Symfonisk Anyar, seni sareng sora anu saé digabungkeun dina hiji produk

IKEA sareng Sonos kolaborasi deui dina nyiptakeun Symfonisk énggal, spéker asli anu ogé mangrupikeun lukisan sareng salian ti ngahias kamar anjeun ngagaduhan kualitas sareng fitur panyatur Sonos.

Kalayan ideu kamuflase panyatur anjeun dina objék umum di jero imah, IKEA sareng Sonos ngaluncurkeun lomari buku sareng lampu sababaraha taun ka pengker anu ngareuwaskeun kami kana desainna sareng janten panyatur Sonos anu paling terjangkau. dugi ka waktos éta. Dua objék hiasan anu ngagaduhan speaker nirkabel sareng sadaya kualitas anu ciri salah sahiji mérek pangpentingna di séktor, Sonos. Usum panas ieu mangrupikeun giliran spéker anu anyar anu ngagaduhan filosofi anu sami, tapi waktos ieu sanés objék jati aranjeunna parantos mutuskeun pikeun nempatkeun panyatur dina kotak.

Pigura

Salaku lukisan, éta ngalakukeun padamelan. Éta aya dina dua warna (hideung bodas) kalayan desain modéren anu engkéna tiasa ditukeurkeun pikeun sababaraha bidang anu sanés yén IKEA sayogi dina halaman wéb na. Mangrupikeun titik anu pikaresep pikeun tiasa ngarobih kanvas nalika anjeun bosen salah sahiji anu anjeun gaduh bari henteu kedah ngarobih spéker anu lengkep, tapi pastina bakal langkung saé upami tiasa dipersonalisasi ku poto atanapi desain anjeun nyalira , kumaha éta moal mungkin ogé kami henteu terang éta bakal kajadian. di hareup. Ngarobih desain mangrupikeun sababaraha detik, sabab urang tiasa ngarepkeun tina produk IKEA.

Urang tiasa ngagantung dina témbok, atanapi urang tiasa nempatkeun dina sababaraha permukaan. Boh aksésorisna ngagantungkeun sareng dampal karét upami urang langkung resep nempatkeun kana luhur hal anu kalebet, ogé kabel panjang 3 sareng satengah méter panjangna anu bakal ngamungkinkeun urang nganggo ampir colokan nanaon yén urang gaduh di rohangan. Kabelna ditutupan ku bal kepang sareng bodas, bahkan dina modél hideung, panginten langkung hadé nyamur dina témbok. Spéker ogé nyertakeun rohangan pikeun nyimpen kaleuwihan kabel, ideu anu saderhana sakumaha cemerlang.

Kuring musuh kabel anu katingali, kuring ngan ukur ngagaduhan kabutuhan poko, janten ti mimiti waktos kuring terang yén spéker ieu bakal ditempatkeun dina sababaraha permukaan supados tiasa nyumputkeun kabel. Kuring sadar yén ieu mangrupikeun masalah pribadi anu pastina seuseueurna anjeun moal paduli sahenteuna. Gagasan anu hébat ti IKEA nyaéta ngalebetkeun kamungkinan tuang panyatur anu sanés tina stop kontak anu aya dina panyatur anu sami ieu, supados henteu kedah milari colokan anu sanés. Éta kabel anu nyambungkeun dua spéker sacara langsung kedah dipésér nyalira.

Sakali disimpen teu aya unsur anu tiasa masihan anjeun pitunjuk ngeunaan fungsi nyata lukisan ieu. Teu aya kendali anu katingali, teu aya logo anu mencolok atanapi anu sapertos kitu. Ngan ukur kabel (upami ditingali) anu tiasa masihan, atanapi nalika éta dioperasikeun. Diantara rak buku, lampu sareng lukisanana, tanpa diragukeun anu paling bunglon nyaéta anu terakhir.

