Seueur perobihan sareng masa depan anu cerah: lima taun saatos Padamelan

iPhone-Padamelan

Dina dinten sapertos ayeuna, tapi di 2011, salah sahiji inohong anu paling ikonik dina adegan téknologi wafat. Steve Jobs tinggaleun kahirupan anu pinuh ku pasang surut sareng warisan yén anjeunna parantos nyiptakeun seueur milikna dina taun-taun ayeuna yén teu aya anu tiasa nyandung éta tanpa anjeunna: Apple. Seueur anu henteu kanyahoan ngeunaan naon anu bakal kajadian ka perusahaan anu anjeunna resep pisan, seueur usaha anu tanpa Jobs éta moal sami. Sareng aranjeunna leres.

Apple tina dinten ayeuna sanés Steve anu ngantunkeun kami lima taun ka pengker. Di payuneunana urang mendakan tibatan a Tim Cook kalayan ideu anu jelas pisan ti mimiti, tapi beda pisan sareng Padamelan. CEO anu parantos ngalakukeun hébat pikeun perusahaan anu parantos naék posisi sareng ningkatkeun cara anu luar biasa dina jangka waktu ieu. Batur anu klaim na teu ngingetan ngeunaan Padamelan, tapi pikeun ngadorong perusahaan kana stratosfer.

Éta sadayana ngeunaan parobihan

Salami waktos ieu, kami parantos tiasa ningali sabaraha parobihan anu henteu teras-terasan, parobihan anu, dina pandangan heula, sigana "henteu pantes" pikeun anu paling sering di perusahaan. Diversifikasi produk anu henteu kapikir dina waktos-waktos sanésna, paningkatan dina layar iPhone anu ngantepkeun kami "ojiplático", klaim yén antrian payuneun toko dina peluncuran produk kirang langkung, iPhone emas, iPhone pink, jam tangan anu rébuan euro ... sareng sajabana panjang anu parantos ngadamel ungkapan anu diretas "Ieu sareng Jobs henteu kajantenan" langkung kali tibatan anu kedahna.

Leres, ieu sareng Jobs henteu kajantenan. Seueur hal-hal sanés anu kajantenan, utamina nalika anjeunna dina tahap nampilkeun produk anyar, kalayan kamampuan anu pikaheraneun pikeun mikat anu terhormat. Tapi aya batur anu henteu lulus kusabab éta sanés kumaha Steve ningali perusahaanna. Apple ayeuna langkung kabuka dibandingkeun sateuacanna, langkung caket kana masarakat umum sareng langkung global, anu ngagaduhan kauntungan anu henteu diragukeun boh dina tingkat gambar sareng ékonomi.

Apple parantos seueur robih dina lima taun ieu, tapi dina dasarna éta tetep sami. Perusahaan anu, sanaos aya parobihan, tetep nyobian nawiskeun visi saurang lalaki anu percaya yén anjeunna tiasa ngarobih dunya. Sareng budak lalaki anjeunna tumaros.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Malaikat lora cenahna

    Kuring ngarasa yén Apple jauh. Éta henteu sami sareng sateuacanna, henteu seueur seueur produk énggal, kuring rumaos rada kuciwa. punten apel musuh anjeun damel padamelan anu langkung saé ... butuh semangat padamelan sareng kamampuan pikeun nyiptakeun deui sareng ningkatkeun produk anu luar biasa sareng sakali deui pikaresepeun pikeun dunya.