Seng, multitasker anu sami sareng Auxo

Seng

Personalisasi sareng langkung personalisasi, diantara anu sanésna, éta sababna urang resep pisan Jailbreak, éta sababna dinten ayeuna urang masihan anjeun tweak anu anyar anu parantos muncul di Cydia, rada mirip sareng Auxo, Kanggo anu resep ngarobih multitasking saderhana ngeunaan ios, sahingga masihan sentuhan anu langkung kapaké sareng épéktip pikeun bagian ieu alat kami. Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, tweak ieu rada mirip sareng Auxo 3, nyatana kaseueuran fungsina mirip pisan sareng Auxo 3.

Tapi éta nyandak hal anu henteu didukung ku Auxo 3, sareng éta dukungan kanggo ios 8.4, Teu sapertos Auxo 3, tanpa diragukeun bagian paling penting tina tweak a. Leres, kami parantos terang yén Auxo 3 mangrupikeun Raja multitasking khusus, tapi upami urang bahkan henteu tiasa nganggo éta dina versi ios kami, éta henteu aya gunana pikeun kami.

Ieu nyabit ogé ngagabungkeun ngabagi aplikasi sareng Pusat Kontrol, nunjukkeun duanana dina waktos anu sami sareng kanyataan saderhana nyalukan multitasking, nyaéta mencét tombol Imah dua kali, kecuali upami kami ngagaduhan cara anu sanés dikonfigurasi ngalangkungan Activator. Di luhur éta nunjukkeun inpormasi anu saluyu sareng AirDrop, babarengan sareng volume alat, di tengah aplikasi sareng di handap duanana widget aktivasina fungsi sareng jalan pintas khas Pusat Kontrol. Ogé, upami urang ngageser layar utama dina multitasking, éta bakal otomatis bakal nutup sadaya aplikasis kabuka, istirahat pikeun aranjeunna anu obsessed sareng nutup sadaya aplikasi, sanaos kami parantos ngingetkeun langkung ti sakali dina iPhone News, éta sering teu nanaon tapi batré solokan, kumargi ios ngatur RAM nyalira kalayan éfisiénna.

Sakumaha biasa, Seng ngiringan a ménu anyar dina aplikasi «Setélan» tina iPhone anu bakal ngantepkeun kami pikeun ngahususkeun langkung seueur upami bagian ieu pas.

Fitur tweak

  • ngaran: Seng
  • Repository: http://chewitt.me/repo
  • harga: bebas
  • Kasaluyuan: ios 8.4

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Borja cenahna

    Naha éta tweak sareng Repository tiasa dipercaya?

  2.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Babaturan kuring ngagaduhan iPhone 5s sareng ios 8.4, sareng anjeunna ngawartosan yén éta lumayan saé !!! Abdi henteu acan nyobian tapi kuring bakal nyarios yén auxo lami pisan pikeun ngapdet éh ...

  3.   David cenahna

    Ngan dipasang dina iPhone 6 kuring sareng ios 8.4 sareng kuring kedah nyarios yén éta saé, disarankeun pisan !!

  4.   Willan Estalin Pilliza cenahna

    Mangrupikeun anu resmi atanapi henteu sabab masihan seueur restart

  5.   Melvin alfaro cenahna

    Upami anjeun geser ti handap ka katuhu ka jero alat-alatna ngahindar tina mencét tombol konci 😀

  6.   Santiago cenahna

    Kuring nuju uji coba sareng kuring kaget pisan, salian ti stabil, éta jauh langkung tiasa disesuaikan tibatan Auxo.

  7.   buket cenahna

    Éta langkung saé langkung saé tibatan auxo éta nyalira tapi éta kedah nempatkeun langkung seueur fungsi tanpa layar janten auxo lengkep nalika ngan ngageser fungsina nembongan

  8.   Brandon cenahna

    Mangrupikeun aplikasi anu saé