Hiji panyatur

Sonos ngagaduhan katalog panyatur anu éksténsif, dimana Sonos One tiasa dianggap salaku patokan anu sésana rentangna dibandingkeun, kalayan panyatur langkung saé tibatan Hiji sareng anu sanés anu langkung goréng. Nalika kami nganalisis panyatur sateuacanna, Symfonisk ti IKEA, ogé gawé bareng Sonos, mairan yén rak buku Symfonisk (harga 99 €) disada rada parah tibatan Sonos One, sareng lampu éta ngagaduhan sora anu sami. Nya, kotak Symfonisk ieu sorana langkung caket kana lampu (sareng Sonos One) tibatan rak buku..

Tulisan anu aya hubunganana:
Tinjauan pembicara SYMFONISK ti IKEA sareng Sonos

Sonos dicirikeun ku sora anu saimbang pisan, sanaos engké tiasa ngarobihkeunna nganggo ékualiser anu kalebet dina aplikasi iPhone. Pigura Symfonisk ieu nyayogikeun premis ieu, kalayan tingkat handap, pertengahan sareng jangkung anu hadé dina sagala jinis musik. Sapertos Sonos One atanapi speaker Symfonisk anu sanés, pikeun rohangan anu langkung ageung, langkung saé nganggo sepasang spéker anu tiasa dikaitkeun dina stereo pikeun sora anu ngeusian kamar anu langkung saé. Saperti Sonos One, urang henteu nganggo Bluetooth atanapi input tambahan, ngan ukur sambungan WiFi sareng Ethernet.

Kacuali henteu mungkin pikeun masang asistén (Amazon atanapi Google Assistant), sésana fitur Sonos tetep gembleng dina IKEA Symfonisks ieu, sareng éta mangrupikeun warta anu hadé. Multiroom, pasang stéréo, kasaluyuan AirPlay 2, bahkan kamungkinan ngagunakeunana salaku satelit tina Sonos Beam atanapi Arc pikeun nyetél Bioskop Bumi di ruang tamu anjeun. Sagala anu anjeun tiasa lakukeun ku Sonos One, anjeun tiasa ngalakukeun ku Symfonisk. Kirang nganggo asistén virtual, sakumaha anu kuring nunjukkeun sateuacanna. Sanaos upami anjeun gaduh Amazon Echo anjeun tiasa ngonpigurasikeunana supados musikna diputer dina Sonos anjeun, janten henteu goréng teuing.

Aplikasi Sonos kumplit pisan, sareng opsi persamaan. Éta ogé cocog sareng jasa musik streaming mana waé anu anjeun terang, tiasa nganggo aplikasi anu sami pikeun ngupingkeun Apple Music, Spotify, Deezer atanapi naon waé anu anjeun pikaresep. Sadaya daptar puter anjeun, karesep ... anjeun bakal mendakannana dina Sonos App pas anjeun ngaitkeun akun anjeun dina setélan aplikasi. Salaku ngan ukur pangguna pikeun Apple Music kuring henteu nganggo, tapi upami anjeun nganggo sababaraha layanan, éta bakal pikaresepeun pisan.

Pendapat editor

Kalayan sagala fitur anu janten ciri panyatur Sonos sareng kualitas sora anu praktis teu tiasa dibédakeun tina Sonos One, Symfonisk énggal ieu nyumputkeun panyatur anu hadé dina kotak tina harga kalayan harga anu pikaresepeun pisan. Naha dianggo nyalira, salaku pasangan, atanapi salaku hiji unsur deui sadaya pakakas Sonos anjeun, Symfonisk ieu moal ngiringan anjeun soranana sanaos hargana murah: € 199 di IKEA (link)

Symphonic
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199
  • 80%

  • Symphonic
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Mangpaatna
    Penerbit: 90%
  • Kualitas sora
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kinerja Sonos sareng kualitas
  • AirPlay 2
  • Desain aslina
  • Kamungkinan cocog sareng ngelompokkeun

Kontra

  • Teu aya input Bluetooth atanapi audio
  • Kabelna tiasa "ngaganggu"

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.