Siri sono kana tanggal resmi acara Apple

Kajadian April

Ieu henteu diragukeun salah sahiji hal anu seueur dipercaya henteu pernah kajadian sateuacanna dugi ka anjeun parios perpustakaan koran sareng sadar yén di 2016 aya kajadian anu sami sareng asistén Apple. Dina kasempetan éta acara éta nyaéta WWDC sareng dina hal ieu kami nyarioskeun ngeunaan «Acara Khusus» urang bade nampilkeun presentasi produk.

Siri ngajawab patarosan iraha bakal janten acara Apple salajengna ... Sareng upami éta leres kami persis saminggu jauh tina ieu janten kanyataan atanapi ngan saukur Apple "trolling" lengkep.

Versi Inggris tina Siri Éta anu nyababkeun sadayana keributan ieu diantara média, pangguna sareng pengikut Apple kumargi Siri dina basa Spanyol henteu nyarios nanaon tentang kajadian éta. Dina hal ieu sigana bakal aya di Cupertino, di Apple Park sareng sacara logis éta acara bakal parantos dirékam sababaraha minggu, janten urang bakal gaduh pidéo streaming. Taun ayeuna sadaya presentasi sigana sami sareng taun kamari kusabab alesan pandemi anu jelas.

Tangtosna kami ngaharepkeun yén acara ieu sumping kalayan hoyong ningali naon anu leres dina rumor ngeunaan iPad sareng iPad Pro, kadatangan atanapi henteu tina AirTags komo kamungkinan Apple TV. Urang kedah sabar sareng ningali naha tungtungna Apple sacara resmi ngumumkeun atanapi henteu "kabocoran" ieu anu pas tina perusahaan éta sorangan.

Naha Siri leres sareng naha aranjeunna sacara resmi ngumumkeun hiji acara pikeun Salasa 20 April payun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.