Kaseueuran anu kapangaruhan ku Samsung Galaxy Note 7 bakal ngalih kana iPhone

Galaxy note 7 kahuruan

Parantos warta tech taun, warta anu rada hanjelu, sareng éta yén sagala rupa anu ledakan tina Samsung Galaxy Note 7 Éta mangrupikeun hal anu ngarugikeun budak di Samsung pisan.

¿Naon anu dilakukeun ku pangguna anu sanés hiji sareng aranjeunna kedah ngabalikeunana (teu kakantun para pangguna anu Samsung Galaxy Note 7 ngabeledug?, ogé, henteu masalah sabaraha Samsung seueur anu bakal tungtungna ngiringan kompetisi, aranjeunna bakal mésér iPhone ... Sareng ieu sanés anu kami carioskeun, ngan ukur ngumumkeun konsultasi IDC, ahli dina analitik sareng generasi survey. Saatos luncat kami ngawartosan naon anu aranjeunna nyarios persis ...

Supados teu aya anu cangcaya kana hasil tina IDC nyebarkeun kumaha aranjeunna ngumpulkeun data, naon jinis pangguna anu dianalisis sareng smartphone anu aranjeunna anggo, tungtungna aranjeunna ngan ukur mendakan 24 pangguna Samsung Galaxy Note 7.

IDC anu disurvei 1082 pangguna AS Ngalangkungan survey online dina 17 sareng 18 Oktober, 4 dinten saatos Samsung mutuskeun ngabatalkeun produksi Samsung Galaxy Note 7. Survei museur kana tilu kelompok konsumen: Pangguna smartphone Samsung (507), kaPamaké Samsung Smartphone baheula (347), sareng pangguna telepon pinter anu henteu kantos nganggo Samsung (228). Nalika ngumpulkeun data, 24 pangguna Samsnug Galaxy Note 7 kapendak.

Sareng sakumaha anjeun tiasa maca di handap, putusan akhir nyaéta seuseueurna pangguna ieu Samsung Galaxy Note 7, urang parantos terang yén teu seueur responden tapi rata-rata statistik tiasa didapet, aranjeunna bakal angkat ka iPhone nalika ningali masalah alat anyar ieu.

La satengah tina pangguna jelema anu gaduh garapan Samsung Galaxy Note 7 (24 pangguna dina kaayaan sapertos ieu parantos disurvei) aranjeunna parantos nyarios kitu bakal mésér iPhone pikeun ngaganti alatna anu rusak, 17% diantarana bakal milih alat Samsung anu sanés.

Sareng anjeun, naha aya anu ngagaduhan atanapi gaduh Samsung Galaxy Note 7? Naha anjeun badé angkat ka iPhone saatos sadayana kontropérsi yén ledakan parantos dihasilkeun? Henteu diragukeun ieu bakal terus masihan seueur ngobrol, urang bakal ningali kumaha budak-budak ti Samsung kaluar tina ieu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan rivera cenahna

    Éta mangrupikeun propaganda pikeun Iphone, catetan na henteu leres.