Samsung Gear S2, salinan pangénggalna ti Samsung ka Apple

samwatch-1200_1024

Sigana yén fotokopi Samsung teu aya tungtungna, aranjeunna lumayan saé. Skandal panganyarna ku cara nyalin disajikan ku nami Samsung Gear S2 sareng antarbeulah pangguna na skandal ngingetkeun Watch OS tina Apple Watch. Henteu ngareureuwas kami yén perusahaan Koréa damel dina prakték jinis ieu pikeun kéngingkeun sapotong, utamina unggal-unggal Apple ngaluncurkeun produk anu jelas langkung unggul tibatan produk dagangna. Sigana mah suksesi gugatan hukum antara Apple sareng Samsung moal aya tungtungna.

Jam Samsung anyar diumumkeun saatos presentasi Samsung Galaxy Note 5 sareng Galaxy S6 Edge +, nanging jam tanganna moal resmi dipidangkeun dugi 3 Séptémber di IFA di Berlin (sigana genep dinten sateuacan keynote Apple). Hanjakalna aranjeunna kakurangan kreativitas akhir-akhir ieu di kantor Samsung, utamina saatos poto wakil presiden pamasaran na, mirip pisan sareng poto khas Steve Jobs.

Hal éta, upami sanés kanggo bentuk luarna, ti saprak Gear S2 buleud, éta moal mungkin atanapi ampir teu mungkin pikeun ngabédakeun kadua alat ukur ku antarbeungeut pangguna. Percanten ka kuring, pangguna anu paling teu ngalaman teu tiasa. Tina sakedik anu dipikaterang ngeunaan arloji ieu nyaéta résolusiana janten 360 × 360, kusabab bentukna buleudna, dilengkepan layar AMOLED sareng prosesor 1,2 GHz Exynos dual core laju jam. Tungtungna, éta bakal gaduh 768 Mb RAM sareng batré anu teu tiasa dicabut tina 250 mah.

Ngeunaan sistem operasi, urang sakedik atanapi henteu kedah nyarios saatos ningalian poto ieu di handap. Pokokna, urang ngan ukur kedah ningali harga jam tangan Samsung anyar. Hayu urang ngarepkeun aranjeunna kaget kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

37 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mnan cenahna

    Biasana kuring henteu lebet kana diskusi Apple vs Samsung, tapi anu ieu mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ...

  2.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Miguel, Apple henteu ngagaduhan patén dina ikon bunderan watchOS ?? Upami sacara resmi dileupaskeun, Apple kedah nyalahkeun Samsung pikeun nyalin ikon éta ... naha kuring lepat?

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Henteu merenah pikeun ngalebetkeun jinis kontroversi légal ieu, langkung ti naon waé sabab Apple ayeuna henteu ningali kaunggulanana di dunya smartwach dina bahaya.

      Salam Rafael

  3.   Jose Luis cenahna

    Kuring bosen ku kritikus super anjeun. Kusabab anjeun moal ngintunkeun mamaracho edict anjeun ka halaman android.

  4.   Béndict cenahna

    Tangtos éta sanés anjeunna, baca ogé fanboys waleran kuring di luhur pikeun ningali naha kuring bakal diajar hiji hal, apel sanés anu pangpayunna ngaleungitkeun warna emas, atanapi anu pangpayunna nganggo sidik, sadayana parantos aya, kuring ngan ukur ngadopsi, éta anjeunna ngadamel nyalira, atanapi nyalin sakumaha anu anjeun carioskeun, sareng ngajantenkeun modis sabab mangrupikeun mérek anu paling keren, tapi parantos lami teu ngainovasi nanaon.

    Sakumaha anu kuring carioskeun, Samsung ngagaduhan 14 prosesor exzos nanometer na, hiji-hijina di pasar, sareng Apple parantos ngerjakeunana, dinten anu sanés kuring maca éta mangrupikeun hal anu énggal! Hahaha sareng aranjeunna percanten !!! Éta masalahna, iman buta tina pengikutna anu mésér taun demi taun telepon anu sami sareng casing anu béda, 64 bit anu saé anu Apple téa mendakan henteu pantes ogé pikeun kuring, sanés babaturan kuring, Apple henteu nyiptakeun éta, léngkah 32 64-bit mangrupikeun cara alami pikeun sumping, ngan teu aya anu ngalakukeun éta kusabab éta sanés waktos, nyatana Apple buru-buru kumargi ampir teu aya aplikasi atanapi naon waé anu disiapkeun pikeun ngorbankeun kinerja, nyatana 64 bit ngamungkinkeun anjeun angkat saluareun 4 gb ram, sareng apel masih jauh tina ngamangpaatkeun éta, apel sanés lami-lami, kuring émut iklan tv aifon 4s, aranjeunna ngiklankeun poto panorama salaku hal anu anyar pisan !!! Sababaraha apel !! Sareng kuring seuri kusabab galaksi s2 kuring anu langkung seueur waktos, nyandak poto panorama jauh sateuacan Apple, hahaha jauh-jauh fanboys ieu sedih, téknologi na kanggo sadayana sareng sadayana, éta kedah kabuka sareng nuturkeun sababaraha standar, sareng apél bertentangan sareng filsafat éta , sadayana ditutup, pikeun kelompok kelas sosial anu tangtu, aranjeunna nyandak anjeun dimana aranjeunna nyarios, sareng aranjeunna bertentangan sareng standar dunya, apel bertentangan sareng prinsip kuring, éta sampah, sareng legiun pengikut na biasana domba ngan ukur satia kana mérek tanpa terang naon anu ditawarkeun ku batur, aranjeunna tahanan.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Halo Béndict.

