Skype pikeun iPad parantos ngamungkinkeun urang nelepon liwat Siri

Skype

Saatos peluncuran ios 10 ku Apple sigana sadaya pamekar aplikasi olahtalatah ngencengkeun c…. sareng aranjeunna ngamutahirkeun aplikasi na supados tetep janten alternatif nyata pikeun ios 10 Messages sareng alternatif anu sanés anu datang ka pasar, dina kasus Google Allo, atanapi dina fungsi-fungsi anyar anu ditambihan ku pangembang kana aplikasi na, sapertos Telegram dina pembaruan anu pangénggalna, anu ngamungkinkeun urang ngadamel pidéo atanapi GIF sareng nambihan stiker, topéng sareng téks .

Sacara praktis sataun katukang, di mana Microsoft misahkeun versi iPhone tina versi iPad, kadua aplikasi parantos dikembangkeun sacara misah, henteu nambihan fungsi anu sami. masih aya fungsi anu ngan ukur aya dina vérsi iPad sanés kanggo iPhone.

Microsoft nembé waé ngapdet aplikasi na dina versi iPad nambihan fungsi-fungsi anyar anu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng aplikasi dina cara anu langkung saderhana tibatan anu ayeuna. Saatos pembaruan ieu, parantos urang tiasa ngajawab telepon Skype langsung tina layar konci, saolah-olah éta nyaéta telepon normal. Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun nyimpen kontak Skype kami dina iPad dina cara anu langkung saderhana sareng ngabédakeun sareng nelepon liwat Siri.

Naon anu anyar dina pembaruan 6.25 pikeun Skype pikeun iPad

  • Anggo paréntah Siri pikeun mimitian gancang nelepon Skype
  • Ngajawab telepon Skype tina layar konci anjeun, sami sareng telepon anjeun
  • Simpen gampang kontak Skype anjeun dina daptar kontak iPad anjeun.
  • Bayar Kiridit Skype anjeun dina shekel Israél
  • Undang babaturan anjeun ka Skype langsung tina daptar kontak anjeun
  • Langkung gampang ngabedakeun kontak sareng bot anjeun dina daptar kontak

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.