Apple Watch Series 1 katémbongna gancang teuing sakumaha Seri 2

Apple Watch Series 1 sareng Apple Watch Series 2 Nalika Apple ngenalkeun modél Apple Watch anyar dina 7 Séptémber, éta ngawartosan langkung seueur ngeunaan Apple Watch Series 2, hal anu kahartos upami urang ngemutan yén éta mangrupikeun modél taun ayeuna sareng éta harga anu langkung luhur. Beda utama nyaéta layar anu langkung cerah, GPS, résistansi cai langkung luhur, sareng SiP énggal. Tapi ieu hartosna yén Apple Watch Series 2 langkung kuat tibatan éta Apple Watch Series 1?

Prosesor SiP dina Apple Watch Series 1 diénggalan pikeun nambihan inti anu kadua sareng diganti nami ti S1 ka SP1, sedengkeun anu ti Apple Watch Series 2 disebat S2. Ngingetkeun paningkatan taunan dina prosésor iPhone, sadayana ngajantenkeun kami mikir yén modél anu pang anyarna bakal langkung kuat tibatan anu dipidangkeun dina 2014, tapi pidéo diterbitkeun ku Jeff Benjamin, ex iDownloadBlog sareng editor ayeuna 9to5Mac, ngajantenkeun urang mikir yén, dina hal kakuatan, duanana arloji pinter kalakuanana sami.

Naha Apple Watch Series 1 sakuatna Seri 2?

Nalika aranjeunna nyarioskeun tentang Apple Watch Series 1 énggal, aranjeunna nyarios yén aranjeunna parantos nambihan prosesor dual core sami éta aya dina séri 2, tapi aranjeunna nyarios pisan nalika ngalirkeun yén seueur urang ngartos yén pembaruan éta ogé yén aranjeunna ogé ngasupan inti anu kadua, sanés éta sami. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo, kadua modél kalakuanana kurang leuwih sarua, sakapeung hiji ngalaksanakeun tugas sateuacanna sareng anu sanés anu sanésna, tapi bédana minimal.

Tétéla, S2 tina Apple Watch Series 2 parantos nampi nami énggal sabab éta kalebet panarima GPS di jero, tapi éta ngagaduhan kakuatan anu sami sareng Apple Watch Series 1. Prosesor Apple Watch saleresna mah nyaéta SiP (System in Package ), anu hartosna CPU, GPU, RAM, sareng komponenana sanés sapertos GPS dina Apple Watch Series 2.

Logikana, tanpa ngalakukeun jinis tés anu sanés, sapertos anu diantarana urang tingali tolok ukurKami henteu tiasa terang naha aya bédana deui, tapi kecap Jeff Williams dina intina nyatakeun kami henteu leres. Nyaho ieu, naha anjeun masih resep kana Apple Watch Series 2?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Louis V cenahna

    Saur anjeun ngan hiji-hijina anu henteu terang yén séri 1 mangrupikeun versi 'SE' tina Watch munggaran, kalayan versi anu dirobih tina chip S2 anu sami sarengna, kecuali GPS sareng anu sanésna. Dina kakawasaan aranjeunna persis sami.

    1.    Andrés cenahna

      hahaha abdi bade nyerat hal anu sami, seri 1 gaduh prosesor anu sami sareng seri 2, sadayana sami kecuali tahan cai.

    2.    Clockmaker TwoZero Point cenahna

      Leres, SiP (sistem dina rangkep) S1P ngabagi CPU sareng gpu sareng S2. Kuring henteu terang naha aranjeunna gaduh jumlah RAM anu sami, tapi kuring ngabayangkeun éta ogé.

      (Janten gangguan kuring sareng Apple ... Aranjeunna ngaleupaskeun Seri 1 sabab terang kakurangan kakuatan dina S0 sareng henteu nawiskeun perdagangan atanapi anu sapertos kitu. Kami moal nampi pembaruan utama WatchOS ka hareup)

  2.   Iban Keko cenahna

    Sampurna, kuring henteu hoyong GPS atanapi résistansi cai, tapi kuring resep ngajantenkeunana sakuat mungkin. Upami aranjeunna sami-sami ampuh, kuring sacara logis bakal mésér Seri 1.

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Seri 2, Abdi peryogi résistansi cai.

  4.   Manu cenahna

    Pasti prosésorna langkung kuat tapi ku ngahijikeun GPS yén kakuatan dilengkepan dina ngagunakeunana, janten kinerjana bakal sami pisan atanapi sami ... Integrasi komponén langkung seueur peryogi pamrosésan anu langkung seueur sareng sabab éta sanaos langkung kuat nyaéta henteu ngaapresiasi kinerja antara duaan.