      Sateuacan Exynos 14 nanometer, Samsung tiasa nanem modal dina chip 64Bit yén éta parantos telat, teu aya anu damel sateuacanna kusabab perusahaan-perusahaan ieu henteu resep maju pisan pikeun neraskeun ngical telepon low-end, tapi nalika éta Apple maksa aranjeunna nuturkeun dina gugah. Sedengkeun pikeun App, kalayan datangna ios 9 Apple parantos ngingetkeun yén sadaya aplikasi kedah dialihkeun ka x64, sareng upami anjeun mikir yén hiji-hijina kaunggulanna nyaéta ngamangpaatkeun langkung ti 4Gb RAM, anjeun kedah diajar sakedik perkawis Tambih deui.

      Sedengkeun pikeun Apple sareng sistem na anu tertutup, éta pasti saluyu sareng standar dunya, sabab upami anjeun ningali éta, éta rada goréng, nyiptakeun telepon kalayan optimasi perangkat lunak-perangkat lunak dina taneuh. Éta sadayana gumantung kana kumaha anjeun ningali éta. Sedengkeun pikeun sésana koméntar anjeun, kuring bakal ngahargaan anjeun upami anjeun henteu ngahina jalma séjén anu ngagaduhan hak anu sami pikeun nyerat sapertos anjeun.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

  5.   Béndict cenahna

    Jose Luis, naha anjeun terang kunaon anjeunna bosen anjeun? Kusabab anjeun teu acan ngartos naon-naon, anjeun ngan ukur hoyong aifon anjeun geulis sareng anjeun henteu terang anu sanés hahahaha Kuring nyerat didieu sabab berita ieu matak hanjakal sareng dina situs android aranjeunna langkung cerdas tibatan anjeun, ogé anjeun kedah ningali obsesi para fanboys pikeun Samsung, kuring henteu kantos maca tulisan android anu ngritik apel, sareng dina wéb proapple sadayana samsung samsung anu sanés, saur anjeun anjeun taksub

  6.   Béndict cenahna

    Jose Luis anjeun masihan nyeri, sakuduna kritik nyarios hahahaha, pikeun anjeun kritik nyaéta, sebutkeun "apel keren, salinan Samsung" hahaha sareng nalika anjeun maca kritik anu téknis anjeun pikir éta Cina, ale balik ka imah misan anu aya didinya anjeun anu olohok ti dieu, anjeun pikaseurieun

  7.   Miguel Hernandez cenahna

    Wilujeng wengi deui Benediktus.

    - Ngeunaan pernyataan munggaran anjeun ngeunaan "S" modélna, iPhone 3G / S diluncurkeun dina Juni 2010, sasih peluncuran anu sami sareng Samsung Galaxy S. anu munggaran. Anjeun henteu kedah masihan inpormasi palsu sakumaha leres.

    - Sedengkeun pikeun Gear sareng Apple Watch, naon waé babandingan di antara keduanya pikaseurieun. Bisi wae, naon anu bakal disalin mangrupikeun kanyataan nyiptakeun arloji pinter, upami urang nempatkeun diri sapertos kieu urang tiasa nuduh Samsung nyalin pikeun ngadamel komputer, kusabab Apple ngajantenkeun aranjeunna sateuacanna ... Punten, pasihan argumen kualitas.

    - Akumulasi penghinaan sareng penghinaan dina komentar anjeun ngaluarkeun kurangna alesan.

    - Pikaseurieun anjeun nyarios yén Apple Pay langkung lemah tibatan Samsung Pay. Kuring henteu terang sabaraha bank sareng toko anjeun tiasa mayar ku Samsung Pay, tapi tangtosna di Amérika Serikat Apple Pay mangrupikeun référénsi pikeun pangmayaran mobile, anjeun ngan ukur kedah teuleum sareng Google ...

