Kumaha upami Apple Watch salajengna ngalebetkeun Touch ID sareng kaméra layar handap?

Apple Watch kalayan kamungkinan Touch ID sareng kaméra

Apple Watch parantos mekar pisan dina taun-taun ayeuna. Kaséhatan parantos janten sumbu pusat alat, ngahijikeun deui sensor. Hayu urang émut generasi kahiji tanpa ampir-ampiran sénsor sareng siga ayeuna Seri 6 sanggup ngajantenkeun urang a electrocardiogram, ngukur pulsasi urang sareng nangtoskeun jenuh oksigén urang dina getih. Pikeun sadaya masalah ieu kami terang kalayan pasti yén Cupertino tetep nanem modal dina ningkatkeun produk sareng patén-patén panganyarna anu ditunjuk Kamungkinan ngagabungkeun sensor Touch ID dina tombol sisi y kaméra handapeun layar tina Apple arloji pinter.

Apple Watch kahareup nganggo kaméra sareng Touch ID?

Kantor Patén sareng Dagang Amérika Serikat dinten ayeuna diterbitkeun dua patén-patén anyar didaptarkeun ku Apple sababaraha dinten ka pengker. Mimiti, urang nyorot kagabungna sénsor Touch ID dina tombol sisi Apple Watch atanapi sahenteuna ide pikeun sanggup ngalakukeunana. Ideu dikumpulkeun dina pantéon anu aranjeunna disebat "Alat éléktronik nganggo sistem deteksi biometrik kancing disegel". Atanapi naon anu sami, penggabungan sistem idéntifikasi sidik dina tombol sisi alat.

Tulisan anu aya hubunganana:
Konsép Apple Watch kalayan sisi datar

Kalayan Touch ID dina Apple Watch, idéntifikasi sareng transaksi sareng Apple Pay bakal ningkatkeun kaamanan anjeun sabab leres-leres henteu masuk akal ngagunakeun sensor ieu salaku unsur buka konci. Kacuali henteu muka konci éta kusabab urang parantos lami teu aya jam tangan di urang. Ngagabungkeun sénsor kana arsitéktur arloji pinter ogé bakal muka panto pikeun pangembang anu bakal ningali kamungkinan na ningkat dina aplikasi na.

Akhirna, aya patén kadua disebut «Alat éléktronik kalayan tampilan dua tahap» anu ngajantenkeun urang mikirkeun kamungkinan penggabungan kaméra dina layar Apple Watch. Sanaos operasi rumit, arsitéktur dua tahap ieu ngamungkinkeun pikeun nempatkeun matrix piksel anu mimiti anu bakal nunjukkeun gambar sareng lapisan luar anu bakal bertindak salaku matrix modulasi cahaya sareng pilihan janten transparan atanapi nyegah jalanna cahaya.

Interaksi parameter ieu tiasa ngijinkeun integrasi kaméra dina layar sareng ngamungkinkeun panggunaanna ku ngarobih transparansi piksel anu aya dina lapisan anu paling deet. Najan kitu, kuring pikir urang gaduh sababaraha taun deui kanggo ningali sateuacanna ieu di Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.