Naha anjeun resep ski atanapi snowboarding sareng ngagaduhan Apple Watch Series 3? Ayeuna anjeun bakal ningali kagiatan anjeun dina jam

Sareng éta Apple parantos siap pikeun vérsi 4.2 watchOS dina API anyar anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngarekam inpormasi anu aya hubunganana sareng olahraga salju, ski atanapi snowboard. Sadaya ieu terbatas pikeun pangguna Apple Watch Series 3 sareng altimeter diperyogikeun pikeun moto data ieu sareng tiasa nawiskeun sadayana inpormasi ieu ngeunaan olahraga ieu, ngandung nutrisi sareng inpormasi lengkep ngeunaan aplikasi anu parantos sayogi pikeun Apple Watch.

Kaleresan nya éta terus-terusan ngaganggu urang yén Apple moal tiasa ngahontal perjanjian sareng operator Spanyol pikeun nawiskeun modél LTE di nagara urang, tapi ieu mangrupikeun hal anu tiasa sumping bari. Ayeuna kanggo ayeuna sareng ningali sababaraha pilihan anu urang kedah peluncuran ti dinten ayeuna dugi ka énjing, anu pangsaéna nyaéta terasrasakeun produk anu urang tiasa mésér ayeuna sareng Seri 3 ieu sayogi.

Upami anjeun ogé resep olahraga usum salju, maka anjeun parantos gaduh alesan sanés kanggo ngagaleuh. API anu parantos aktip dina watchOS 4.2 ngamungkinkeun aplikasi resmi nambihan ieu data anu menarik ngeunaan pendakian, katurunan sareng palatihan sanés anu dilaksanakeun dina salju. Altimeter ngagaduhan fungsi langkung seueur tibatan anu dipikiran ku seueur pangguna nalika ningali éta dilaksanakeun dina Apple Watch anu énggal, ayeuna urang bakal ningali dugi ka jauh fungsina.

Diaku apel tambahkeun detil na kagiatan anu sanggup ngumpulkeun arloji mérek:

  • Jarak katurunan nangtung sareng horizontal total
  • Jumlah katurunan didamel, kagancangan maksimum sareng rata-rata
  • Total waktos anu kalangkungan salian kalori dibakar ku aktipitas

Sareng sajabina ieu aranjeunna sumping tantangan anyar kalayan cincin kagiatan anu aya hubunganana sareng olahraga salju ieu, Latihan gerakan anjeun nyalira sareng anjeun tiasa bersaing sareng pangguna nonton sanés berkat kagiatan dibagi, anu tiasa urang laksanakeun dinten ayeuna kalayan cincin latihan ayeuna. Aplikasi anu pastina bakal ngamangpaatkeun data ieu parantos aya di toko ayeuna, tapi aranjeunna pasti bakal ningkat sareng na: Slope, Snoww (dua anu munggaran ieu cocog sareng Siri anu cocog), Squaw Alpine, Snocru sareng Ski Tracks.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.