Samsung Galaxy S7 bakal mawa versi "sorangan" na tina 3D Touch

3D Toel

Dina taun-taun ayeuna téhnik ieu sigana parantos biasa di mérek Korea. Apple nampilkeun sababaraha jinis téknologi anu langsung kalebet saingan langsung na, Samsung Galaxy S anu tugas. Sakumaha kajadian sababaraha taun ka pengker ku muka konci sidik, dimana Samsung nunjukkeun curah hujan na dina nyalin, ngaleupaskeun pamaca sidik anu lengkep sareng teu épéktip, anu parantos disampurnakeun dugi ka Galaxy S6. Ayeuna numutkeun laporan pangénggalna ti Wall Street Journal layar tina Samsung Galaxy S7 sareng Galaxy S7 Edge bakal nyandak sensor tekanan dilengkepan gaya 3D Touch paling murni iPhone 6s sareng 6s Plus.

Sakali deui tampilan kreativitas ti perusahaan Koréa. Halangan munggaran anu kedah diungkulanana nyaéta Android, anu henteu dikonfigurasi salaku standar pikeun ngadukung kamampuan 3D Touch, janten kami anggap aranjeunna kedah nerapkeun fungsi ieu dina lapisan TouchWiz, anu dina dirina sorangan lumayan beurat. Urang kedah nempatkeun panon urang kana Samsung Galaxy salajengna, urang moal kaget pisan upami panerapan sistemna henteu teratur sapertos anu kajantenan ku pamaca sidik Samsung Galaxy S5 anu nyababkeun asa-asa seueur pangguna kusabab pangaruhna teu jelas.

Inpormasi sanésna dikumpulkeun dina laporan ieu, contona varian "Edge" tina versi anyar Samsung Galaxy S ieu parantos dikonfirmasi ti saprak diluncurkeun, ogé kaméra anu dioptimalkeun pikeun dianggo dina kondisi cahaya anu handap, titik negatif tina seuseueurna kaméra sélulér. Tungtungna, ngecas gancang parantos dioptimalkeun sareng standar masa depan dunya konéksi bakal dilebetkeun, USB-C. Samsung ngarencanakeun ngalaan Samsung Galaxy S7 sareng Galaxy S7 Edge salami Kongrés Dunya Mobile 2016. Ieu ngadorong gosip yén iPhone 6c bakal dileupaskeun dina jangka waktos anu sami kalayan maksud langsung ngabantah Samsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Herald Loya cenahna

    (Maca sinis) Teraskeun! Samsung dina S7 3D Touch na?

    Saatos hal Apple Pay sareng mangbulan-bulan pikeun nyandak Samsung Pay kaluar sareng tetep tenang ... kuring mangrupikeun kapala r & d di Samsung sareng rupi kuring bakal éra ... hei, kuring ningali yén éta henteu kurang. ...

    Pikeun kuring, Apple Pay mangrupikeun jarami terakhir, tapi ti sateuacan urang ningali éta nganggo sensor biometric, jst, sareng sajabana ...

  2.   jhon255 cenahna

    Aranjeunna sadayana ningali jarami panon batur, tapi sanés apel nyalira parantos nyalin, "ningkat" sareng masihan pendekatan anu sanés pikeun anu parantos dianggo tim sanés.

    Sidik jari (motorola)
    Ukuran layar, 3.5 sareng langkung (Samsung)
    Widget sareng hal-hal sanés anu parantos "diinjeum" ti Android sareng pabrik anu sanés.

    Aranjeunna kedah langkung ngritik produk perusahaan anjeun sareng lirén ningali naon anu dilakukeun ku batur sabab nepi ka ayeuna teu aya smartphone anu sampurna sareng anu di blok éta gaduh sababaraha kalemahan anu serius anu dijualna mahal pisan sareng anu pengikutna anu satia sareng anu mandiri. -kritik mésér tanpa kecuali.

  3.   José cenahna

    Sidik jari .. Motorola? Tapi aya anu leres-leres terang éta .. Hiji-hijina anu parantos ngaleupaskeun Touch ID nyaéta Apple sareng upami sanésna aranjeunna bakal ngahudangkeun sareng moal ngeuyeumbeu .. Sakumaha kajadian pikeun kaseueuran perusahaan.
    Apple anu parantos nyalin .. Antarmuka ios ti saprak 2007 teras stiker android na? Atanapi desain galaksi s sareng iPhone 3G .. Ti saprak éta, kuring ngan ukur ningali réplika telepon sélulér sapertos Mac mini, anu teu lami saatosna versi Samsung atanapi toko apel sareng baju pagawéna, méja sareng sajabana! Toél ID dina iPhone teras Samsung, warna ... Pokokna! Hiji-hijina hal anu kedah aranjeunna lakukeun nyaéta ngabaru atanapi ngajantenkeun hal-hal anu dipikaterang yén jalma-jalma henteu terang naon anu dilakukeun ku apel, sadayana bakal ngagaduhan pendapat! Tapi katingalina matak hanjelu ka kuring yén dina waktos ieu ... Aranjeunna henteu tiasa ngaluarkeun inovasi nyalira, yén hiji-hijina hal inovatif anu Samsung dileupaskeun nyaéta téknologi muatan gancang na, layar fleksibel sareng anu sanésna.
    Hatur nuhun kana padamelan stevee .. urang gaduh terminal anu saleresna, upami urang teu teras-terasan sareng sampah Nokia sareng simbyan na anu henteu maju pisan.

  4.   Surce cenahna

    Upami Samsung henteu terang deui naon anu kedah dilakukeun, aranjeunna hoyong janten sapertos Apple tapi aranjeunna moal ngahontal dina kahirupan, kuring bakal isin damel di perusahaan sapertos kitu.

  5.   Diego cenahna

    Sok di tukang siga bola anjing