SBRotator pikeun ios 8, anggo iPhone anjeun sacara horisontal

SBRotator

SBRotator mangrupikeun klasik Cydia anu nembé diénggalan janten cocog sareng ios 8 sareng alat Apple anu langkung énggal. Naha anjeun hoyong tiasa nganggo iPhone 4S anjeun saolah-olah éta iPhone 6 Plus? Atanapi anjeun langkung resep yén dina iPhone 6 Plus anjeun darmaga némbongan di handapeun saolah-olah éta iPad? Meureun upami anjeun gaduh iPad anjeun resep yén dok nembongan di belah katuhu sapertos dina iPhone 6 Plus. Sadaya kombinasi tiasa dimungkinkeun ku tweak ieu anu kami nunjukkeun di handap.

SBRotator-3

Pikeun waktos anu lami, pangguna ios parantos heran naha papan lorong urang henteu diputer sapertos dina iPad. Bisa ngagunakeun iPhone dina modeu lanskap dina aplikasi tapi henteu dina springboard sanés anu logis teuing, tapi Apple sigana henteu mikir sami. Ieu dirobah ku diluncurkeun iPhone 6 Plus, alat anu tiasa dianggo dina modeu lanskap, tapi kalayan susunan khusus: dok di katuhu. Sedengkeun pikeun sesa alatna, teu nanaon pisan.

SBRotator-4

Naha anjeun badé nganggo iPhone 4S sareng Dock di beulah katuhu sapertos iPhone 6 Plus? Nya, anjeun ayeuna tiasa ngalangkungan SBRotator, tweak anu parantos sayogi dina repo BigBoss $ 2,99 sareng anu ngamungkinkeun anjeun sadayana kamungkinan kombinasi dina sadaya alat anu cocog sareng ios 8. Dock turun, dok ka katuhu, iPhone, iPad atanapi iPod Touch , ngagabungkeun aranjeunna kumaha rék. Éta ogé bakal ngamungkinkeun anjeun muterkeun aplikasi anu henteu ngagaduhan kamungkinan sapertos kieu, sapertos GameCenter, Facebook, iTunes, App Store atanapi Twitter.

SBRotator-2

Konfigurasi tweak saderhana pisanAnjeun kedah milih upami anjeun hoyong muterkeun papan lorong sareng / atanapi layar konci, posisi dok, sareng posisi mana anu anjeun hoyong puterkeun (kénca, katuhu bahkan dibalikkeun kalayan tombol home up). Tanpa ragu, salah sahiji penting pikeun seueur.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Dina iPhone 5s kuring nalika kuring ngahurungkeun deui deui sorotan sorotan langkung sempit.
    Naha éta kajantenan ka batur?
    Sareng anjeun terang kumaha ngalereskeunana?
    (Kuring parantos masang resolusi iPhone 6)

  2.   Oscar cenahna

    Éta pisan sauyunan sareng gaduh 5 kolom ku Springtomize 3 atanapi Infiniboard. Nalika anjeun ngahurungkeun éta ngajantenkeun anjeun bangkai nyata. Éta ogé henteu ngadukung Dockshift. Pikeun hargana 3 dolar tiasa langkung saé, saleresna. Dina waktos ayeuna dinonaktipkeun sareng ngantosan aranjeunna pikeun ngapdet.