Siri tiasa mikawanoh lagu dina ios 8

Shazam dina Siri

Ayeuna anjeun parantos terang kana aplikasi Shazam, salah sahiji pilihan anu pangsaéna nalika ngeunaan pangakuan lagu. Cukup pikeun ngadeukeutan iPhone ka sumber audio anu nawiskeun minimal kualitas sareng saatos sababaraha detik, aplikasi bakal balik nami lagu, albeum tempatna milikna, seniman sareng data anu pikaresepeun anu dipikaresep anu dipikaresep urang.

Saatos datangna ios 8, téknologi Shazam terintegrasi kana sistem sareng Siri anu tiasa ngamangpaatkeunana. Urang kedah ngaktipkeun asistén vokal sareng nyarios sapertos "lagu naon anu diputer" kanggo nangkep audio na dimimitian. Akhirna, saatos sababaraha detik urang bakal gaduh jawaban kana patarosan urang, kéngingkeun nami, albeum, seniman sareng tautan kanggo mésér single langsung ti iTunes Store.

Memang leres aya deui watesan ngagunakeun Siri sanés aplikasi Shazam tapi éta ogé pilihan langkung gancang, hal anu mangpaat pisan nalika lagu badé bérés atanapi badé maénkeun kanggo waktos anu pondok.

Sanaos kamungkinan tina ngakuan lagu ngalangkungan Siri Éta mangrupikeun hal anu diumumkeun di WWDC Juni kamari, ayeuna yén urang gaduh ios 8 sareng kami ieu fitur anu henteu seueur diperhatoskeun sareng salaku pangguna Shazam anu satia, kuring pikir éta saéstuna aya gunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.