Nyiapkeun iPhone anjeun pikeun ngapdet kana ios 8: pertimbangan awal

Ekstensi IOS 8

IPhone 6 dipasihkeun énjing sareng urang ogé bakal terang tanggal iraha ios 8 bakal sayogi pikeun masarakat umum. Dibikeun deukeutna dimana urang mendakan diri sorangan, langkung saé urang terang léngkah-léngkah pikeun dituturkeun pikeun ngapdét iPhone kami ka ios 8 kalayan kaamanan anu pangpayunna, terang sadayana kaunggulan sareng kalemahan anu aya dina kabisat kana vérsi anyar sistem .Manzana.

Tapi sateuacan pikagumbiraeun ngeunaan sadaya berita anu dibawa ios 8, panginten anjeun kedah mikirkeun hal-hal sakedik langkung saksama sateuacan ngamutahirkeun. Salaku conto, Naha alat abdi cocog sareng ios 8? Upami henteu, urang moal tiasa masang sistem operasi sélulér kumaha teuing anu dipikahoyong.

WWDC 2014

Sahenteuna, ios 8 tiasa dipasang dina iPhone 4s, iPad Mini generasi kahiji, iPod generasi kalima sareng iPad 2. Ti saprak éta, sistem bakal cocog sareng sadaya alat anu anyar sareng, akibatna, bakal teu cocog sareng alat anu lami.

Pangu modified kanggo iOS 8

Masalah sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta masalah Jailbreak. ios 8 nyangking pilihan kustomisasi anu énggal sareng pikaresepeun anu urang henteu kantos katingali dugi ka ayeuna, kitu deui, aya kirang sareng kirang alesan pikeun ngabutuhkeun Jailbreak, tapi, tiasa kahartos yén seueur urang hoyong ngarobih iPhone sacara lengkep atanapi masang tweaks anu nambihan fitur anu Apple henteu acan dilaksanakeun.

Upami anjeun salah sahiji anu resep Jailbreak, langkung saé henteu masang ios 8 nalika sayogi sareng sanaos aya rumor éta Pangu tiasa cocog Kalayan versi ieu, langkung saé dina kasus ieu ngantosan pengumuman resmi.

iOS8beta3

Tungtungna aya masalah stabilitas jeung kinerja. Kami gaduh sababaraha betas ios 8 sareng vérsi akhirna parantos asak, atanapi sahenteuna édisi Golden Master nyaéta, anu tiasa ningali cahaya dina sababaraha jam sareng dina kaseueuran kasus, versi GM ieu pakait sareng pangwangun anu Apple diluncurkeun pikeun dinten umum umum engké.

Éta henteu hartosna yén urang nyanghareupan vérsi munggaran ios 8 komo upami éta minuhan stabilitas sareng performa minimal, bakal aya aplikasi anu gagal, konsumsi batréna tiasa tinggi atanapi panginten aya bug anu ngaganggu anu sanés. Deui, anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta ngantosan jalma-jalma pikeun ngamimitian ngabagi kesan kahijinaMalah urang sorangan moal ragu masang vérsi akhir ios 8 pas éta sayogi pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan akhir. Mudah-mudahan teu aya anu kajantenan ieu sareng versi munggaran ios 8 nawiskeun kinerja sareng stabilitas anu pantes dipuji.

Upami urang parantos ngalangkungan pertimbangan awal ieu pikeun masang ios 8 dina iPhone atanapi iPad urang, maka ayeuna waktuna pikeun nyiapkeun alat urang pikeun éta, hal anu urang ngajelaskeun dina ieu tutorial kumaha masang ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gonzalo R. cenahna

    Tulisan anu saé pisan!

    Hayu urang miharep ios 8 kaluar énjing!

  2.   Javi R. cenahna

    Sigana rada teu masuk akal pikeun nulis tulisan ieu nalika terang yén vérsi umum ios 8 moal dileupaskeun dugi ka minggu payun.

    1.    Nacho cenahna

      Langkung saé masihkeun ka kuring, janten jalma anu ngagaduhan alat anu henteu tiasa diénggalan, anu langkung resep jailbreak atanapi gaduh mamang ngeunaan kinerja vérsi anu munggaran bakal diragukeun ku mamangna nalika waktuna datang, naha énjing atanapi minggu payun.

  3.   pb cenahna

    Éta henteu kedah kaluar minggu payun, nyatana taun-taun sateuacanna éta parantos kaluar dina dinten anu sami tina intina

  4.   Xabi cenahna

    Siapkeun iPhone anjeun tanpa noél iPhone anjeun 😒

  5.   Milarian tiang tukang maya tukang galaksi cenahna

    Jam sabaraha iPhone 6 dileupaskeun énjing?

  6.   Joseph Diaz cenahna

    Halo pisan pikaresepeun Pasal Kami pameget iPhone

  7.   Alonso kyoyama cenahna

    Aranjeunna bakal nyarios kesanna tapi aranjeunna moal nyaritakeun Kabeneran, kanyataanna aranjeunna nyarios yén iOS7 damel langkung saé tibatan iOS6 dina iPhone4 / 4S ... A total fallacy, my iPhone4S was FLYING with iOS6 and with iOS7 with everything "new" cacat , éta laun pisan ... Éta najong anu masihan kuring MALAP pikeun mésér alat sanés.

    1.    Eldo cenahna

      Salawasna pikaresep yén éta tiasa dianggo sareng dimutahirkeun (sanaos éta langkung laun) tibatan anu dilakukeun ku Android, anu ngeureunkeun éta tina ngamutahirkeun langsung dugi ka janten luntur ... Aya Samsung S3 sareng android 4.3 tanpa kamungkinan kéngingkeun pembaruan resmi .. . 100% apel langkung saé!

  8.   Seba Ajag cenahna

    Naha anjeun tiasa nyarios yén ios 8 bakal sayogi énjing?

  9.   Ceese cenahna

    Sigana sampurna pikeun kuring yén anjeun badé nga-update anyar pikeun ningkatkeun perangkat iOS, kuring ngaunduh énjing-énjing na sadayana sampurna, kuring ngan saukur "mendakan" bug alit anu tiasa anjeun tingkatkeun. Ieu kieu; Nalika anjeun ningali pidéo dina YouTube sareng aya anu nyarios ka anjeun dina WhatsApp (panginten dina jaringan sanés éta ogé bakal kajadian), pidéo na muncul, sareng sagala anu anjeun lakukeun. Anjeun kedah buka ménu teras lebet deui.
    Ngalereskeun éta punten, sanés sapuluh.