Shazam ngabaru desain aplikasi sareng ngaluncurkeun vérsi wéb pikeun desktop

Shazam ngabaru desain aplikasi na

Meuli Apple tina Shazam henteu ngahasilkeun parobihan anu penting dina struktur sistem operasi Apple atanapi dina aplikasi éta sorangan. Nanging, di ios 14 urang tiasa ngarayakeun kadatangan Shazam ka pusat kontrol ku jalan pintas anu ngamungkinkeun sistem diaktipkeun ku ngan ukur dua némpél cahaya. Ayeuna aplikasi Shazam nyalira sayogi di App Store anu dugi na Vérsi 14.2 jeung tampilan anyar sareng datangna versi wéb sayogi dina sadaya panyungsi wéb desktop.

Desain anyar sareng wéb desktop: anu énggal ti Shazam

Shazam ngaidentipikasi lagu naon waé dina sababaraha detik. Panggihan seniman, lirik, video sareng daptar puter, sadayana gratis. Langkung ti XNUMX milyar pamasangan dugi ka ayeuna.

Shazam dipikaterang salaku alat anu kuat anu tiasa ngaidentipikasi lagu naon anu diputer. Ngaliwatan pangenalan pola, aplikasi masihan kami ngan sadetik seniman, lagu sareng nawiskeun kami tautan pikeun ngadangukeun lagu dina Spotify sareng Apple Music. Naon deui, integrasi sareng Apple Music sareng sistem Apple nyalira parantos ningkat kalayan lumampah waktos saatos akuisisi ku Cupertino.

La Shazam versi 14.2 sumping dinten ayeuna di App Store kalayan desain standar anu anyar sareng langkung modéren anu adaptasi sareng modeu cahaya / poék tempat urang terang. Tampilan anyar langkung buleud, langkung cocog sareng pitunjuk desain ios 14 sareng ngajantenkeun urang ningali karya dina unggal pembaruan aplikasi. Éta ogé parantos dirobih sababaraha distribusi elemen:

  • Gesek ka luhur ti bumi pikeun ngakses shazams anjeun anu sateuacana.
  • Nampi bewara nalika kami mendakan shazams anjeun anu gagal atanapi offline.
  • Pariksa tren pang anyarna dina daptar. Ayeuna sayogi milarian.

Salaku tambahan, perbaikan parantos ditambihan dina singkronisasi tina topik anu diidentipikasi sareng aplikasi sakitar Apple Music sareng Spotify. Ti saprak ayeuna, pikeun Apple Music lagu-lagu anu dicandak tiheula disingkronkeun. Ogé, upami lagu dihapus tina jasa ieu, éta moal ditambahan deui. Sedengkeun pikeun Spotify, lagu-lagu anyar bakal disingkronkeun sareng upami kaleungitan koneksi, anjeun kedah nyobian nyinkronkeun deui dina idéntifikasi salajengna.

Akhirna, urang kedah ngabagéakeunana versi web anu mana kami tiasa ngaidentipikasi lagu tina panyungsi kami naha kami aya dina macOS atanapi Windows.

Shazam (Tautan AppStore)
Shazambebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.