SmartTap: buka konci iPad nganggo dua ketukan dina layar (Masanger)

SmartTap

Sababaraha dinten ka pengker kuring nuju nyarioskeun tweak anu ngamungkinkeun urang muka konci iPad kami ku mencét tombol anu tiasa disesuaikan tibatan ngagésér layar sakumaha anu urang lakukeun di iOS. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun salah sahiji tweak anu pangsaéna anu kuring kantos tingali pikeun Cydia: SmartTap; tweak anu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun sababaraha tindakan ngalangkungan gerakan. Dimana héranna? Sababaraha sapuan dilakukeun ku layar pareum contona, ku dua rampa urang bakal ngahurungkeun layar iPad sareng ngésér ti handap ka luhur kami bakal muka konci terminal (bahkan kalayan layar dikonci).

Isyarat nyaéta hal anu paling penting dina SmartTap

Hal kahiji anu urang kedah terang nyaéta harga SmartTap sareng repo dimana kami tiasa ngaunduh: aya dina repo resmi BigBoss kalayan harga $ 1.99. Kuring nyarankeun pisan yén anjeun unduh SmartTap kumargi pasti pamekarna, Elias Limneos, ngagaduhan langkung seueur isyarat pikeun émutan anu bakal datang.

Saatos resumina parantos réngsé, urang tiasa ngédit sababaraha Setélan tapi mimiti urang tingali tindakan naon anu tiasa urang lakukeun tanpa ngarobih naon-naon, nyaéta setélan pabrik:

  • Dua keran dina layar anu dikonci: urang hurungkeun layar iDevice
  • Kami ngageserkeun jari ti tombol Utama kana kaméra: iPad teu dikonci atanapi, gagal éta, éta ngarahkeun urang nuliskeun kode buka konci anu parantos kami atur
  • Gesek tina kaméra kana tombol Utama: teu aya tindakan standar tapi tindakan tiasa diatur, maka urang tingali éta
  • Dua némpél dina Springobard: urang meungpeuk terminal
  • Dua keran dina layar konci: urang meungpeuk terminal

Upami urang angkat ka Setélan SmartTap urang tingali yén kami tiasa ngarobih sababaraha aspék anu dipikaresep ku anjeun:

  • Ngarobih tindakan unggal gerakan pikeun muka aplikasi, hurungkeun layar atanapi konci terminal
  • Aktipkeun katepatan tina gerakan sapuan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.