Surat ti Tim Cook ka Karyawan dina Milangkala 5 Pupusna Steve Jobs

Steve-Jobs

Rebo kamari, 5 Oktober, ngan sababaraha dinten ka pengker, éta ulang taun kalima pupusna Steve Jobs. Sigana kamari, éta naon anu dipiboga ku kahirupan, anu ningali deui sareng ngaraos waktos éta, sakumaha biasa disebatkeun, parantos diamalkeun. Sareng sanaos raos ieu, seueur jalma di dunya, utamina anu caket ka anjeunna, henteu hilap ka anjeunna.

CEO Apple ayeuna, Tim Cook, anu diusulkeun salaku panerusna ku Steve Jobs nyalira, émut ka ko-pangadeg perusahaan dina tweet, tapi ogé ngalangkungan email anu langkung jero anu dikirim ka para padamel sareng anu ayeuna kami parantos terang.

Tim Cook: "Kuring mikir Steve unggal dinten"

Steve Jobs pupus dina 5 Oktober 2011 salaku akibat kagagalan napas anu aya hubunganana sareng tumor neuroendokrin pankreas anu didiagnosis di 2003.

Tim Cook parantos ngintunkeun a pesen némpél ka sadaya padamel Apple émut kana sosok Padamelan. Ieu tarjamahan tina pesen lengkep:

Tim,

Kuring terang seueur anjeun anu mikirkeun Steve dinten ayeuna, lima taun saatosna. Ayana tetep kuat di dieu di Apple, sareng pangaruhna masih karasa pisan di panjuru dunya.

Pribadi, kuring mikir Steve unggal dinten. Émutan anjeunna mangrupikeun inspirasi sareng sumber kakuatan pikeun kuring, boh dina padamelan kuring sareng dina kahirupan pribadi kuring. Kuring mikirkeun résiko anu wani dicandak salaku inovator sareng pamimpin, sareng kuring ngémutan paguneman anu urang ampir unggal dinten ngeunaan perusahaan, palanggan, kulawarga sareng babaturan. Éta mangrupikeun kenangan anu dipikacinta salamina.

Langkung ti kantos, kahirupan urang sadidinten dibentuk ku produk sareng ideu anu dibangkitkeun ku Steve. Kuring miharep anjeun tiasa ningali kumaha populérna sareng kuatna iPhone parantos janten dina fotografi. Sareng kuring terang anjeun bakal resep sihir sareng pikagumbiraeun kenangan anyar kami dina Poto dina ios 10.

Apple, perusahaan anu anjeunna ngawangun sareng engké nyalametkeun, nyaéta ku sababaraha cara warisan Steve anu paling awét. Anjeunna yakin pisan yén Apple kedah mere ilham ka urang pikeun ngalakukeun padamelan anu pangsaéna dina kahirupan urang, nyiptakeun produk anu ngeuyeuban kahirupan batur.

Steve ngajantenkeun nilai-nilai Apple jelas pisan. Anjeunna ngajar urang fokus dina ngalakukeun sababaraha hal anu saé pisan, sareng netepkeun palang luhur pikeun diri urang sorangan. Anjeunna nungtut supaya urang salawasna ngupayakeun kesederhanaan, dina produk urang sareng dina pendekatan urang. Sareng kuring terang yén ku kolaborasi dina Apple, urang tiasa ngalaksanakeun hal-hal anu henteu tiasa dilakukeun ku perusahaan sanés. Kami ngahutang sadayana kasuksésan Apple salami dua dasawarsa katukang kana prinsip dasar éta.

Steve ogé ngajar kuring yén kabagjaan anu hébat dina kahirupan nyaéta dina perjalanan, sanés dina waktos atanapi acara anu khusus. Éta sanés perkawis ngirim atanapi ngajual atanapi kéngingkeun hadiah. Kabagjaan anu nyata nyaéta di ditu.

Steve jalma anu istiméwa, moal hilap. Hatur nuhun parantos janten bagian tina warisanna, sareng ngiringan ngiringan kuring dina perjalanan ieu sabab bakal dijalankeun dina waktos payun.

Tim.

Éta pasti aya surat anu ngagerakkeun Tim Cook nganyatakeun parasaan anu pang jerona ngeunaan saha anjeunna, henteu ngan ukur bos atanapi batur sapagawean, tapi ogé sobat dalit.

Cook henteu hoyong sono kasempetan sahingga, Anjeunna ogé parantos nyebatkeun sababaraha hal anu anyar dikenalkeun ku perusahaan, sapertos bagian Kenangan anu parantos sumping sareng ios 10, atanapi karakteristik iPhone salaku alat pikeun fotografi. Tapi sesebutan ieu henteu dihaja, langkung-langkung ngan saukur propaganda. Musik sareng fotografi mangrupikeun dua aspek anu paling dipikaresep ku Steve Jobs sareng anjeunna sok hoyong ngenalkeun sareng nyampurnakeun produk perusahaan. Maka Cook nyebatkeun aranjeunna salaku prestasi Steve Jobs bakal bangga.

Kumaha saur anjeun ngeunaan pesen ti CEO Apple ka padamel?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Abdi kipas apel tapi jujur ​​ieu sigana kultus ulah bangsat sareng kuring

  2.   séba cenahna

    Éta sigana henteu saé pikeun kuring. Luhureun sadaya, nyarioskeun ngeunaan saha waé anu parantos ngahontal prestasi na nyaéta cara anu obsesip pikeun ngahontal cita-citana. Tulang pikeun jalma anu tiasa ningali éta. Anu sanésna bakal nyarios yén anjeunna gélo. Sakumaha anjeunna nyalira nyarios, anjeun kedah janten gélo hoyong ngarobih dunya.