Shumuri Slim Extra, kasus paling langsing pikeun iPhone anjeun

shumuri-07

Anjeun mésér iPhone paling saé sareng bahan pangsaéna pikeun nyumputkeunna di tukangeun hiji kasus anu bieu ngungkabkeun payunna, ieu mangrupikeun kontradiksi anu disanghareupan ku sakumna pangguna iPhone, atanapi smartphone anu aya di pasar. Teu aya ragu yén iPhone spektakuler sagampangna, sareng upami urang nyarioskeun modél Jet Hideung, atanapi bahkan modél hideung matte, langkung-langkung deui. Shumuri pikir justru jalma-jalma anu badé ngajagaan iPhone na tina serangan tapi tanpa nolak ipisna, atanapi bahkan desainna, sareng nawarkeun kami kasus paling ipis pikeun smartphone kami.

shumuri-09

Kasus Tambahan Shumuri Slim pikeun iPhone 7 sareng 7 Plus ngan bakal nambihan 0,35mm (Leres, kuring henteu lepat) kana kandelna alat anjeun, sareng sanaos sigana, éta didamel ku bahan tahan anu bakal ngajagaan tina panyerang éksternal anu tiasa ngeruk permukaan. Éta ogé ngagaduhan kaanehan yén éta ngaliput sadayana propil telepon, tanpa potongan biasa di luhur sareng handapeun anu biasana aya kasus ipis. Liang pikeun tombol, konektor sareng spiker leres diitung sareng pasualanna sarung tangan nyata dina iPhone anjeun.

shumuri-04

Jelas, saha waé anu milih panutup ieu terang yén ipisna ekstrim ieu hartosna sakedik perlindungan tina ragrag. Ieu sanés misi pikeun kasus Shumuri, anu bahkan henteu ngajagaan gelas payun kusabab éta henteu nonjolkeun sakedik tina struktur logam iPhone anjeun. Éta bakal nyegah telepon tina tergelincir, ngajagi tina goresan ku cara nempatkeun kana permukaan anu atos atanapi di bawa dina kantong anjeun ku barang-barang anu sanés anu tiasa ngaruksak permukaan na, tapi upami anjeun cukup ku nasib teu turun kana taneuh, résistansi bakal gumantung dina struktur iPhone sareng kumaha untungna anjeun.

shumuri-06

Sadaya detilna diurus maksimal, sareng contona daripada gaduh liang ageung anu kalebet lensa kaméra dobel sareng lampu kilat opat-LED, tutup Shumuri pilih pikeun nutupan unggal unsur masing-masing, bahkan nutupan pasisian logam tina rohangan. Tangtosna, éta sanés panutup pikeun teras-terasan teras sering angkat, kusabab ipis sareng ketat pisan tiasa rusak upami anjeun ngulang prosés éta sababaraha kali, atanapi sahenteuna éta mangrupikeun kesan anu masihan nalika anjeun ngalakukeun éta.

shumuri-08

Modél anu anjeun tingali dina poto khusus na abu, tapi ogé sayogi pikeun transparan, idéal pikeun anu hoyong éta henteu diperhatoskeun yén anjeun nganggo koper, sareng hideung padet anu spektakuler sareng matte iPhone hideung. Éta ogé aya pikeun iPhone 7 sareng model anu langkung tiheula. Éta tiasa dipésér tina halaman wéb resmi mérek, sareng hargana $ 19,99 plus pangiriman.. Inpormasi lengkep sareng penjualan di link ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Seuneu Aitor cenahna

    Halo alus! Kuring parantos nganggo iPhone sareng kasus Shumuri ti saprak iPhone 5 sareng kuring henteu tiasa langkung wareg! Pisan dianjurkeun pisan!

  2.   bicindario cenahna

    Sarua pisan, lumayan bérés sareng pas sampurna. Nyatana, dina sababaraha hal éta ningkat dina Shumuri; Langkung warna, éta henteu ngagaduhan logo anu dicitak sareng langkung mirah. Abdi nyarankeun éta 100%

    doupi - UltraSlim Case pikeun Apple iPhone 7 (4.7 ″) FeinMatt Lightweight case projoector Protective Cover Case tameng cangkang Hardcase, beureum https://www.amazon.es/dp/B01LSBRLUG/ref=cm_sw_r_cp_api_UB9eybQ0FCBGP

  3.   Manuel cenahna

    Kuring parantos mésér minggu kamari kasus pikeun iPhone 7 sareng logistikna pikareueuseun dugi ka ayeuna aranjeunna henteu ngirimkeunana sareng aranjeunna henteu ngabales email.
    Kumaha anjeun tiasa nyarankeun perusahaan sapertos kitu !!!