Siri ayeuna tiasa mikawanoh lagu nganggo téknologi Shazam

Siri-Musik

Éta mangrupikeun salah sahiji fitur anu masih kapendak ngeunaan ios 8, sareng éta sayogi ayeuna. Sasaurang di Apple parantos mencét tombol saluyu sareng mungkin waé éta Siri mikawanoh lagu, tanpa kedah dipasang parangkat lunak tambahan, sapertos Shazam, téknologi anu dianggo ios pikeun ngalakukeunana sacara asli. Tanggepan Siri teu tiasa diprediksi, nganggo tandatangan "sense of humor" na ogé nawiskeun anjeun tautan pikeun langsung mésér lagu anu anjeunna dikenalkeun ti toko iTunes.

Kabaruan ieu, dibarengan sareng kamungkinan anyar nyalukan Siri tanpa mencét tombol nganggo paréntah "Hei Siri", ngamungkinkeun urang pikeun ngaidentipikasi ampir sadaya fragmen lagu anu diputer di caket urang tanpa kasieunan yén nalika urang nampi iPhone atanapi iPad, urang muka konci éta sareng muka Shazam lagu na parantos réngsé, sabab éta sering kajadian sateuacanna. Pikeun nyauran Siri pikeun ngabantosan kami, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyarios "Hei Sir" kalayan intensitas anu dipikabutuh pikeun alat kami pikeun "ngupingkeun kami", ngemutan yén éta kedah dihubungkeun sareng sumber kakuatan, sarat anu diperyogikeun ku Apple hindarkeun miceunan batre tambahan anu hartosna sok ngupingkeun iPhone atanapi iPad urang.

Hiji-hijina kakurangan pikeun fitur ieu dibandingkeun sareng Shazam nyaéta éta éta henteu nyimpen lagu anu diidéntifikasi, hal anu mangpaat pisan upami urang hoyong ningali aranjeunna engké kanggo ngagaleuhna atanapi ngupingkeunana deui, pilihan anu ngagaduhan perangkat lunak pangenal musik paling terkenal di dunya ogé nawiskeun kami. Pangsaéna? Boga duanana kamungkinan, kalayan Shazam dipasang sareng Siri salaku sumber gancang pikeun fragmen musik éta anu muncul dina iklan ngan ukur 20 detik.

Hiji alesan deui pikeun ningkatkeun ka ios 8 sanajan hartosna kaleungitan jailbreak. Keyboard, Widget, Extensions sareng ayeuna Siri, masih teu mendakan alesan pikeun mutuskeun? Hayu urang terang dina koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JL cenahna

    Salaku pangguna Smartwatch + sareng jaibreak, kuring peryogi Pebble pikeun nginpokeun kuring dina layar jumlah surat sareng whatsapp anu kuring gaduh énggal tanpa maca atanapi ngaréspon, sareng kuring masih henteu terang naha iOS8 bakal ngijinkeun pamekar pikeun ngakses inpormasi ieu tanpa JB. Kusabab kitu kuring henteu acan ngapdét.