Samsung Gear S2 bakal cocog sareng iPhone

Galaxy-Gear-2

Samsung nampilkeun Samsung Gear S2 sababaraha minggu ka pengker ngamangpaatkeun peluncuran modél Edge + sareng Note 5 anyar, tapi salami IFA anu diayakeun dinten-dinten ieu di Jérman, sungut Korea parantos nyandak kasempetan pikeun nawiskeun langkung seueur inpormasi ngeunaan alat ieu salian ti nunjukkeun ka masarakat umum, supaya masarakat tiasa ngagaduhan ideu ngeunaan operasina, dimensi, aplikasi, fungsina ...

Tapi parantos sababaraha dinten saatos presentasi na nalika Samsung sacara teu resmi, tapi nyutat sumber anu terpercaya, anjeunna nembé ngumumkeun yén alat ieu bakal cocog sareng iPhone, hatur nuhun kana aplikasi anu bakal diluncurkeun sacara jelas pikeun ieu (Gear S2 mawa Tizen sanés Android Wear), dina gaya Pebble sareng aplikasi Google pangénggalna supados pangguna Android Wear tiasa dianggo, ku cara anu kawates pisan, alat-alat kompetisi ti Apple Watch.

Waktosna pikeun urang Korea muka panonna sareng ningali ngalangkungan irung. Jam pintar Samsung ngan ukur cocog sareng alatna, hiji aspék anu parantos ngabatesan penjualanana, sanaos alat anu cukup kalapa. Sugan Samsung parantos sadar yén maksa pangguna pikeun mésér telepon Samsung pikeun mikaresep jam tanganna sanés alesan anu cukup pikeun naékna penjualan firma Koréa duanana smartphone sareng smartwatches.

Kaputusan ieu dipikaresep pisan parantos dipangaruhan ku kaputusan Google pikeun ngaluncurkeun aplikasi pikeun iosPerlu diinget yén kusabab keterbatasan ios, boh Pebble sareng Android Wear sareng ayeuna Samsung ngagaduhan pilihan interaksi terbatas antara iPhone sareng alatna, janten, dugi ka Apple ngarobihna, aranjeunna ngan ukur tiasa nampi bewara tapi henteu respond., saolah-olah anjeun tiasa ngalakukeun aplikasi Pebble pikeun Android sareng Samsung nalika éta aya di Google Play.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Éta milik abdi! cenahna

    Ngan naon anu kuring kedah baca pikeun mutuskeun Gear S2, hatur nuhun! Jam tangan buleud, kalayan 3G, GPS, sertifikasi IP68, 4GB, sareng pamuter musik, anu bakal tahan kuring tina 2 dugi ka 3 dinten sareng ogé cocog sareng iPhone!

  2.   Éta milik abdi! cenahna

    Ngan naon anu kuring kedah baca pikeun mutuskeun Gear S2, hatur nuhun! Jam tangan buleud, kalayan 3G, GPS, sertifikasi IP68, 4GB, sareng pamuter musik, nganggo batréna anu bakal tahan kuring ti 2 dugi ka 3 dinten sareng di luhur na cocog sareng iPhone!

    1.    Lum cenahna

      IPhone gaduh 3g, gps, 8 dugi ka 128 gbs, sareng pamuter musik. Entong konsuménis pisan. Anjeun teu kedah alat éta. Hayu beunghar janten langkung miskin, sareng jaga artos anjeun. Anjeun panginten peryogi énjing, sareng arloji anjeun, anu anjeun kedah ngeusi unggal dinten sanés, moal masihan tuangeun anjeun.

  3.   Pablo Moto cenahna

    Anjeun picker endog sareng iklan anu muncul dina halaman wéb anjeun dina vérsi sélulér.

  4.   Buru-buru cenahna

    Arloji anu badé kaluar ayeuna mah modéren, anu bakal musna dina waktos anu sakedik. Anjeun teu tiasa ngalawan sareng industri jam tangan anu parantos ratusan taun, nawiskeun produk anu tiasa dianggo, sareng anjeun henteu kedah ngeusi batre unggal dinten. Éta ngan ukur parangkat sahingga sing saha waé anu mawa éta tiasa ningalikeun artos anu parantos dibalanjakeun.

    1.    Juncoeljincho cenahna

      Naon anu tiasa dibaca…. Jambre paéh.