SemiRestore pikeun ios 8 sareng ios 8.1 ayeuna sayogi

semirestore8

Pasti warta anu kami bawa ka anjeun ayeuna mangrupikeun salah sahiji hal anu kedah dirayakeun upami anjeun ngagaduhan alat anu jailbreak. Ieu peluncuran alat SemiRestore kanggo ios 8 sareng ios 8.1. Ayeuna, pembaruan salajengna ti Apple, nyaéta, iOS 8.1.1 ngahalangan jailbreak, janten naon waé kasalahan anu maksa anjeun mulangkeun sistem tiasa ngalangkungan pembaruan anu ampir wajib anu bakal ngaleungitkeun jailbreak ti terminal anjeun. Justru kusabab alesan ieu, SemiRestore pikeun ios 8 sareng ios 8.1 éta datang dina waktos anu pangsaéna.

Pikeun anjeun anu anyar dina Dunya iPhone, sareng khususna di dunya jailbreak, sabab upami anjeun henteu gaduh konci dina telepon anjeun, gunana SemiRestore moal aya artina, kuring bakal nyaritakeun kumaha aplikasi na jalan. Sabenerna, nalika urang mulangkeun alat ios, urang ngahapus sadaya data anu dipiboga, urang tinggalkeun salaku standar. Tapi nalika ngalaksanakeun prosésna, terminal bakal leungiteun jailbreak, sareng éta persis anu dicegah ku SemiRestore. Kalayan éta, anjeun tiasa mulangkeun sadayana kana nol, sadayana, kecuali jailbreak.

Pungsina parantos dileupaskeun pikeun pertama kalina pikeun ios 6, sareng anu leres nyaéta ti saprak éta parantos kéngingkeun legion pengikut anu saé. Dina hal ieu, vérsi pikeun iOS 8 sareng ios 8.1 sayogi pikeun diunduh sareng cocog sareng kaseueuran vérsi Windows, ogé Linux. Pikeun sistem Mac OS X, masih kedah ngantosan, sabab éta aya dina prosés pangwangunan. Bisi wae, anjeun tiasa ngaunduh upami anjeun ngagaduhan pakakas pikeun ngagunakeunana, atanapi langsung parios kamajuan anu dilakukeun ku batur ngalangkungan ieu tautan halaman resmi na.

Kumaha saur anjeun ngeunaan warta éta? Naha anjeun nganggo vérsi sateuacanna tina alat SemiRestore pikeun nyegah terminal anjeun ngahapus jailbreak nalika mulihkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   XR43 cenahna

    Disarankeun nunjukkeun yén dina waktos ieu Apple masih asup kana ios 8.1, janten dimungkinkeun pikeun mulangkeun kana vérsi éta sareng nerapkeun Jailbreak "bersih". Sakali anjeun lirén nandatanganan éta, tanpa ragu, SemiRestore mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

  2.   Alberto cenahna

    Tingali naha éta kaluar pikeun OSX tungtungna