Samsung nyerah sareng nawiskeun dukungan ios pikeun aplikasi utamina

pakakas s2

Éta mangrupikeun kanyataanna perang antara Samsung sareng Apple pikeun mingpin pasar teraskeun. Nanging, sakedik-sakedik perkawis robih sareng ti Koréa aranjeunna henteu hoyong miceun waktos kanggo narik kamungkinan klien ios anu bakal bet dina aplikasi Samsung. Dina pengertian éta, seueur gerakan anu ditingali dina perusahaan Asia pikeun mastikeun ngajantenkeun aplikasi na kanggo anu ngagaduhan iPhone. Anu mimiti nyaéta adaptasi sambungan tina jam tangan Gear S2 supados cocog sareng terminal apel. Tapi aya deui ...

Sadayana anu Aranjeunna ngagaduhan alat iPhone sareng anu sanés ti perusahaan Samsung aya dina tuah. Inpormasi parantos dibocorkeun ngeunaan aplikasi di mana perusahaan Korea damel pikeun adaptasi sareng ios sareng jelas yén bakal seueur aplikasi anu tungtungna ngagaduhan persetujuan ti Koréa pikeun janten kanyataan. Memang leres dina sababaraha kasus teu aya tanggal rilis, tapi upami aranjeunna nuju damel éta parantos léngkah anu hadé dibandingkeun sareng filsafat anu kantos ngalawan persaingan. Naha anjeun henteu? Di dieu urang carioskeun naon proyék ayeuna.

Di hiji sisi, pamekaran aplikasi Gear Fit Manager kanggo ios nuju dilaksanakeun, anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngendalikeun gelang tina iPhone anjeun. Dina bidang kaséhatan, kisaran S Health anu bersaing langsung sareng Apple ogé bakal ngagaduhan tempatna di App Store. Sapertos aplikasi Galaxy View berkat ngembangkeun Remote Control sareng Family Square produk dina bentuk aplikasi kanggo ios. Tapi éta henteu ngan ukur, aplikasi iOS Level pikeun alat Samsung, ogé aplikasi anu didesain ulang pikeun ngendalikeun kaméra na ogé diarepkeun janten kanyataan pas di toko. apel aplikasi. Kumaha saur anjeun ngeunaan warta éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.