ShazamKit ngamungkinkeun pamekar pikeun ngahijikeun Shazam kana aktipna

Shazam ngabaru desain aplikasi na

Salah sahiji kasuksesan pangageungna dina hal aplikasi henteu diragukeun Shazam. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun mikawanoh lagu naon anu kadéngé ku ngan ukur ngarékam sempalan leutik bahkan ku noise latar. Ieu kahontal berkat téknologi perbandingan antara katalog ageung kalayan jutaan lagu. Dina 2017 Apple mésér perusahaan sareng ti saprak éta parantos ngahijikeun sadayana téknologi na kana sistem operasi na. Ayeuna waktuna pikeun nyandak saluareun ios sareng iPadOS ku ngaluncurkeun pakakas pangembangan ShazamKit, anu ngamungkinkeun pangembang nerapkeun téknologi dina aplikasi anjeun, malah ku pamekar Android.

Apple nyiptakeun kit pangembangan pikeun mikawanoh musik: ShazamKit

Ngembangkeun fungsi dina aplikasi anjeun ku mikawanoh musik sareng mulus nyambungkeun pangguna sareng katalog musik Shazam. ShazamKit ngamungkinkeun anjeun ngeuyeuban pangalaman aplikasi ku ngantepkeun pangguna mendakan nami lagu, saha anu nyanyi, genre, sareng seueur deui. Diajar dimana patandingan éta dipendakan dina lagu pikeun nyingkronkeun eusi sareng pangalaman pangguna.

Este pakakas pangembangan Sanés ngan ukur ngeunaan Shazam sareng mikawanoh musik. Éta langkung jauh: bade nyandak téknologi anu dianggo ku Shazam pikeun aplikasi pamekar. Kalayan kecap séjén, pamekar ayeuna tiasa ngahasilkeun perpustakaan sora sorangan sareng ngahijikeun kana sistem anu sapertos Shazam. Dina raraga ngatur pangalaman tina aplikasi anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kieu carana Apple mayungan Rahasia parangkat lunak na WWDC 2021

Salaku tambahan, teu perlu musik na dimaénkeun di luar sareng nganggo mikropon alat pikeun ngarékam éta, tapi tiasa dirékam sacara lokal, sateuacanna dilaksanakeun ku Apple dina versi panganyarna tina sistem operasi na.

Kalayan manuver peluncuran anu saé ieu tina kit ShazamKit, Apple ngalengkepan jalur panjang pemberdayaan téknologi sareng penguatan tina téknologi anu ngarugikeun Big Apple langkung ti 400 juta dolar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.