Upami anjeun ngagaduhan Apple Watch Series 2, anjeun bakal tetep teu aya di watchOS 8

Kami yakin yén kaseueuran anjeun jelas alat mana anu tinggaleun tina édisi anyar sistem operasi watchOS 8. Tapi aya ogé seueur pangguna énggal anu datang ka dunya Apple berkat alat ieu atanapi ngemutan mésér, naha sababna tulisan ieu difokuskeun ka aranjeunna.

Apple Watch Series 2 tiasa dianggo kalayan saé pisan dina titik ieu sareng sanajan aranjeunna gaduh sistem operasi watchOS 6.2 lami aranjeunna henteu ngagaduhan masalah operasi. Nalika Apple mutuskeun ngaleupaskeun vérsi 8 tina OS aranjeunna bakal kaluar tina pembaruan.

Apple Watch Series 2 ti Séptémber 2016

Sadaya modél bakal cocog sareng vérsi anu anyar sahingga Apple motong vérsi ieu langsung kana jam tangan anu dipasihkeun dina bulan Séptember 2016, henteu diragukeun deui waktos anu langkung pas pikeun pangguna pikeun ngarobih modél atanapi ngan saukur resep manpaatna tanpa ngaku langkung seueur tibatan naon éta parantos nawiskeun. Sareng éta henteu nampi vérsi sistem operasi anu anyar sanés hartosna alatna lirén damel, ieu mangrupikeun hal anu seueur pangguna henteu acan paham pinuh.

Di sisi anu sanésna, upami hajat anjeun badé lebet kana dunya Apple Watch sareng ngagaleuh salah sahiji, tangtosna kami nyarankeun versi jam tangan anu paling anyar atanapi dina kaayaan naon waé upami anjeun henteu hoyong méakkeun seueur versi Seri 6 , anu pangsaénana nyaéta pikeun versi SE anu hargana saé pisan. Anjeun ogé tiasa ngarepkeun murag sabab Apple kamungkinan ngaleupaskeun Seri 7 anu anyar naSanaos henteu seueur teuing rumor perkawis ayeuna, modél arloji énggal bakal ampir siap diluncurkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.