Save2PDF pikeun iPhone sareng iPad gratis pikeun waktos terbatas

simpen2pdf

Langkung seueur pangguna anu nganggo iPhone sareng iPad pikeun ampir naon waé anu kedah dilakukeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan utama pikeun turunna penjualan anu PC, sareng akhir-akhir ieu Mac, parantos dialaman dina sababaraha taun terakhir. Kabutuhan pangguna utamina diwatesan ku mail, jaringan sosial sareng sababaraha aplikasi olahtalatah anu sanés.

Save2PDF mangrupikeun aplikasi sanés anu aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun hilap peryogi ngagaduhan komputer di bumi upami anjeun damel sapopoé atanapi pas waktos sareng file dina format PDF. Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun dokumén PDF dina cara anu saderhana sareng gancang, cocog sareng Word, Excel, PowerPoint, Halaman, Nomer, Keynote, poto, halaman wéb, kontak ...

aman2pdf

Aplikasi ieu anu gaduh harga biasa 3,99 euro dina vérsi pikeun iPhone sareng 4,99 euro dina vérsi pikeun iPad, bebas diunduh pikeun waktos anu kawates, janten upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun panawaran ieu, tong kedah lami-lami pikeun ngalakukeunana, sateuacan promosi réngsé.

Fitur Save2PDF

LENGKAP CONVERTER TO PDF

  • Ngarobih format file anu paling umum dina iPad anjeun kana PDF tanpa nganggo komputer
  • Tingali / ngarobih / ngagabungkeun file Microsoft Office, iWork, poto, PDF, kontak, halaman wéb, lampiran email sareng email, sareng seueur deui format file
  • Ngadamel hiji PDF tina sababaraha file sanaos dina format anu sanés (contona, ngagabungkeun file Word sareng dokumen Halaman)
  • Surélék sareng nyitak file PDF parantos réngsé tina jero Save2PDF

GABUNG ATAWA Nambahkeun Saringan PDF

  • Ngagabungkeun sababaraha file PDF kana hiji
  • Tambihkeun halaman kana file PDF anu aya (contona, surat panutup atanapi halaman panutup faks)
  • Gancang sareng gampang nambihan gagang tambahan kana dokumén PDF anu parantos aya

NYiptakeun file PDF Ti aplikasi anu sanés

  • Impor file tina aplikasi sanés nganggo pilihan Open in… file sharing pikeun mindahkeun kana Save2PDF teras ngarobih kana PDF
  • Gawe sareng aplikasi naon waé anu ngagaduhan pilihan ngabagi file Open ((contona, Mail, Documents to Go, Easy PDF Reader, sareng seueur deui anu sanés)
  • Mindahkeun dokumén sareng file tina komputer kana Save2PDF ngalangkungan iTunes atanapi ku nyambungkeun iPad kana komputer anjeun nganggo parangkat lunak mindahkeun file WePrint gratis

Nyetak lengkep

  • Nyitak ka KABEH JENIS printer (Network / WiFi / USB / Bluetooth) ngalangkungan Mac atanapi PC anjeun, atanapi langsung ka sabagéan ageung printer WiFi tanpa kedah parangkat lunak tambahan. Ogé nyitak ngalangkungan Apple Airprint.
  • Anggo printer USB sareng Bluetooth nganggo parangkat lunak percetakan server gratis (Windows sareng Mac)
  • Nyitak jarak jauh ngalangkungan 3G / EDGE
  • Nyetak ALL format dokumén dina ALL printer anu anjeun anggo ku MAC / PC

Unduh Save2PDF pikeun iPhone

Save2PDF pikeun iPhone (AppStore Link)
Save2PDF pikeun iPhone4,99 €

Unduh Save2PDF pikeun iPad

Save2PDF (Tumbu AppStore)
Simpen2PDF5,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.