    - Akhirna, ngeunaan tautan YouTube ngalangkungan WhatsApp, éta mangrupikeun masalah pikeun pangembang YouTube, anu henteu ngamangpaatkeun fungsi «Bagikeun» anu parantos ditambihan ti saprak ios 7 sareng anu ngamungkinkeun jinis data ieu dibagi diantara sadaya aplikasi, sareng anu fungsina pangembang aplikasi kedah diaktipkeun, kumaha waé éta nyaéta manajer Android, anu sami anu ngembangkeun Aplikasi YouTube, anu kedah ngalereskeunana. Éta jelas yén aya hal anu ngabutakeun anjeun, sareng anjeun nyarioskeun hal-hal anu anjeun henteu ngartos atanapi henteu terang. Kuring naroskeun ka anjeun pikeun ngabédakeun inpormasi sateuacan dibagi éta punten sareng jaga halaman na ramah sareng hormat.

    Salam sareng hatur nuhun.

  8.   Manuel cenahna

    Abdi resep desainna, kuring henteu resep pisan produk Samsung tapi jam tangan ieu pikaresepeun, upami éta cocog sareng iPhone kuring sigana bakal marios deui pikeun ningali naha éta mésér.

  9.   vaderiq cenahna

    Mayar Apple henteu kalah ka Samsung Pay, tapi pastina éta bakal janten, sabab Samsung bieu sumping tapi ku pas anu kuat, sajaba ti ngalaksanakeun pamayaran ngalangkungan NFC éta ogé kalebet layanan MST, téknologi ieu ngamungkinkeun urang mayar nganggo data anu leres henteu ngagaduhan NFC, tapi panarima magnetik anu biasana. Anu masihan léngkah saluhureun Apple mayar, sabab éta sanés ngan ukur bakal sayogi pikeun perusahaan ageung tapi ogé pikeun anu alit anu henteu ngagaduhan NFC, anu hartosna langkung seueur wilayah anu dimeunangkeun ku Samsung.

  10.   Pamaké umum cenahna

    Éta henteu mangaruhan kuring sakedik, tapi anjeun tiasa ningali éta anu anjeun lakukeun, khususna éta pangguna Benedict, Gusti naon anu teu tahan, kabeneran éta téh virtual, Apple sareng Android henteu masihan kuring sami upami éta aya atanapi henteu. Tapi kuring nganggo iPhone sabab éta gaya sareng aman. Sareng abdi henteu nganggo jam tangan deui.

  11.   David david david cenahna
  12.   David david david cenahna
  13.   David david david cenahna
  14.   David david david cenahna
  15.   David david david cenahna
  16.   David david david cenahna
  17.   David david david cenahna
  18.   David david david cenahna
  19.   David david david cenahna
  20.   David david david cenahna
  21.   David david david cenahna
  22.   David david david cenahna
  23.   David david david cenahna
  24.   David david david cenahna
  25.   David david david cenahna
  26.   David david david cenahna
  27.   David david david cenahna
  28.   dsds cenahna

    Tulisanna tanpa empedu

  29.   Alexys cenahna

    Ayeuna tétéla yén sadayana mangrupikeun salinan tina Apple, blog ieu jadi kekecewaan konéng, ti mana anjeun ningali jam ieu langkung praktis. fanboys matak hanjakal.

  30.   HideungBird cenahna

    Éta henteu disada sapertos Sandy Palasik, tapi kuring émut nalika kuring sumping ka halaman ieu ningali Apple News, nanging kanggo waktos ayeuna, kuring ngan ukur ningali berita anu pikasieuneun sareng dengki. Numutkeun ka warta, upami aya anu ngaluncurkeun alat anu aya ikon bunderan, éta sacara otomatis mangrupikeun salinan tina Apple Watch? Sora konyol salaku nyarios yén Apple diideuan ku ikon Google Chrome sirkular pikeun sistem na. Punten langkung serius sareng profesionalisme dina berita, kalayan hormat pisan ka éditor wéb tapi sigana ditulis ku anu ditegur atanapi ambek umur 12 taun, candak salaku naséhat pikeun tulisan ka hareup. Salam!

  31.   Paolo CF cenahna

    apel sanés anu pangpayunna tapi nalika samung nguping yén apel damel dina smartwach anjeunna teras-terasan narik sababaraha omong kosong.

  32.   Paolo CF cenahna

    UNGGAL WAKTOS. UNGGAL WAKTOS!!!!!!!

  33.   Kyro cenahna

    Coba henteu ngadamel judulna jadi plsssss anu peka

  34.   luis v cenahna

    Anjeun langkung leres tibatan santo, contona cara éditor ngekspresikeun dirina (kalayan taglines anu khasna) ngajantenkeun kuring rada ambek, sabab kuring rada henteu bias.

  35.   i3941 cenahna

    Sareng moal bodo ngagunakeun ikon kuadrat dina jam sakitar? Serius, naha aya anu ngémutanana? Naon anu tiasa dibaca…