Shazam ngajalankeun widget anyar pikeun layar utama ios 14

Widget Shazam Anyar pikeun ios 14

El pangakuan musik ku Shazam éta diintegrasikeun kana ékosistem ios saatos ngagaleuh perusahaan ku Apple di 2018. Saprak harita, fungsionalitasna dianut ku Siri tapi unsur-unsur ogé ditambihan ka Pusat Kontrol kalayan sumpingna ios 14. Nanging, Dugi ka sababaraha jam ka tukang teu aya widget resmi aplikasi pikeun ios 14. Sareng éta pembaruan anyar Shazam ngaluarkeun widget dina tilu ukuran anu béda pikeun mariksa lagu-lagu panganyarna anu ditangkep sareng ngagampangkeun mimiti ngadangukeun ku aplikasi.

Buka Shazam gancang ku widget anyar pikeun ios 14

Tambahkeun widget Shazam pikeun ningali riwayat lagu anjeun anu terakhir sareng ketok pikeun langsung ngaktipkeun Shazam ngupingkeun musik. Sadayana tina layar utama.

La vérsi 14.4 tina aplikasi Shazam bawa a widget pikeun layar utama ios 14. Widget na sayogi dina tilu ukuran anu béda sareng éta ngan ukur bénten-bénten, sajaba ti ukuran, dina eusi anu kalebet. Lagu panganyarna anu ditangkep ku aplikasi nembongan dina unggal widget. Dina pangleutikna sadaya urang ngagaduhan lagu anu sayogi, dina sedeng tilu sareng anu pangageungna urang tiasa konsultasi kana opat lagu terakhir 'shazameadas'.

Kalayan widget énggal ieu, Shazam sapinuhna kalebetkeun kana sagala berita di ios 14. Kami parantos, sapertos anu parantos kami mairan sateuacanna, kalayan aksés langsung ti Pusat Kontrol atanapi nganggo Siri. Nanging, ayeuna urang tiasa ngarobih layar utama sareng unsur anyar ieu anu ogé ngamungkinkeun urang ngamimitian pangenalan musik gancang.

Shazam (Tautan AppStore)
Shazambebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.