuna, htc ngarobah z2 sarébu kali.
    ngantosan naon deui? 10 inti, layar dobel di payun sareng di tukang, éta dieusian ku matahari, sabab sigana kuring anjeun kedah ngantosan mangtaun-taun, ayeuna bejakeun sabaraha lami kuring kedah ngantosan google atanapi samsung ngaleupaskeun pembaruan sahingga terminal bakal saé. Naon anu kuring gaduh? Apple ngaréspon sakedip panon, sareng pabrikan sanés saprak Pébruari / Maret kuring masih ngantosan .0 sareng nalika kuring nyarios 0 éta nol dina layanan purna jual, hiji meunang kuring, dua ngaco anjeun, tapi tilu henteu deui kuring murag

  22.   Rafa cenahna

    Vanessa, abdi gaduh z2 sareng iphone 6 sareng bahan anu iphone lebetkeun henteu tiasa dikalahkan ,,
    Kuring kedah nyebatkeun yén alfa galaksi pangénggalna saé pisan ngeunaan bahan sareng ukuran anu tiasa ditampi

  23.   Daniel cenahna

    Halo, kuring nembé di Madrid sareng kamari di applestore di Gran Plaza 2, kuring milarian 6GB Iphone 64 sareng aranjeunna gaduh sadayana versi Iphone 6 laris. Aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén dina sababaraha minggu aranjeunna bakal mawa langkung tapi éta sigana bakal kabur deui.

  24.   Anna cenahna

    Kuring gaduh iPhone 6 Plus, sareng anu leres nyaéta kuring resep kana éta sagala aspek anu disebatkeun ku Nacho. Oh sareng Vanessa, mimitina, desain iPhones 6 sareng 6 Plus estu saé, kumargi dina iPhone 5 sareng 5an warna emas bieu dibédakeun tina pérak, sareng kuring nyaritakeun sabab kuring parantos ngagaduhan iPhone 5s dina emas sareng warna na boro-boro diapresiasi jadi sateuacan membela Androids sareng ngritik "hal-hal anu kakurangan iPhone 6" mimiti mésér hiji sareng cobian éta nyalira, sareng anjeun bakal ningali sabaraha hal parantos ningkat dibandingkeun sareng modél anu tiheula. Atanapi naha anjeun teu gaduh artos kanggo ngagaleuhna? Ui Jigana éta bakal nganyenyeri sakedik, leres? XD sareng perkawis anu ngabéla samsung galaxy s5 Kuring nyaritakeun hiji hal: Kuring parantos ngagaduhan dua modél galaksi sareng percanten ka kuring yén éta seueur gagal pikeun henteu nyarios yén teu aya anu ngartos ménu kusabab éta rumit pisan dianggo sareng teuing rupa-rupa, gaduh Catetan betapa gampangna ngagunakeun iPhone, ogé penampilanna henteu kantos robih tina dua warna dasar hideung bodas atanapi bentukna handphone nyandak perobihan anu dilakukeun dina struktur sareng warna (emas, pérak, kulawu, hideung bodas) tina 3 modél Apple terakhir (5S, 6 sareng 6 Plus). Hapunten pisan tapi pikeun dua iPhones anyar ieu 6 sareng 6 Plus teu aya anu ngéléhkeun éta, duanana tina segi penampilan sareng fungsina, sareng dina hal "ngabengkokkeun" mimitina sigana kuring henteu kompetén dina jalma anu nyebatkeun yén Android langkung saé kusabab henteu "ngabengkokkeun", kusabab iPhone mangrupikeun ponsel anu anggun, ipis sareng canggih tur anjeun kedah ati-ati nalika nempatkeun kana saku anjeun atanapi langkung saé nempatkeun kana kantong atanapi dicekel éta langsung dina dua panangan. Kasimpulanana, Samsung Galaxies: upami anjeun pikir anjeun bakal ngaleuwihan iPhone émut ieu: tetep ngalamun sabab ngalamun gratis, tapi henteu kanyataan 😉

