Satechi Ngenalkeun Aluminium Portable Stand pikeun iPad Pro kalayan 6 Palabuhan

Kalayan peluncuran iPad Pro 2021 sareng prosesor M1, Apple ngan ukur mastikeun yén alat ieu ngagaduhan masa depan anu ngajangjikeun sareng éta leres-leres henteu meri pikeun laptop konvensional, utamina nalika ngeunaan kakuatan. Hatur nuhun kana ieu, seueur pangguna ngémutan pameseran na salaku alat sadaya-kanggo-hiji, boh pikeun bumi sareng kanggo salawasna nyandak éta. Kalayan ideu ieu dina pikiran, jalma-jalma ti Satechi parantos nampilkeun dukungan aluminium, kalayan desain anu mirip sareng Mac Mini, dukungan anu ngalipet pikeun teras ngabawa éta sareng urang ogé kalebet dugi ka 6 palabuhan sambungan, anu ngamungkinkeun urang ngarobah iPad urang kana komputer desktop sababaraha detik dimana waé urang ayana.

Kalayan peluncuran iPad Pro 2021 sareng prosesor M1, Apple ngan ukur mastikeun yén alat ieu gaduh masa depan anu ngajangjikeun sareng yén éta ngagaduhan nanaon pikeun sirik a laptop konvensional, utamina nalika ngeunaan kakuatan. Hatur nuhun kana ieu, seueur pangguna nganggap pameseranna salaku alat sadaya-pikeun-hiji, boh pikeun bumi boh pikeun padamelan sadidinten.

Kalayan ideu ieu dina pipikiran, jalma-jalma ti Satechi parantos nampilkeun stand aluminium, kalayan desain anu mirip sareng Mac Mini, hiji stand anu ngalipet pikeun teras-teras tiasa nyandak éta sareng kami ogé, ngawengku nepi ka 6 palabuhan sambungan, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah iPad urang kana komputer desktop dina sababaraha detik dimana waé urang ayana.

Ti Satechi aranjeunna negeskeun yén Aluminium Stand and Hub anyar pikeun iPad Pro sareng iPad Air, aranjeunna hoyong ningkatkeun pangalaman pangguna Apple iPadNaha di bumi, di kantor atanapi di perjalanan.

Kalayan genep palabuhan konéktipitas, éta ngagabungkeun kamampuan komputer desktop kalayan raoseun tablet. Aluminium Stand & Hub ngadorong watesan panyetelan tradisional sareng lengkep dilipét sareng portabel, ngajantenkeun idéal pikeun setup workspace, naha di bumi, di kantor, atanapi di perjalanan.

Kalayan peluncuran iPad Pro 2021 sareng prosesor M1, Apple ngan ukur mastikeun yén alat ieu ngagaduhan masa depan anu ngajangjikeun sareng éta leres-leres henteu meri pikeun laptop konvensional, utamina nalika ngeunaan kakuatan. Hatur nuhun kana ieu, seueur pangguna ngémutan pameseran na salaku alat sadaya-kanggo-hiji, boh pikeun bumi sareng kanggo salawasna nyandak éta. Kalayan ideu ieu dina pikiran, jalma-jalma ti Satechi parantos nampilkeun dukungan aluminium, kalayan desain anu mirip sareng Mac Mini, dukungan anu ngalipet pikeun teras ngabawa éta sareng urang ogé kalebet dugi ka 6 palabuhan sambungan, anu ngamungkinkeun urang ngarobah iPad urang kana komputer desktop sababaraha detik dimana waé urang ayana.

sokongan gaduh kabel USB-C anu nyambung kana iPad. Dina bagian tukang nangtung kami mendakan port HDMI, SD sareng pamiarsa kartu microSD, port audio, port USB-C PD sareng port data USB-A.

  • Port HDMI ngadukung 4K @ 60Hz.
  • Port USB-C PD kalayan kaluaran dugi ka 60W.
  • Port data USB-A dugi ka 5 Gbps.
  • Slot kartu SD sareng microSD tiasa dianggo sakaligus.

Satechi Aluminium Stand and Hub pikeun iPad Pro nyaéta sayogi dina halaman wéb pabrikan ieu $ 99, harga langkung ti disaluyukeun pikeun kualitas anu dilakukeun ku pabrik ieu sareng spésifikasi anu ditawarkeun ku kami Kensington sareng Studio Dock na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.