Seri Mr. Corman moal ngagaduhan usum kadua

Bapak Corman

Sanaos Apple masihan kesan éta sadaya séri ngagaduhan tempat dina Apple TV + sareng anjeunna ngabaru aranjeunna unggal musim, ti Cupertino aranjeunna henteu daék ngomean sadaya judul anu dileupaskeun dina platformna. Sababaraha bulan ka pengker urang parantos ningali éta sareng séri Little Voice, séri anu moal ngagaduhan usum kadua, sahenteuna dina Apple TV +.

Saeutik Sora henteu ngan ukur hiji anu henteu acan ngalakukeun potongan. Tuan Corman parantos ngagabung sareng klub séri ieu teu kéngingkeun persetujuan ti Apple pikeun ngabaru pikeun usum kadua, Numutkeun aranjeunna negeskeun ti Deadline. Séri ieu ngagaduhan skor 70% dina Rotten Tomat, skor anu teu tiasa dianggap gagal.

Mr. Corman diciptakeun sareng ditulis, diarahkeun, diproduksi sareng dibéntangan ku Jospeh Gordeon-Levitt. Séri perdana 6 Agustus sareng episode terakhir perdana Jumaah kamari. Alesan anu panginten motivasi Apple pikeun nyandak kaputusan ieu nyaéta saeutik kasuksésan éta dina platform.

Nanging, hubungan antara Joseph Gordon-Levitt sareng Apple TV + henteu bérés di dinya, sabab sababaraha dinten ka pengker, séri na Wolfboy sareng Pabrik Sadayana, séri animasi anu dihasilkeun ku anjeunna sareng dimana anjeunna ogé sorana, premiere dina platform ieu, séri anu diwangun ku 10 épisode dina usum kahijina.

SĂ©ri Mr. Corman nunjukkeun urang kahirupan guru kelas lima anu ngeunteung kana patarosan ageung kahirupan sareng merjuangkeun Ă©mosina nyalira nalika nyanghareupan kahariwang, katiisan sareng kacurigaan yĂ©n anjeunna musibah salaku jalma. 

Dina séri, tambah Jospeh Gordon-Levitt, Ogé nyandak bagian nyaéta Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall aka Logic, Alexander Jo, Juno Temple, Jamie Chung, Shannon Woodward sareng Héctor Hernández.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joseph cenahna

    Teu anéh, éta bummer. Episode musik na teu tiasa diisi.

    1.    louis padilla cenahna

      Kaleresan nyaéta yén éta mangrupikeun séri anu paling ngabosankeun anu kuring tingali dina Apple TV + ... kuring henteu tiasa nyandak dua episode.