Sikep anyar anu dibawa ios 9

Ngageser-Ngalangkungan

Kalayan tiap vérsi ios anyar, Apple nyandak urang sababaraha gerakan anyar pikeun ngalaksanakeun sababaraha pancén langkung gancang. Kasus ios 9 énggal henteu terkecuali sareng kami ngagaduhan gerakan anyar. Urang bakal marios ka aranjeunna sareng nguntungkeun masing-masing.

Mimiti, urang bakal nganalisis sapuan universal; jelema anu dilayanan dina sadaya alat.

  • Pikeun balik deui nalika kami ningali poto dina aplikasi Poto, anu urang peryogikeun nyaéta geser gambarna ka handap sareng urang bakal balik deui ka area albeum / kumpulan / momen.
  • Nya kitu, upami urang ningali gambar dina aplikasi pesen, cukup geser ka handap pikeun balik ka layar paguneman.
  • Nalika milih poto, upami urang nyeret ramo ka sadaya poto anu urang hoyong pilih, urang bakal milih sadayana dina waktos anu sami.

Teras, urang bakal marios ka sapuan éksklusif pikeun iPad.

  • Apple parantos ngenalkeun modeu multitasking énggal pikeun iPad dina ios 9. Ieu ngamungkinkeun kami pikeun ningali aplikasi anu sanés ku ngabagi layar janten dua sareng nempatkeunana dina jandéla alit di beulah katuhu. Kalayan aplikasi anu parantos kabuka, urang tiasa ningalikeun aplikasi anu kadua dina layar di sisi katuhu layar kantun nyeretna ti sisi katuhu layar. ios sacara otomatis milih aplikasi sanés kanggo anjeun, tapi anjeun tiasa ngalih kana aplikasi anu dipikahoyong ku ngan ukur nyéredkeun na tina luhur layar.
  • Layar pamisah mangrupikeun fitur sanés tina multitasking anyar ios 9. Éta ngamungkinkeun anjeun gaduh dua aplikasi dibuka nganggo unggal satengah layar. Pikeun ngaktipkeunana, urang ngan ukur kedah nyeret ti belah katuhu layar sareng milih aplikasi anu hoyong kami anggo. Upami aplikasi dibuka Geser Liwat, urang tiasa neraskeun nyeretna kana tengah layar sahingga janten layar pamisah sareng urang tiasa gaduh satengah layar kanggo tiap aplikasi.

di handap Gerakan isyarat tiasa dianggo ukur ku iPad Air 2.

  • Dina modeu éditan tina aplikasi naon waé (nyerat téks), urang tiasa némpél sareng ngalih nganggo dua ramo dina layar sahingga mindahkeun kursor ngalangkungan téks, ngamungkinkeun ieu gancang milih téks sareng ngédit na.
  • Upami urang ketok dua kali ku dua ramo dina téks, urang bakal milih éta.

Kami arepkeun yén gerakan anyar ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun gaduh pangalaman anu langkung saé sareng alat sareng sistem ios 9 anyar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manny cenahna

    Saur inpormasi dina iPad mah lepat, hal anu pangheulana anjeun nempatkeun khusus pikeun iPad Air sareng layar pamisahna tina 2.

    Hal modeu edit sareng yén urang tiasa ngalih kursus nganggo 2 ramo nyaéta sadaya iPad, kuring gaduh 4 sareng kuring henteu tiasa nganggo modeu multitask dina 3 fungsi xD na.