Samsung naroskeun pangiriman Galaxy Note 7 kusabab ledakanana

s-pen-galaxy-note-7

Kami teraskeun sareng hubungan cinta-hate anu parantos dikembangkeun ku Samsung ku seuneu. Sareng éta kami parantos nétélakeun yén ti saprak peluncuran Samsung's Note Note 7, aranjeunna ngalaman masalah serius ku ledakan spontan sareng tanpa alesan anu jelas tina alatna. Éta sababna Samsung parantos mutuskeun pikeun ngalumpuhkeun sadayana kiriman sareng peluncuran, bahkan nyungkeun pangmayaran sababaraha terminal, dugi ka masalah éta diklarifikasi. Kami nyarioskeun masalah serius anu tiasa nyababkeun, volatilitas litium tiasa nyababkeun kahuruan di bumi anu nyababkeun karugian pribadi anu serius. Ku alatan éta, Samsung parantos mutuskeun pikeun ngempelkeun masalah dina pucukna, nyauran Galaxy Note 7 deui.

Dina pernyataan resmi, perusahaan Koréa Kidul parantos ngumumkeun yén Galaxy Note S7 katingalina sangsara masalah pembakaran spontan serius nalika batréna dieusi. Tina Actualidad iPhone kami nyarankeun ka sadaya anu gaduh Samsung Galaxy Note 7 anu maca tulisan ieu, kontak layanan palanggan Samsung pikeun nyayogikeun anjeun solusi pikeun mungkin Galaxy Note 7 anu rusak, sareng terus-terusan mariksa alat pikeun kamungkinan suhu naék nalika éta dina kaayaan muatan. Pengapian na tiasa nyababkeun masalah material sareng pribadi anu serius.

Henteu pantes pikeun perusahaan anu saageung sapertos kitu ngalakukeun kasalahan. Éta sacara resmi dugi ka Spanyol dina 9 Séptémber, sanaos sakumaha anu kami ngumumkeun kamari, peluncuran ieu parantos ditunda sadayana dugi ka aya béwara salajengna. Total ledakan dina 2 Séptémber parantos naék kana 35, Numutkeun sumber Samsung, kusabab masalah dina batré litium. Masalah ieu tiasa mangaruhan 24 alat pikeun unggal juta anu disebarkeun, numutkeun statistik anu dibagikeun ku Samsung. Éta henteu seueur, tapi masalah anu ngabeledug sapertos anu tiasa disababkeun serius pisan. Kami masih ngantosan kasus ledakan Samsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.