Sensor LiDAR bakal éksklusif pikeun iPhone 13 Pro

LiDAR

Gosip ngeunaan kaméra sareng sénsor LiDaR tina modél iPhone 13 anyar parantos lami aya di méja sareng ayeuna sakumaha anu dijelaskeun dina tweet ku ahli bocor téknologi DylanDKT, Model iPhone 13 Pro bakal janten hiji-hijina anu nganggo sénsor ieu.

Sigana mah modél mini iPhone 13 atanapi iPhone 13 bakal ditingalkeun tina sénsor ieu, sapertos kasus modél ayeuna. Sigana mah Abel ngan nambihan aranjeunna sabab anjeunna ogé ngalaksanakeunana dina iPad Pro taun ayeuna.

Sensor éksklusif pikeun kisaran Pro iPhones

Sensor LiDAR mimiti sumping kana alat Apple kalayan nerapkeunana dina iPad Pro taun ka tukang sareng teras ditambihan kana modél iPhone 12 Pro sareng iPhone 12 Pro Max. Sigana mah ieu bakal terus jadi kasus na Apple henteu ngarencanakeun pikeun nambihan sénsor ieu kana sésa modél iPhone anu bakal sumping taun ayeuna.

Dina tweet anyar anu dipasang ku DylanDKT kamari sore anjeunna ngajelaskeun yén LiDAR ieu ngan bakal ngahontal modél Pro tina modél iPhone ieu:

LiDAR anu singkatan tina: "Deteksi Cahaya sareng Ranging atanapi Deteksi Imaging Laser sareng Ranging" Dijelaskeun ku cara saderhana laser pulsed anu ngamungkinkeun pikeun ngukur jarak atanapi permukaan tempat, rohangan atanapi obyék anu ngamungkinkeun pikeun ngagambarkeun aranjeunna sacara virtual sareng éta saé saé pisan tapi leres pisan seueur pangguna iPhone 12 Pro atanapi Pro Max entong tungtungna ngagunakeun éta. Gosip ngeunaan modél iPhone anyar nunjukkeun yén ieu ogé bakal nambihan LiDAR kana kisaran pro na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.