Apple Watch Series 6 ngaleungit tina katalog Apple

Apple Watch Series 6

Sapertos anu diarepkeun Apple langsung ngaluarkeun modél Apple Watch Series 6 ku nambihan Apple Watch Series 7 énggal dina katalog anjeun. Dina hal ieu, perusahaan Cupertino tetep satia kana gerakan anu parantos dilakukeun ampir unggal taun na daun Apple Watch Series 6 tina daptar produk na.

Anjeun tiasa ningali sacara sampurna dina halaman wéb Apple kumaha sadaya modél jam tangan sateuacana dileungitkeun pikeun masihan modél anyar. Éta mangrupikeun hal anu parantos kami tingali nalika Apple Watch Series 5 sareng model anu langkung tiheula dileupaskeun. Hijina modél anu tetep dijual saatos diluncurkeun Apple Watch Series 7 anyar nyaéta Seri 3 sareng Apple Watch SE anu diluncurkeun taun ka tukang sareng Seri 6 mangrupikeun hiji-hijina hal anu tinggal dina taun 2020.

Toko pihak katilu pikeun ngagaleuh Apple Watch Series 6

Upami anjeun salah sahiji jalma anu henteu yakin ku modél jam tangan Apple anyar, anjeun tiasa milarian sababaraha tawaran anu pikaresepeun dina Apple Watch Series 6 di luhur tapi di luar toko Apple resmi. Di Amérika Serikat aranjeunna parantos ngarékondisi Apple Watch sareng éta ngan ukur dina kasus éta dimana anjeun tiasa ngagaleuh Seri 6 langsung ti Apple. Pilihan ieu henteu sayogi di nagara urang.

Toko pihak katilu ayeuna mangrupikeun pilihan terakhir pikeun mésér salah sahiji modél Apple Watch ieu anu teu diteruskeun ku Apple. Ieu henteu hartosna yén Apple henteu nawiskeun garansi atanapi dukungan resmi pikeun Seri 6, émut yén aranjeunna ngan ukur gaduh sataun sareng ku sabab kitu di nagara urang sareng di Éropa aranjeunna nampi sataun jaminan deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.