  25.   Abdi teh cenahna

    Kuring sok resep maca sadaya koméntar. Mimiti kuring gaduh 4 s lajeng kuring angkat ka 5 kusabab paningkatan layar ,,, layar iPhone biasana katingalina alit ,, parantos dina 6 sareng 6 hal ieu ditambah, , Tapi upami kuring sadar yén Apple pasti ngagaduhan seueur ideu sareng hal-hal anu tiasa ditambihan kana iPhone tapi upami gentlemen dina unggal versi anyar iPhone kami bakal ningali sakedik berita, janten Apple parantos biasa urang ka kami sahingga urang janten biasa Apple sareng Jutaan pengikut satia anu nampi alat éta pas anu anyar kaluar, aranjeunna bakal teras-teras nempatkeun dua atanapi tilu berita sareng siap-siap jalan, anu aya ka 6 upami kuring luncat sakumaha anu kuring nyarios di luhur layar nyaéta hal anu penting pikeun kuring, dina saur kuring éta belang dina tonggong henteu ngabantosan pikeun ningkatkeun deui, asalna tina desain éndah 4s sareng 5 ... sanaos henteu nyarios yén aranjeunna mundur, sabab henteu masihan pukulan terakhir kalayan desain anyar ieu dina 6 ,, (Abdi langkung resep henteu buleud kitu, Meureun narik langkung seueur kana alun-alun ,,,. Vérsi hideung mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun kuring, upami kuring pikir iPhone masih mahal tapi sakumaha anu kuring carioskeun di luhur, urang biasa Apple unggal waktos ngaluarkeun versi anyar, Kami ampir sambel dina panto nyarios ka aranjeunna hé, anjeun henteu ngagaduhan langkung kanggo ngical? Sareng ku panjaluk ieu bakal hésé pikeun harga turun, batréna tiasa ningkat sakedik tapi masih keuneung Achilles ti Apple, dina pendapat kuring anu sederhana kuring henteu resep ponsel anu henteu beurat, panginten kanggo seueur éta pikabungaheun, tapi apel sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur nyaéta milih teuing pikeun desain (ieu tanpa ngayakinkeun pisan) sareng maju rada laun dina ningkatkeun otonomi .. sésana, kaméra pikeun pidéo sareng The foto anu kuring ningali nunjukkeun paningkatan sareng khususna kuring henteu resep foto iPhone 5 ,, anu dina lampu handap upami leungit sakedik ,, hal anu aranjeunna ningkat dina vérsi ieu ,,, singgetna, pikeun ayeuna kuring henteu mikir bakal ngarobah iphone x android , éta henteu lebet kana émutan kuring ayeuna, tapi upami ningali harga iphone sok aya anu henteu resep sareng tiasa ngumbar .. salam kanggo sadayana dina forum.

  26.   Antonio Montero cenahna

    Héi sadayana, éta mangrupikeun kanyataan yén IPHONE 6 mangrupikeun alat anu seueur paningkatanna, layar hdna, audiosna, jst. Tapi aya hiji hal anu narik perhatian kuring sareng anu leres-leres ngalemeskeun kuring tina ngagaleuh éta, éta Désain na, ogé di payunna katingalina saé sareng maksakeun, tapi bagian tukangna pikaresepeun pisan, nalika kuring ningali éta pikeun anu munggaran panginten éta mangrupikeun modél, garis-garis éta pikeun sinyal aranjeunna awon pisan, warna (rohangan abu, emas sareng pérak) katingali plastik, teu aya anu mewah, atanapi premium, sapertos IPHONE 5S, yén kaanggunanana, hérang sareng ngeunah na langsung atra teuing Sawatara hal anu ngahambat kuring tina 6 nyaéta tombol konci anu aya dina posisi anu biasa pikeun Samsung sareng henteu raoseun, ogé bentuk ipis tina polumeu sareng tombol konci na sapertos biasa sareng teu aya anu saé, teu aya hubunganana sareng babak sareng tombol-tombol elegan vérsi sateuacana, pikeun kaméra anu kaluar teu aya masalah kusabab jalanna henteu diperhatoskeun. Aranjeunna nyarios yén ku KASUS pikeun IPHONE 6 masalah desain tukang sareng kaméra anu saé parantos réngsé, tapi kuring resep kana ide yén teu aya anu langkung saé tibatan di luar ruangan sareng desain premium ngagurilapna néwak sadaya panon tapi hey, éta moal kajadian sareng vérsi anu pang anyarna ieu, anu katingalina langkung mirip tina lajuningna IPOD TOUCH 5, kaleresan versi anu teras-terasan sigana mah IPHONE 6S, ngagaduhan kayakinan yén éta bakal ngagaduhan desain sakumaha éndah sareng istiméwa sapertos IPHONE 5S sareng Upami henteu, kuring bakal milih ngeunah tina IPHONE 5S. Sareng leres, sadaya épolusi (di jero) IPHONE penting, tapi pikeun kuring desain anu hadé anu ngiringan kuring ogé prioritas.

  27.   Clara Giménez cenahna

    Nya kuring angkat tina iPhone 4 dugi ka 6 sakitar 1 sasih kapengker sareng waktos batréna kuring parantos perhatoskeun pisan, éta langkung lami langkung lami. Kalayan 4 dina sapoé kuring tiasa ngamuat 2 kali! Ayeuna sareng anu ieu dina hiji dinten kuring gaduh seueur sareng sadayana

  28.   asdasd221Lucas cenahna

    kaleresan aya pass ... kaleungitan artos kanggo layar anu langkung ageung sareng sakedik BAT EXTRA .. aranjeunna kedah ngantosan 7 atanapi 6 S PLUS SUPER STAR DELUXE atanapi naon waé anu badé dilakukeun. hal anu pangsaéna nyaéta iphone 5 S .. jauh tina telepon leutik anu lucu sareng lucu deui .. sanés IPAD MINI DENGAN TELEPON. sareng di luhurna ngeluk .. dugi ka engkéoooo

  29.   Mauri cenahna

    Hahahaha jalma ieu anu ngagaleuh Iphone jarang pisan haha ​​aranjeunna kagum ku omong kosong upami telepon éta pikeun anu mikaresep jaringan sosial, ngan ukur anu terang ngeunaan téknologi sareng hoyong ngalaman semesta mésér Android kelas luhur sareng henteu cicing gelembung sapertos Apple. ...

  30.   Eduardo cenahna

    Dina ngararancang iphone 5 sareng 5an langkung saé. Naon anu matak hanjakal kuring kedah ngantosan generasi anu sanés kaluar ...

  31.   halo cenahna

    Teu aya telepon sélulér anu langkung saé tibatan iphone 6s