IPhone kuring nunjukkeun pesen "SIM Teu Sah". Kumaha kuring ngajawabna?

SIM henteu ngesahkeun iPhone
Salami mangtaun-taun, masalah anu bakal urang atosan dina tulisan ieu bakal katingali kirang na kirang, tapi éta henteu hartosna yén teu mungkin pikeun urang ngalaman éta. Ieu mangrupikeun masalah anu mana, nalika urang ngalebetkeun kartu SIM kami kana iPhone kami, urang tiasa ningali Pesen "SIM henteu valid", anu ngajantenkeun teu mungkin pikeun urang nganggo. Naha kuring nampi pesen ieu sareng naon anu kuring tiasa laksanakeun pikeun ngalereskeunana?

Mimiti urang kedah ngajelaskeun naha pesen ieu némbongan: mimitina, pesen "SIM henteu valid" Éta ngan ukur kedah némbongan dina telepon anu teu gratis, nyaéta, dina telepon anu urang anggo ku operator sareng anu atanapi parantos dipeungpeuk kanggo dianggo ngan ukur kartu na. Kalayan kecap séjén, upami urang mésér iPhone gratis urang tiasa yakin yén, kecuali kejutan modal, sadaya kartu SIM dina pasaran bakal jalan. Masalahna biasana muncul nalika teleponna henteu gratis atanapi ngan ukur dileupaskeun pikeun dianggo ku perusahaan ageung (Movistar, Vodafone sareng Orange) sareng urang nyobian nyelapkeun kartu SIM ti operator seluler virtual (MVNO), salaku conto.

Solusi pesen "henteu valid SIM" dina iPhone

Sateuacan nyandak ukuran anu langkung drastis, hal anu mimiti anu urang kedah lakukeun nyaéta muka konci alat. Muka konci iPhone saderhana pisan, tapi henteu gratis. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ieu:

  1. Urang terang naon IMEI tina iPhone kami. Upami anjeun henteu terang kumaha, anjeun tiasa diajar ku ngadatangan tutorial kami Kumaha carana mendakan IMEI tina iPhone anjeun, dimana dugi ka lima cara anu béda pikeun milari kode ieu dipedar.
  2. Urang ogé kedah terang anu mana operator iPhone éta. Cara anu pangsaéna pikeun milari operator anu iPhone ti mana waé nyaéta naroskeun saha anu ngajualna ka kami, tapi kumargi urang henteu tiasa percanten ka diri nyalira, urang tiasa aksés link ieu, lebet IMEI sareng antosan kanggo ningali operator asal iPhone anu nembé kami kéngingkeun.
  3. Nyaho operator ti iPhone urang mana, urang tiasa ngakses jasa anu ditawarkeun ku Actualidad iPhone pikeun ngaleupaskeun telepon Apple anu tiasa urang aksés tina link ieu.
  4. Dina halaman wéb ieu, anu kedah urang lakukeun nyaéta:
    1. Pilih operator asal iPhone urang.
    2. Pilih pilihan anu paling dipikaresep ku urang.
    3. Urang mayar ku ngaklik tombol konéng (Mayar dina EUR).
    4. Ngantosan.
  5. Beda sareng naon anu kajantenan nalika muka konci telepon sanésna, muka konci iPhone parantos dilakukeun nganggo sistem, janten nalika éta dileupaskeun, naon anu bakal kami nampi bakal aya bewara anu bakal ngingetkeun urang yén urang ayeuna tiasa nganggo kartu SIM naon waé. Kituna, léngkah pamungkas nyaéta ngagunakeun kartu pamawa anu kami henteu tiasa anggo dugi ka saat ngaleupaskeun iPhone.

Kumaha upami kuring ngaleupaskeun iPhone sareng kuring masih ningali pesen na?

Upami urang parantos muka konci iPhone urang sareng urang masih ningali pesen (damn), urang kedah mikir yén masalahna sanés ku SIM urang, upami henteu nganggo telepon urang. Di hiji sisi, sigana jelas yén masalah SIM henteu leres sakuduna teu aya hubunganana sareng software, tapi kami parantos terang kumaha hal-hal ieu sareng kuring bakal nambihan hal-hal ieu ngan ukur pikeun nutupan sadaya kamungkinan. Dina hal ieu, kuring bakal ngaevaluasi dua pilihan:

  • Masalah parangkat lunak. Pikeun ngaluarkeun kamungkinan ieu, anu pangsaéna pikeun urang lakukeun nyaéta ngalaksanakeun pamasangan anu bersih, nyaéta mulangkeun iPhone kana vérsi anu pangénggalna sareng henteu kéngingkeun cadangan. Upami ieu mangrupikeun pilihan urang, anu tiasa kami laksanakeun nyaéta nyimpen salinan file anu penting, sapertos poto, dokumén, jst. Urang tiasa nempatkeun file ieu deui kana iPhone saatos prosés na réngsé, tapi kami bakal ngalakukeunana sacara manual sareng henteu bisi kami bakal cageur seting anu sateuacanna.
  • Masalah hardware. Upami urang parantos ngalaksanakeun sagala hal, diantara anu paling penting nyaéta ngaleupaskeun iPhone, sareng urang teras-terasan ningali pesenna, urang tiasa gaduh iPhone anu ngagaduhan masalah fisik. Éta sababna, naon anu kuring bakal lakukeun nyaéta balikkeun ka saha anu ngajualna ka kuring. Tapi upami hargana hargana, hal anu sanés anu tiasa urang lakukeun nyaéta bawa ka Toko Apple, sina sambungkeun ka perangkat lunak diagnostikna sareng ngawartosan naon anu salah dina iPhone. Dina waktos éta, aranjeunna ogé bakal ngawartosan sabaraha biaya perbaikanna. Upami urang ngahargaan sadayana (harga beuli + harga perbaikan + harga pelepasan) sareng éta patut, langkung saé upami Apple ngalereskeun kanggo urang.

Naha anjeun parantos tiasa ngajantenkeun pesen "SIM henteu valid" ngaleungit dina iPhone anjeun? Kumaha anjeun ngalakukeun éta? Caritakeun kami ngeunaan pangalaman anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Chema Andres cenahna

    Catetan tunggal. Terminal Jeruk salami langkung ti 2 taun ayeuna sadayana gratis. Aranjeunna henteu diblokir deui ku perusahaan