Shazam diénggalan ku desain anyar sareng nambihan fungsi énggal

Dina akhir Désémber, anu mésér Shazam ku Apple sacara resmi dikonfirmasi, anu mésér sigana sababaraha nagara Uni Éropa henteu ngabagéakeun sareng sadayana sigana nunjukkeun yén bakal muka panilitian dina hal ieu pikeun ningali naha éta mangaruhan persaingan.

Barudak di Apple, jauh tina ninggali aplikasi, nembé ngaluarkeun pembaruan utama anu munggaran, pembaruan anu lengkep Anyarkeun antar muka sareng saliwatan, aranjeunna nyandak kasempetan pikeun nambihan fungsi-fungsi anyar sapertos singkronisasi musik sareng lirik sacara real time ogé hal-hal anyar.

Antarbeungeut anu ngabantosan kami pikeun ngaidentipikasi lagu tetep sami, tapi nalika hasilna ditingalikeun, urang bakal ningali antarbeungeut anu anyar pisan, kalayan desain minimalis, dimana poto ageung seniman Shazameado ditampilkeun. Ngaklik poto seniman bakal nunjukkeun sadaya inpormasi ngeunaan lagu anu kami kenal.

Di handapeun kami mendakan aksés kana ménu dimana urang ngagaduhan aksés kana lirik, video sareng berita sanés anu aya hubunganana sareng artis. Kami ogé mendakan tautan pikeun maénkeun, mésér atanapi muka lagu dina layanan musik streaming favorit kami, boh Apple Music atanapi Spotify.

Upami urang sateuacan parantos ngaitkeun salah sahiji jasa ieu, aksés langsung kana lagu bakal ditayangkeun di handapeun layar dina layanan musik streaming, ogé tombol séjén anu bakal ngamungkinkeun kami tambahkeun lagu kana daptar produksi.

Shazam mangrupikeun aplikasi gratis kalayan iklan anu ngamungkinkeun urang pikeun mikawanoh lagu naon waé di lingkungan urang. Upami urang rutin nganggo layanan ieu tapi kami henteu hoyong teraskeun panerapan iklan, sanaos iklanna henteu pisan ngaganggu, urang tiasa ngamangpaatkeun mésér aplikasi anu harga 3,49 euro atanapi ngaunduh Shazam Encore langsung, nyaéta vérsi anu sami tapi henteu aya iklan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.