Singapura bakal muka Apple Store munggaran di 2016

apel-toko-830x411

Sedengkeun sababaraha kota Spanyol, kami masih ngantosan Apple pikeun tumut kana akun nalika muka Toko Apple anu anyar, Épansi internasional Apple ngalanjutkeun jalanna. Upami sababaraha dinten ka pengker toko munggaran dibuka di Wétan Tengah, salah sahiji toko panggedéna di dunya, kalayan ijin ti salah sahiji anu bakal dibuka di Cina, ayeuna waktuna ngobrolkeun tentang Apple Store anu anyar anu bakal dibuka ku Apple. Singapura.

Apple Store anu énggal bakal ayana di pusat perbelanjaan anu mewah, dimana ayeuna aya gym anu bakal ditutup dina pertengahan Desember janten budak ti Cupertino tiasa adaptasi tempat éta ka toko anyar dimana sadaya produk anu ayeuna Apple bakal ditawarkeun aya di pasar, kaasup Apple Watch, Apple TV sareng teu lami iPad Pro.

Kadang-kadang sesah ngartos naha di sababaraha nagara sapertos India, pihak berwajib nempatkeun sagala rupa padamelan pikeun muka toko sorangan ti budak Cupertino. Dina kasus India, Apple kedah ngagaduhan perjanjian sareng ranté toko anu parantos didamel di nagara éta pikeun tiasa ngical produkna, kumargi aparat henteu ngan saukur ningali toko Apple di nagara éta. Sugan méwah anu ditampi Apple tiasa janten teu ngahasilkeun sareng kasusah anu aya di sababaraha kota di nagara éta.

Kusabab Angela Ahrendts ngambil alih toko fisik sareng online Apple, unggal bulan urang ngobrolkeun kota-kota anyar tempat Toko Apple anyar dibuka. Bisa dipikaharti yén misi utama Angela nyaéta rék dilegakeun gancang di sadaya nagara, tapi urang henteu kedah hilap nagara-nagara dimana éta parantos didirikeun tapi henteu sayogi pikeun sadaya wargi, tanpa kedah nganggo jarak anu jauh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.