SemiRestore pikeun ios 8 ayeuna sayogi. Balikkeun alat anjeun tanpa kaleungitan jailbreak

SemiPamulihan

SemiRestore mangrupikeun aplikasi anu parantos dipikaterang ku seueur pangguna Jailbreak dina versi ios sateuacanna. Alat anu saé pikeun tiasa malikkeun alat anjeun tanpa kaleungitan Jailbreak anu dugi dina waktosna, nalika Apple ngaluarkeun iOS 8.1.1, pérsi anu teu cocog sareng Pangu Jailbreak, sahingga Éta bakal ngijinkeun kami pikeun méréskeun bug dina alat kami nganggo ios 8.1 tanpa kedah disimpen deui nganggo iTunes sareng kaleungitan jailbreak. Sayogi pikeun Windows sareng Linux, pas ogé pikeun Mac, éta mangrupikeun aplikasi penting pikeun saha waé anu ngagaduhan Jailbroken.

SemiRestore sayogi diunduh tina halaman wéb resmi, tangtosna lengkep gratis. Éta cocog sareng vérsi ios naon waé ti 5.0 dugi ka 8.1, sareng éta tiasa ngabantosan anjeun upami alat anjeun janten teu stabil, lambat, atanapi bahkan ngasupan loop reboot anu teras-terasan. Anjeun ngan ukur kedah tetepkeun émutan anu penting ieu pisan pikeun ngagunakeunana sareng ngahontal hasil anu dijanjikeun:

  • Anjeun kedah gaduh OpenSSH dipasang dina alat anjeun. Mangrupikeun paket gratis anu anjeun sayogi dina Cydia sareng anjeun kedah masang upami ngan ukur.
  • Ayeuna SemiRstore ngan ukur cocog sareng Windows (XP sareng engké) sareng Linux (32 sareng 64 bit, Ubuntu 14.04 atanapi engké)
  • Pangguna Windows kedah ngagaduhan iTunes sareng .NET 4.0 dipasang.
  • Pangguna Linux kedahna gaduh libimobiledevice, GTK 3, libusbmuxd-tools, sareng openssl dipasang, anu kedah dipasang sacara standar.
  • Anggo éta salaku pilihan terakhir, contona, upami saatos boot dina modeu aman (mencét tombol polumeu nepi hurungkeun deui) anjeun henteu ngalereskeun bugna.
  • Punten cadangan data anjeun sateuacan nganggo aplikasi ieu.
  • Entong nganggo iTunes atanapi Xcode nalika nganggo SemiRestore
  • Salila prosés alat anjeun bakal dihurungkeun deui sareng nembus sababaraha kali, éta leres-leres normal, tong pegatkeun sambungan dugi ka yakin yén éta parantos réngsé.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jumarte cenahna

    Luis, Abdi hoyong terang kumaha jalanna sakali dipasang, nyaéta, anjeun kedah ngonpigurasikeun naon atanapi éta ngan saukur aya sareng anjeun tiasa Mulangkeun tanpa masalah?

    1.    Luis Padilla cenahna

      lalajo pidéo ieu dimana kuring nyobian: http://www.youtube.com/watch?v=tYfmwFv1IL0