Samsung Galaxy S8 anyar bakal sumping sareng apdet pikeun Kaséhatan S pikeun merangan Apple

Samsung hoyong urang hilap ngeunaan Galaxy Note 7 sareng ledakanana gancang-gancang, janten sigana aranjeunna nyiapkeun Samsung Galaxy 8 saingetna. Sareng éta babarengan sareng iPhone éta panginten mangrupikeun salah sahiji alat kalayan téknologi paling inovatif anu urang gaduh di pasar. Kami teu tiasa nyarios yén Samsung Galaxy goréng alat, éta saé pisan sareng sacara praktis dina tingkat iPhone.

Apple ogé bakal kaget kami taun ieu, atanapi sahenteuna éta anu diarepkeun, kami aya dina ulang taun kasapuluh tina iPhone sareng éta langkung ti hiji alesan pikeun urang nganggap alat salajengna ti Cupertino. Sareng sanés ngan éta, dina tingkat parangkat lunak, seueur ogé anu diarepkeun ... Kanggo ayeuna, dina tingkat téknologi, anu paling seueur diobrolkeun nyaéta Samsung Galaxy 8 salajengna, andalannya Samsung salajengna. A Samsung Galaxy 8 anu tétéla bakal mawa seueur fitur-fitur anyar, sareng leres, aranjeunna ogé hoyong pokus kana dunya kaséhatan. Numutkeun laporan pangénggalna, Samsung ngarencanakeun pembaruan ageung ka S Health pikeun bersaing langsung sareng Apple's HealthKit ...

Dilaporkeun, pembaruan salajengna ka S Health, paket kaséhatan Samsung, bakal kalebet janjian konsultasi médis sareng bahkan mayar biaya médis. Hal anu narik pisan kumargi di tingkat swasta aya seueur asuransi médis anu ngaluncurkeun aplikasi nyalira supados kontak sareng dokter urang langkung gampang: konsultasi data pasini, resep médis, ngirim poto, sareng ngirim épék anu kami ngalaman kalayan perawatan. Sadaya ieu kalebet data biometric sareng kagiatan anu urang tambahkeun kana aplikasi. Tangtosna, tungtungna, henteu paduli sabaraha pabrik alat mobile ngaluncurkeun jenis jasa ieu, aranjeunna ogé otoritas sareng perusahaan kaséhatan anu kedah nerapkeun kamungkinan ieu dina alur kerja anjeun, kalayan énkripsi pikeun cocog sareng data ieu.

Urang bakal ningali naon anu dikandung ku rumor ieu pikeun urang, anu pasti nyaéta Samsung resep ngagaduhan hal anu mirip pisan sareng naon anu diluncurkeun ku Apple Teu anéh yén buta Jepang hoyong nyerang deui budak-budak anu aya di blok éta dugi ka aranjeunna tiasa., sareng khususna ngeunaan masalah kasihatan anu mangrupikeun hal anu Apple parantos fokuskeun dina taun-taun ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    "Galaksi sacara praktis dina tingkat iphone"

    Haha tingkat fanatisme na teu pernah aya baheula.

    Kuring nyerat ti iphone 6s sareng kuduna mah nyarios yén galaksi jauh ngaleuwihan iphone naon, téknologi canggih sareng perangkat lunak super intuitif.

    Nya sadayana sadayana anu gaduh fanatisme na, kumaha parahna aranjeunna salah terang informasi, tibatan ngaraosan téknologi tanpa fanatisme

    1.    incom2 cenahna

      Sareng di sisi anu sanésna, kantun ngajawab yén upami halamanna disebat "berita iPhone", hal anu logis nyaéta pikeun mendakan tulisan sareng opini langkung pikaresepeun ka Apple tibatan persaingan. Utamana upami persaingan éta sahenteuna anu Apple nyarios, aranjeunna parantos ngalaksanakeun hal anu "mirip" (sareng nekenkeun pisan kutipanana, punten).

      Teu aya anu bakal nolak Samsung sadaya kamajuan sareng spésifikasi teleponna sareng naon waé anu anjeun pikahoyong. Tapi upami Apple ngaleupaskeun telepon hideung herang, Samsung ngaleupaskeun telepon hideung herang; upami Apple ngaluarkeun port headphone, Samsung ogé ngaleungitkeun port headphone ... sareng seueur pisan "inspirasi" sanés ti Samsung, teu kakandungan fanatisme langsung sareng sainganana, dugi ka gancang-gancang narik telepon sareng mayunan waktos, tanpa bérés ngagosok sareng uji éta, kedah dicabut teu lami saatos sabab sacara harfiah ngabeledug sareng kabeuleum (masalahna nyaéta aki-aki, tapi kedah diémutan yén di momen terakhir Samsung ngarobih batréna anu badé angkat dina Catetan 7 pikeun kapasitas anu langkung ageung sareng langkung ageung tanpa aya waktos kanggo verifikasi yén éta anu paling idéal, kumargi aranjeunna mutuskeun gancang sareng ngajalankeun pikeun ngaluncurkeun Catetan sateuacan presentasi iPhone pangénggalna ngamangpaatkeun kanyataan yén anu ti Cupertino henteu bakal nempatkeun hébat warta di jerona).

      Sareng pamustunganana, kuring yakin yén Android anu pangsaéna nyaéta anu anjeun pilih lapisan kustomisasi sareng sanés pabrikna sesuai sareng selera sareng hobi anjeun: pikeun éta kami parantos gaduh Apple sareng ékosistem na anu tertutup, henteu perlu pikeun Samsung sumping sareng maksakeun ikon anjeun, ménu anjeun, layar pintas anjeun sareng bewara sareng setelan. Malah dina éta, konsumén Samsung kedah ngelek: aranjeunna mésér canggih Android mikir yén aranjeunna nyandak "kabébasan" sareng hiji-hijina anu aranjeunna kéngingkeun nyaéta Android anu dicét salaku standar pikeun rasa urang Korea sareng anu ngaleungitkeun Play Store, naon waé sami sareng android stock android Google éta kabeneran murni. Sakumaha seueur anu ngawadul ngeunaan Apple, tapi kaseueuran pabrik Asia nyumputkeun Android sapertos kitu sareng "iPhonize" pisan, saur kuring upami peretas mendakan cara nempatkeun ios dina telepon sapertos hackintosh, seueur anu bakal ngajualna ku cara éta langsung.

  2.   incom2 cenahna

    Di hiji sisi, koméntar yén Samsung sanés raksasa Jepang tapi anu Korea.