CalPrint pikeun iPhone, gratis pikeun waktos terbatas

sidik-pikeun-iphone

Deui kami balik kana beban pikeun nunjukkeun aplikasi anu sanés pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh gratis. Kuring nyarioskeun CalPrint kanggo iPhone, aplikasi anu harga biasa 1,99 euro di App Store, sareng éta sayogi kanggo diunduh gratis. CalPrint pikeun iPhone mangrupikeun aplikasi anu pikeun seueur pangguna panginten henteu kapaké, tapi anu sanésna tiasa janten dunya. Kalayan CalPrint pikeun iPhone urang tiasa nyetak kalénder urang naha ku dinten, minggu, bulan atanapi taun. Naon deui teu perlu anu dicetak cocog sareng AirPrint, sabab éta cocog sareng printer naon waé.

Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngabagi kalénder dina format PDF ku surat. Aplikasi ieu idéal pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan kalénder dibagi salaku kulawarga sareng kedah teras-terasan waé, utamina upami pangguna na rada teu terang sareng hapé. Kalayan CalPrint kami ogé tiasa nambihan, ngahapus sareng ngédit janji urang pikeun nyetak langsung.

Dina waktos percetakan urang tiasa milih tina rupa-rupa pilihan percetakan, kalebet tata ruang, ukuran téks, halaman tunggal, sisipan alit. CalPrint, sapertos sadaya aplikasi kalénder, cocog sareng kalénder anu parantos kami atur dina alat kami, ogé cocog sareng Google Kalénder, Exchange sareng format anu cocog anu sanés. CalPrint dikombinasikeun sareng Kalénder 5 atanapi Fantastical 2 mangrupikeun aplikasi anu idéal pikeun henteu sono kana salah sahiji acara atanapi janji anu urang gaduh dina kalénder.

CalPrint pikeun fitur iPhone

  • Anggo kalénder anjeun anu aya, anjeun moal kedah nyetél anu énggal.
  • Tingali dumasar dinten, minggu atanapi bulan
  • Pilih kalénder mana anu anjeun hoyong tempo sareng nyitak
  • Kirim surélék pintonan kalénder anjeun salaku file PDF
  • Gulung ngagulung kana tampilan mingguan
  • Sacara langsung zum dina dinten anu khusus dina tampilan bulanan
  • Gampang ngadamel pasini énggal

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.