Nu anyar «Shot on iPhone» dedicated tangtu ka Christmas

Ditémbak dina iPhone

"Saving Simon" mangrupikeun pidéo panganyarna anu dikaluarkeun dina kampanye "Shot on iPhone". ti Apple sareng difilmkeun sacara integral sareng iPhone anyar 13 Pro. Jelas video anyar ieu dikhususkeun pikeun kampanye Natal.

Video anyar ieu diarahkeun ku aktor-nominasi Oscar sarta filmmaker Jason Reitman jeung bapana, filmmaker Oscar-nominasi Ivan Reitman. Dina sagala hal, video nu bener emosi saperti dina hal ieu teh dedicated ka kampanye Natal, rada emosi sarta kalawan pisan Apple touch.

Di dieu urang bagikeun anyar "Shot on iPhone" anu écés dirékam sacara lengkep sareng iPhone 13 Pro tapi anu engké diédit ku parangkat lunak pikeun nawiskeun hasil ahir sapertos anu urang tingali dina pidéo:

Éta pasti patut ningali ngan pikeun tungtung anu dipibanda. Saeutik kirang ti tilu menit éta video lasts nembongkeun carita snowman a. Ogé sakumaha salawasna dina kasus ieu urang gaduh pilihan pikeun ningali "di balik layar" janten urang tinggalkeun pidéo di handap ieu:

Anjeun ngan kudu diuk handap ngarasakeun duanana video tur sadar poténsi kaméra iPhone. Dina sagala hal, éta senang ningali kumaha jenis ieu pondok atawa advertisements dirékam. saprak kanyataanana aranjeunna kawas pilem sarta kami ningali curiosities tina syuting jeung sajabana. Teu aya anu nyésa sanés ngaraosan padamelan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.