Apple Shot anyar dina pidéo iPhone, judulna "A Dozen Eggs"

The populér Apple Shot on kampanye video iPhone geus miboga video anyar pikeun sababaraha jam, dina hal ieu judulna: "A belasan Endog." Video anyar anu ayeuna diterbitkeun dina saluran YouTube Apple parantos didamel ku Michel Gondry, sutradara pilem Perancis populér Dipikawanoh pikeun ngarahkeun pilem sapertos: "Eternal Sunshine of the Spotless Mind," "Be Kind Rewind," "The Green Hornet," sareng "The Science of Sleep" diantarana.

Dina hal ieu sigana urang video rada panasaran saprak teu boga teuing argumen atawa rasa, saluareun rekaman sababaraha endog nu mungkas nepi diantara hens sorangan. Ieu mangrupikeun pidéo sacara resmi diterbitkeun dina saluran Apple dina Shot on kampanye iPhone:

Jelas teu perlu inget yen fragmen ieu saeutik leuwih ti hiji menit dirékam sadayana kalawan iPhone 13. Dina hal ieu sarta sacara pribadi diomongkeun kuring resep Shot séjén dina kampanye iPhone tapi ieu geus hal pribadi. Sababaraha dinten kapengker urang diterbitkeun video anyar ngeunaan Ken utsumi que Éta henteu diterbitkeun ku Apple sacara resmi tapi anu paling kuring resep sacara pribadi Ti hiji ieu ku Gondry, di mana manéhna némbongkeun Kobe jeung rekaman dijieun ku iPhone anyar jeung drone DJi.

Dina naon waé, pidéo ieu salian ti anu parantos kami tingali dina saluran Apple anu dirékam sareng modél Apple iPhone énggal. Jenis video ieu engké dianggo ku perusahaan pikeun Iklankeun alat anjeun dina média sosial sareng média sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.