16 panyawat udara anyar sumping kana tvOS 15

Sanaos kami parantos fokus kana ios sareng iPadOS, jelas tvOS ogé nampi pembaruan anu utami. Sanaos kanyataan yén kabaruan anu disumputkeun na langkung handap tina harepan, urang moal tiasa maliré yén masing-masing fungsi énggal diitung, ngalangkungan renovasi téknis sakedik anu ditampi ku alat. TV Apple.

Apple parantos nambihan genep belas screensaver udara anyar kualitas luhur pikeun tvOS 15 sareng kami yakin anjeun bakal hoyong mikaresep. Panggihan sareng kami naon anu diwangun dina screensaver hawa anyar ieu

Kami gaduh sakumna anjeun nyarios screensaver udara kualitas tinggi anu parantos kacatet dina opat diantarana di Patagonia, tujuh diantarana di Taman Nasional Yosemite anu terkenal aya di California sareng tungtungna lima deui kacatet di Grand Canyon di Nevada. Kasohor pisan pikeun sifat asli Amérika Serikat Amérika, kami ngabayangkeun yén pandemi éta nyegah aranjeunna sumping ka Éropa nyandak sababaraha gambar, nanging, Yosemite nyayogikeun ratusan rébu screensaver, pangguna macOS terang pisan.

Moal lami deui kami bakal nyaritakeun pisan rinci ngeunaan trik tvOS 15 anu hadé, antukna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun saluran kami YouTube terang sacara rinci sadaya berita ngeunaan ios 15 sareng iPadOS 15 anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Kumaha carana ngaktipkeun screensaver udara

Dina kaayaan anu tangtu urang bakal lirén nganggo Apple TV tapi urang bakal gaduh tipi. Éta bakal janten bemper anu nyata ngan ngagaduhan menu mimiti anu ku cara éta rada pikaboseneun, tapi Apple bahkan panginten ngeunaan éta sareng kami ngahargaan éta.

Éta pikaresepeun pikeun ngaktipkeun naon anu disebat Apple screensaver hawa, Ieu ngandung hartos yén nalika urang henteu ngalihkeun pangendali pikeun waktos anu ditangtoskeun, sababaraha gambar poto alam anu menarik bakal diaktipkeun. Hal ieu dilakukeun dina Setélan> Umum> Screensaver.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.