Satechi Stand sareng Hub pikeun iPad Pro, nangtung sareng sadaya sambungan

Nganggo iPad anjeun dina modeu desktop mangrupikeun kanyataan anu gaduh seueur pengikut, sareng Satechi nawiskeun kami dukungan éta henteu ngan nempatkeun anjeun dina posisi anu sampurna pikeun digawé tapi ogé nawiskeun anjeun sadaya sambungan anu anjeun peryogikeun pikeun nyambungkeun asesoris.

perbawa

Ieu Satechi Aluminium Stand na Hub dijieunna tina aluminium, sakumaha ngaranna nunjukkeun. Éta mangrupikeun blok anu padet kalayan penampilan tahan pamakean sareng waktos waktos anu saé, anu gaduh desain anu cerdas anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngagunakeun éta salaku pangrojong pikeun iPad tapi ogé pikeun nyimpen kabel sambungan USB-C di jero. eta lamun geus narilep Ditujukeun khusus pikeun dianggo sareng iPad Pro 11 ″ atanapi 12,9 ″, tapi ogé tiasa dianggo sareng fitur anu sami dina iPad Air énggal., malah naha henteu, iPad mini panganyarna nu geus boga sambungan USB-C. Tapi urang ogé tiasa nganggo éta sareng MacBook Air atanapi Pro, tanpa masalah.

bahan aluminium ieu digabungkeun jeung padding silicone séjén nu ngajaga beungeut iPad anjeun nalika disimpen dina wadahna. Anjeun tiasa nganggo sababaraha wadah pelindung iPad anu henteu kandel teuing (nepi ka 15mm) euweuh masalah sareng stand ieu ti Satechi. Rojongan teu adjustable di inclination, sanajan posisi dibereskeun pisan nyaman digawekeun, Abdi geus resep sababaraha pilihan deui. Éta ogé ngagaduhan suku karét anu nyegah ngagores permukaan dimana anjeun nempatkeun éta ogé henteu liren.

Nalika ngabuka dukungan, urang mendakan rohangan anu dikhususkeun pikeun nyimpen kabel USB-C anu kedah urang sambungkeun ka iPad urang pikeun sambungan anu sanés tiasa dianggo. Ieu mangrupikeun ide anu saé pikeun nyegah kaleungitan kabel, lamun urang teu make eta, sagalana tetep dina kotak aluminium leutik kalawan ukuran pisan kompak, sampurna pikeun nempatkeun dina sagala kantong atawa ransel. downside teh nya eta kabel teu bisa dihapus, tapi pangwangunan kabel cukup kuat sarta kuring teu nyangka méré masalah durability slightest.

Sedengkeun pikeun sambungan anu urang gaduh, Satechi nawiskeun urang anu paling sering urang butuhkeun dina karya sapopoé urang jeung iPad urang.

  • HDMI kalayan dukungan 4K dina 60Hz
  • USB-C PD kalayan kakuatan dugi ka 60W (henteu ngirimkeun data, ngan ukur ngecas)
  • USB-A 3.0 kalayan laju pangiriman dugi ka 5 Gbps
  • 3.5mm jack pikeun input audio jeung kaluaran
  • Slot SD sareng microSD (UHS-I: dugi ka 104 MB/s)

Sadaya palabuhan anu aya dina tonggong alat, dimaksudkeun pikeun disimpen dina desktop, disambungkeun ka monitor, speaker, hard drive, jsb. Teu perlu bentang nangtung pikeun eta jalan, urang bisa make eta narilep salami urang nyabut kabel sambungan. Kuring ngan sono yén port USB-C diwenangkeun input data, sarta meureun aya jalma anu sono hiji sambungan Ethernet, Kuring pribadi henteu. Sambungan gawéna saperti nu diharapkeun jeung Anjeun tiasa nransper file anu kacida gedéna tanpa sieun disconnections Teu kaduga

Pendapat editor

Satechi nawiskeun kami dukungan pikeun iPad kami anu ogé gaduh sambungan anu paling sering kami anggo dina dinten-ayeuna. Kalayan kualitas konstruksi anu dicirikeun merek sareng aluminium salaku bahan utama dina konstruksina, desain anu cerdas ngamungkinkeun urang gaduh dukungan kompak sareng tilepan anu sampurna pikeun dibawa ka mana waé sareng kéngingkeun kauntungan tina iPad Air, mini atanapi Pro kami. ( malah MacBook). Anjeun tiasa ngagaleuhna di Amazon pikeun € 104,99 (link)

nangtung jeung hub
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
105,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kompak sareng hampang
  • Bahan kualitas
  • kabel terpadu
  • sababaraha sambungan

Kontra

  • posisi tetep
  • USB-C ngecas wungkul

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.